Κι εγώ ακούω και διαβάζω τα ίδια με σένα. Τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις τις έχω δει μόνο στην Έκθεση αρά δεν νομίζω πως μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Οι πιο πολλοί θεωρούν την Χ3500 κορυφαία LCD και επειδή στους παραπάνω είναι και τα παιδιά στο HDTVtest που θεωρώ αξιόπιστα δεν έχω κανέναν λόγο να διαφωνήσω. Μιλάνε για καλό μαύρο, την καλύτερη απόδοση χρωμάτων που είχε ποτέ LCD και για πολύ καλό χειρισμό της κίνησης. Η XL2E από την άλλη είναι ερωτηματικό. Ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά καλά καλά οπότε αναμένουμε reviews και απόψεις κατόχων. Δεν περιμένω πάντως να κυμαίνεται στα επίπεδα της Χ3500, αλλά και λίγο πιο κάτω να είναι η διαφορά στην τιμή είναι της τάξης του 25-30%.
Επειδή δεν έχουμε όλοι την ίδια τσέπη και τα ίδια μάτια/γούστα, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τις δεις και τις δύο κάπου να παίζουν. Σίγουρα η Χ3500 δεν είναι "value" αγορά, αλλά μπορεί κατά την γνώμη σου να αξίζει τα 600 παραπάνω. Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα 2700 για καμία 46άρα LCD αλλά τα κριτήρια μου είναι η δικιά μου τσέπη και τα δικά μου γούστα.