Sharp Aquos X20E/XL2E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Παιδιά, διάβασα ΟΛΟ το προηγούμενο thread και είμαι πεπεισμένος να παραγγείλω την 46XL2 αυτή την εβδομάδα αλλά θα ήθελα να κάνω μια τελευταία ερώτηση: (η απόστασή μου είναι 3 με 3,10 μέτρα)

Σε σύνδεση με PC υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ 1:1 Pixel mapping, στα 1920*1080p από τις HDMI θύρες???

Επίσης, υποστηρίζει άλλες αναλύσεις wide όπως 720p, 768p και λοιπά???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, απαντηστε μου στα γρήγορα όσοι την έχετε ή όσοι έχετε διαβάσει το manual, γιατί ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ να την παραγγείλω, και η βασική της χρήση θα είναι η σύνδεση με HTPC για ταινίες και παιχνίδια, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ και με PS3 αργότερα... :grandpa:

Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

Σε σύνδεση με PC υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ 1:1 Pixel mapping, στα 1920*1080p από τις HDMI θύρες???

Επίσης, υποστηρίζει άλλες αναλύσεις wide όπως 720p, 768p και λοιπά???

:ernaehrung004:

1. ΝΑΙ
2. ΝΑΙ

.

Με το
s_mus-cypriacus.jpg
στο χερι ετοιμος να κλικαρεις εισαι εεε ?:flipout:

Με το
s_mus-cypriacus.jpg
στο χερι ετοιμος να κλικαρεις εισαι εεε ?:flipout:
εμένα εννοείς???
Όντως έτσι είναι! Περιμένω να πιαστεί το ποντίκι στη φάκα για να το κλικάρω και να την αγοράσω!:flipout:

εμένα εννοείς???
Όντως έτσι είναι! Περιμένω να πιαστεί το ποντίκι στη φάκα για να το κλικάρω και να την αγοράσω!:flipout:
Εμ εσενα λεω , ποιον αλλον ?
Μονο βοηθεια εχει πιαστει το χερι μου να μην πατησω το κλικ δε φωναξες .
Καλοριζικη .............ποντικαρα:flipout:

Εμ εσενα λεω , ποιον αλλον ?
Μονο βοηθεια εχει πιαστει το χερι μου να μην πατησω το κλικ δε φωναξες .
Καλοριζικη .............ποντικαρα:flipout:
Ευχαριστώ πολύ, αν και ΔΕΝ την παράγγειλα ακόμα... Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα την πάρω.... Ψάχνω να βρω καμια καλή τιμή σε κανα τοπικό μαγαζί, για να την πάρω απο εδώ και να μην τρέχω σε περίπτωση βλάβης....

Τελικά η έλειψη TruD που είχε η XL1 είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ή όχι??? H απόδοσή της σε αναλογικά κανάλια ΠΩΣ είναι????
ΘΑ έχω πρόβλημα από τα 3 μέτρα και κάτι που θα βλέπω???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι...:ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ, αν και ΔΕΝ την παράγγειλα ακόμα... Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα την πάρω.... Ψάχνω να βρω καμια καλή τιμή σε κανα τοπικό μαγαζί, για να την πάρω απο εδώ και να μην τρέχω σε περίπτωση βλάβης....

Τελικά η έλειψη TruD που είχε η XL1 είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ή όχι??? H απόδοσή της σε αναλογικά κανάλια ΠΩΣ είναι????
ΘΑ έχω πρόβλημα από τα 3 μέτρα και κάτι που θα βλέπω???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι...:ernaehrung004:

τα 3 μετρα καλα ειναι ποιο κοντα θαχεις προβλημα στην 46αρα TV παιζει μπομπα αμα πιανεις καλα οσο για το pc ανεβαζει 1080 αρκει ναχεις καλη καρτα εγω που το δοκιμασα στην ταινια επαιζε τζαμι με το powerdvd το μονο προβλημα ηταν οτι το desktop ηταν πολυ αριστερα και χανονταν τα εικονιδια αλλα μαλλον ηταν θεμα ρυθμισης και δεν το ψαξα τωρα κατεβαζω το tranformers 1080p HDDVD σε καμια βδομαδα θα σας πω πως επαιζε ειναι λιγο αργο αυτο το torrent και κατι τελευταιο θελει ψαξιμο sta menu παρατηρησα οτι στην προηγμενη λειτουργεια ταινιας που ενεργοποιουνται τα 24p κανει τεχνουργηματα στην γρηγορη κινηση ειναι μονο για hdmi me bluray:award:

Η καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι 1990 ευρω για την 42XL2E και 2180 για την 46αρα.Υπαρχει κατι καλυτερο ;

Καλήμέρα παιδιά.

