Sharp Aquos X20E/XL2E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Κάποια μέλη ρωτάνε αν η Sharp LC-46XL2E ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ X.V. Color.

Σήμερα που είχα λίγο χρόνο είδα στο Manual ότι ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΓΡΑΦΕΙ. xvYCC: Παράγει ρεαλιστικότερο χρώμα στην οθόνη της τηλεόρασης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σήμα μέσω ακροδέκτη HDMI.

.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η XL2 ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ "PIP". ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

Καλημέρα.
Αρχικά μου έδωσε τιμή ο Γιάννης από Ρόδο 2.180 Euro.
τηλ.2241032117, 6948508235
Υπευθ. Γιαννης Χαραλαμπακης.

Αγόρασα 2 τεμάχια από Αθήνα
Ράδιο Κασελάκη (EXPERT)
Ευτ. Κασελάκης τηλ: 2102610597, 2102611454

.
Thanx

:SFGSFGSF:Τα hdmi είναι version 1.3? Τι λέει από εικόνα από αναλογικό σήμα σε σύγκριση με την 46F86 και 46X3500???:fahne90:

einai 1.3 απο τηλεοπτικο σημα φιλε μου ολες πανω κατω ιδιες ειναι μονο οι plasma το σιδερωνουν λιγο παραπανω

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση:
Η οπτική της xl2e (και κάθε τηλεόρασης με ψηφιακή έξοδο ήχου) δίνει DD/DTS στον ενισχυτή?
Δηλ. αν η πηγή συνδέεται στην tv με hdmi και της δίνει DD/DTS, μετά η tv στέλνει το σήμα στον ενισχυτή όπως το παίρνει???
Θέλω να συνδέσω το ps3 με hdmi και να έχω τον ήχο του και από τα ηχεία της tv και από τον ενισχυτή ταυτόχρονα! Γίνεται???

thx

Καλοριζικες, καλοριζικες :SFGSFGSF:

Καντε ρε παιδια και κανα mini review! Περιμενω να ακουσω και τι δεν σας αρεσει....

Xl2 ή Χ20 ? πόσες ..42' 46' 52'
Πώς είναι για πές ...... ???????

για τα λεφτα της πιστευω οτι ειναι η καλυτερη αγορα τα χρωματα και η ευκρινεια ειναι καταπληκτικα χανει λιγο στην κινηση με ολα τα ηλεκτρονικα της στο full αλλα δειχνει εντελως τρισδιαστατα θελει ψαξιμο στις ρυθμισεις για να βρεις την βελτιστη αυτο που με στεναχωρησε ειναι ενα φωτεινο πιξελ μετα απο πολυ ψαξιμο για να το βρω με το ζορι το οποιο φαινεται μονο σε μαυρη οθονη και οχι οταν παιζει προγραμμα.βεβαια επαναλαμβανω οτι εψαξα στην κυριολεξια με μεγενθυτικο φακο να το βρω.

στα ποσα μέτρα βλέπεις .... το τηλεοπτικό πως είναι ....σε ποια περιοχί είσαι ? .....στειλε ενα PM απο που την πείρες .... και που'σε ακόμα :Banane0:.
Εγώ την Πέμπτη πάω για αγορά ...

Σκέφτομαι λόγω έλλειψης χώρου κυρίως να πάρω την 42xl2. Ξέρετε αν και αυτή υποστηρίζει το x.v.YCC; Είναι τελικά και αυτή made in Japan?
Σας ευχαριστώ πολύ!

Ρε παιδια ειναι καλυτερεs απο f86 οι xl2e?Γιατι διαβασα οτι εχουν προβλημα με την κινηση,εαν ναι αυτο τοτε ειναι σοβαρο.Για ριξτε καμοια ιδεα,γιατι κι εγω ειμαι
ετοιμοs για παραγγελια,μεταξυ f86-f96 led-xl2e???

Ρε παιδια ειναι καλυτερεs απο f86 οι xl2e?Γιατι διαβασα οτι εχουν προβλημα με την κινηση,εαν ναι αυτο τοτε ειναι σοβαρο.Για ριξτε καμοια ιδεα,γιατι κι εγω ειμαι
ετοιμοs για παραγγελια,μεταξυ f86-f96 led-xl2e???

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΑ FORUM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗΣ. ΜΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ "ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ". ΣΤΙΣ 46 ΙΝΤΣΕΣ ΠΑΝΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ SHARP ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.