- 17 June 2006
- 10,573
Ξερω το εχω αναφερει στο αλλο θεμα , αλλα για να μεινει ισως και για καποιον αλλο, ζητω την βοηθεια σας απο εδω.....
Το board που αναφερει ο τιτλος μου κανει το εξης θεμα.
Αναφερει στο device manager μια unknown pci device που δεν μπορω να βρω με τιποτα τι ειναι .
Δοκιμασα και acpi drivers απο το AIBoost αλλα δεν ηταν ουτε αυτο.....
Επισης η on board wifi καρτουλα δεν παιζει καλα, μαλλον δεν παιζει καθολου.
Τη βλεπει και περναει τους drivers , αλλα οταν τελειωσει την αφηνει με ερωτιματικο στο device manager περιγραφωντας οτι δεν την βρισκει και καλα.
Το Asus Solo που την δουλευει, περναει κανονικα και οταν το ανοιγω για να δω τα σετ, την εχει μονιμα disable με την ιδια περιγραφη.
Και για τα δυο θεματα εχω δοκιμασει τα τελευταια driver και software που τα αφορουν καθως κι εχει περαστει το νεο bios 404.
Πιστευω οτι το ενα προβλημα σχετιζετε με το αλλο......
Καθε βοηθεια δεκτη.....
Καλημερα
Το board που αναφερει ο τιτλος μου κανει το εξης θεμα.
Αναφερει στο device manager μια unknown pci device που δεν μπορω να βρω με τιποτα τι ειναι .
Δοκιμασα και acpi drivers απο το AIBoost αλλα δεν ηταν ουτε αυτο.....
Επισης η on board wifi καρτουλα δεν παιζει καλα, μαλλον δεν παιζει καθολου.
Τη βλεπει και περναει τους drivers , αλλα οταν τελειωσει την αφηνει με ερωτιματικο στο device manager περιγραφωντας οτι δεν την βρισκει και καλα.
Το Asus Solo που την δουλευει, περναει κανονικα και οταν το ανοιγω για να δω τα σετ, την εχει μονιμα disable με την ιδια περιγραφη.
Και για τα δυο θεματα εχω δοκιμασει τα τελευταια driver και software που τα αφορουν καθως κι εχει περαστει το νεο bios 404.
Πιστευω οτι το ενα προβλημα σχετιζετε με το αλλο......
Καθε βοηθεια δεκτη.....
Καλημερα