Χθές έγινε το εξής παράδοξο. Πήγα στο πλαίσιο στο mall, και είδα αρκετές τηλεοράσεις να παίζουν με το ίδιο σήμα (πρέπει να ήταν φθλλ HD) και μάλιστα δίπλα δίπλα ώστε να μπορώ να συγκρίνω. Λοιπόν η φιλενάδα μας η SHARP (42αρα) έδειχνε πολύ χειρότερα και απο τις SONY X και W καθώς και από την Samsung. Θα μου πείτε που είναι το παράδοξο. Λοιπόν στα δικά μου μάτια έδειχνε πολύ χειρότερη και απο την 37αρα SHARP XD1. Ρώτησα τον τύπο εκεί και μου είπε ότι δεν έχουν κάνει καμια περίεργει ρύθμιση. Και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν η καινούρια HI End τηλεόραση μιας εταιρίας να έχει πολύ χειρότερη απόδοση στα χρώματα και απο το παλιό μοντέλο της ίδιας εταιρίας? Αν ρυθμιστεί κατάλληλα θα μπορεί να έρθει στα ίδια επίπεδα με τις άλλες ανταγωνίστριες? Μιλάω για F και W. Κάποιος που την έχει, έχει κάνει την σύγκριση? Όχι τίποτε άλλο θα παραγγείλω σύντομα και νομίζω τελικά θα καταλήξω στην Samsung (οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες). Πάντως στο πλαίσιο της στουρνάρη που την είδα (χωρίς να είναι δίπλα δίπλα με άλλες ώστε να κάνω σύγκριση), δεν μου είχε αφήσει την χθεσινή εντύπωση.

Καλήμέρα παιδιά.

Χθές έγινε το εξής παράδοξο. Πήγα στο πλαίσιο στο mall, και είδα αρκετές τηλεοράσεις να παίζουν με το ίδιο σήμα (πρέπει να ήταν φθλλ HD) και μάλιστα δίπλα δίπλα ώστε να μπορώ να συγκρίνω. Λοιπόν η φιλενάδα μας η SHARP (42αρα) έδειχνε πολύ χειρότερα και απο τις SONY X και W καθώς και από την Samsung. Θα μου πείτε που είναι το παράδοξο. Λοιπόν στα δικά μου μάτια έδειχνε πολύ χειρότερη και απο την 37αρα SHARP XD1. Ρώτησα τον τύπο εκεί και μου είπε ότι δεν έχουν κάνει καμια περίεργει ρύθμιση. Και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν η καινούρια HI End τηλεόραση μιας εταιρίας να έχει πολύ χειρότερη απόδοση στα χρώματα και απο το παλιό μοντέλο της ίδιας εταιρίας? Αν ρυθμιστεί κατάλληλα θα μπορεί να έρθει στα ίδια επίπεδα με τις άλλες ανταγωνίστριες? Μιλάω για F και W. Κάποιος που την έχει, έχει κάνει την σύγκριση? Όχι τίποτε άλλο θα παραγγείλω σύντομα και νομίζω τελικά θα καταλήξω στην Samsung (οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες). Πάντως στο πλαίσιο της στουρνάρη που την είδα (χωρίς να είναι δίπλα δίπλα με άλλες ώστε να κάνω σύγκριση), δεν μου είχε αφήσει την χθεσινή εντύπωση.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ
(δες μερικα ποστ πιο πισω) και καποιοι πεσαν να με φανε!

Ακριβως η ιδια αισθηση δημιουργηθηκε και σε εμενα. Παιδια κατι παιζει με το Πλαισιο στο Mall! Ειτε τα εχουν κανει σκατα με τις ρυθμισεις, ειτε κατι παιζει με την συγκεκριμενη Sharp. Παντως αυτο που ειδα εκει ειναι ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ της Sharp. Τοσο πολυ απογοητευτηκα απο την εικονα που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παω για αλλη.

Μηπως ξερει κανεις που αλλου την εχει να την δουμε?

Όπως είπα και πρίν στην στουρνάρη την είδα και δεν μου άφησε αυτή την εντύπωση. Σε λίγη ώρα πάω να την ξαναδώ. Βέβαια εκεί δεν ήταν σε άμεση αντιπαράθεση, καθότι μόνη της. Πάντως εκείνο που ξαναλέω μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η XD1 έδειχνε πολύ καλήτερη και απο αυτήν και απο μια Μ86 που ήταν ακριβώς δίπλα (στις 37 όμως). Πάντως επειδή σήμερα πάω να παραγγείλω, θα ξαναδώ την Sharp και αναλόγως θα πράξω. Με τα υπάρχοντα δεδομένα πάω για την F86 αν και με φοβίζει η γυαλάδα (αυτός είναι και ο λόγος που πήγαινα προς SHARP), ο υψηλός χρόνος απόκρισης και η δυστοκία στα 100Hz. Βέβαια τα είπαμε τέλεια τηλ δεν υπάρχει.

