Καλησπέρα σε όλους , πρόσφατα ήρθαν στην κατοχή μου κάποια μηχανήματα από τον θείο μου τα οποία ήτανε για αρκετά χρόνια ανενεργά καθώς και περίπου 100 δίσκοι βινυλίου και άλλα τόσα αυθεντικά cd όλα ακούσματα μετάλ και ροκ της δεκαετίας του 60-80, τα μηχανήματα μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα πρόκειται για αξιόλογα κομμάτια και σε πολύ καλή εξωτερική τουλάχιστον κατάσταση, μετά από ένα καλό φύσημα με αέρα τα έβαλα σε λειτουργία για να δω ότι δουλεύουν , να τονίσω ότι είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο (εννοώ με εξειδικευμένα συστήματα ήχου πόσο μάλλον vintage ) παρόλα αυτά σαν πρώτη αίσθηση με ενθουσίασε το πρώτο μου άκουσμα από δίσκο βινυλίου. Τώρα ερχόμαστε στα δύσκολα...θέλω να τα κάνω μια συντήρηση και έναν έλεγχο ότι δουλεύουν όλα όπως πρέπει μιας και το δικό μου αυτί δεν είναι έμπειρο για να καταλάβει κάποια δυσλειτουργία αλλά δεν έχω ιδέα ούτε που να απευθυνθώ για μια αξιοπρεπή και προσεκτική εργασία ούτε τι κοστολογιο έχει κάτι τέτοιο γιατί ναι μεν σαν πρώτη επιλογή έχω να τα κρατήσω αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν έχω την δυνατότητα να τα συντηρήσω όπως τους αξίζουν οπότε οποιαδήποτε γνώμη είναι δεκτή , συγνώμη για το κατεβατο απλά ήθελα να γίνω όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσα για την κατάσταση. Ο τόπος κατοικίας μου είναι Λαμία οπότε ότι πιο κοντά σε τεχνικό σε εμένα είναι προτιμότερο σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!