Όπως είπα και πρίν στην στουρνάρη την είδα και δεν μου άφησε αυτή την εντύπωση. Σε λίγη ώρα πάω να την ξαναδώ. Βέβαια εκεί δεν ήταν σε άμεση αντιπαράθεση, καθότι μόνη της. Πάντως εκείνο που ξαναλέω μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η XD1 έδειχνε πολύ καλήτερη και απο αυτήν και απο μια Μ86 που ήταν ακριβώς δίπλα (στις 37 όμως). Πάντως επειδή σήμερα πάω να παραγγείλω, θα ξαναδώ την Sharp και αναλόγως θα πράξω. Με τα υπάρχοντα δεδομένα πάω για την F86 αν και με φοβίζει η γυαλάδα (αυτός είναι και ο λόγος που πήγαινα προς SHARP), ο υψηλός χρόνος απόκρισης και η δυστοκία στα 100Hz. Βέβαια τα είπαμε τέλεια τηλ δεν υπάρχει.
μαλλον ειναι κακορυθμισμενη καλο ειναι να σου δειναν το τηλεκοντρολ αμα ειναι ενεργο το opc δειχνει με χαμηλη φωτεινοτητα μπορει τελος να ειναι και κακη τηλεοραση οπως ειπα και παραπανω ειναι θεμα γουστου το τι εννοει ο καθενας καλη εικονα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα:cool:

Παιδιά με μπερδέψατε ΕΝΤΕΛΩΣ! :grandpa:

Μένω επαρχία και ΔΕΝ έχω την ευκαιρία να δω την 46XL2 από κοντά.....

Από την άλλη, στην έκθεση που την είδα μου άρεσε....

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτή και την F86.... (και εγώ φοβάμαι τη γυαλάδα και τα artifacts στα 100Hz)

Πείτε μου τι να κάνω,ΠΑΡΑΚΑΛΩ, γιατί πρέπει να κάνω παραγγελία μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη! :BDGBDGB53:

Παιδιά με μπερδέψατε ΕΝΤΕΛΩΣ! :grandpa:

Μένω επαρχία και ΔΕΝ έχω την ευκαιρία να δω την 46XL2 από κοντά.....

Από την άλλη, στην έκθεση που την είδα μου άρεσε....

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτή και την F86.... (και εγώ φοβάμαι τη γυαλάδα και τα artifacts στα 100Hz)

Πείτε μου τι να κάνω,ΠΑΡΑΚΑΛΩ, γιατί πρέπει να κάνω παραγγελία μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη! :BDGBDGB53:[/QU

φιλε οποια και να παρεις καλη τηλεοραση θα ειναι απο κει και περα παιζουν και τα λεφτα αν σου περισευουν παρε ποιο ακριβη τηλεοραση αν και δεν βλεπω τον λογο:operator:

Κατεβηκα τελικα το απογευμα Πλαισιο Στουρναρη και την ειδα.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ MALL. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΙΜΙΖΕΙ ΤΗΝ XL2.

Οποιος θελει να την δει, αν μπορει ας κατεβει Πλαισιο Στουρναρη.

Η συγκεκριμενη lcd εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης, κατα την αποψη μου ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, και η ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ LCD της αγορας. Βλεποντας ομως διπλα τις Samsung F86 και Sony Χ3500 (κατα την αποψη μου) ερχεται 3η στο θεμα της απεικονισης (οχι οτι οι διαφορες ειναι μεγαλες, αλλα αν κατσεις και τις παρακολουθεις για αρκετη ωρα, θα δεις ορισμενες διαφορες).

Παντως πιστευω οτι αυτη την στιγμη πρεπει να ειναι η lcd με τον καλυτερο δεικτη αποδοση/τιμη. Οι Samsung, SOny μπορει να ειναι καλυτερες στις λεπτομερειες ΑΛΛΑ και αρκετα πιο ακριβες. Τοσο ωστε να ειναι πλεον ενα ζητημα αν αξιζεις να δωσεις τα παραπανω αυτα λεφτα.

Απάντηση: Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ MALL. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΙΜΙΖΕΙ ΤΗΝ XL2.

Κοσμιααααα...!!! :grandpa:
:grinning-smiley-043-bye-

Σεμνάαααααα ..... που έλεγε και ο Παπαγιανόπουλος... :D:D:D