Sharp Aquos X20E/XL2E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Φιλε μου ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!! Μηπως εχεις δει και την XL1 για να μπορεσεις να μας κανεις και μια συγκριση? Αν οχι τουλαχιστον πες μας τις αποδοσεις της στο απλο αναλογικο σημα (SD)! ANAMENOYME!

Βλέποντας την 46XL1 μου άρεσε πολύ η εικόνα που είδα και αποφάσισα να πάω σε Sharp.
Είναι το πρώτο μηχανάκι Sharp που θα αγοράσω.
Μέχρι τώρα έχω μόνο Philips και Sony (τηλεοράσεις).
Το truD μπορώ να πώ πως δεν με απασχόλησε γιατί στην κορυφαία σειρά LC-HD1E που είχε παρουσιάσει αρχές του χρόνου υπήρχε chip της Trident.

Καλημερα ρε παιδια!

Λοιπον και εγω πιστευα οτι θα αργησει πολυ να ερθει, αλλα μετα ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ βρηκα αυτο:

http://www.kolomvounis.gr/store/product_info.php?cPath=25_99&products_id=1177

Αρχικα νομιζα οτι εχει γινει καποιο λαθος...
Μετα ομως απο ενα τηλεφωνακι σε αυτους, ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

BTW περασα και απο ενα τοπικο μαγαζι με ηλεκτρονικα (που δεν ανηκει καν σε καποια αλυσιδα) και τον ρωτησα και μου ειπε οτι πραγματι αυτη την εβδομαδα που περασε, τους εστειλε η Sharp τους νεους καταλογους. Αυτος βεβαια μου την δινει 2300.

ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΤΕΤΟΙΑ LCD ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!

Για αυτο και εγω αυτο τον καιρο εχω μπει στο λουκι και το ψαχνω τοσο πολυ με το TruD. Παντως χαιρομαι που βλεπω κοσμο να λεει οτι ειναι κορυφη. Μου φαινεται θα παω να την παρω αυτες τις μερες.

Παντως αν κανεις εχει καμμια αποψη για το Trud ας μας πει πριν κανουμε την κινηση. Οπως επισης περιμενω και τις αποψεις σας για την συγκριση μεταξυ της XL2 και της Samsung 46F86!
ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ SHARP!!! Αλλα τουλαχιστον πριν το κανω θα ηθελα να ειμαι σιγουρος 1000% για το βημα. Καλα δεν το συζητω οτι αν ειχε το Trud δεν θα το σκεφτομουν ΚΑΝ!

Περιμενω αποψεις και σχολια! Παιδες οργανωθειτε να παμε να χτυπησουμε και ακομα καλυτερη τιμη! -bye-

Παιδιά πηρα τηλέφωνο και μου ειπαν ότι είναι λάθος η τιμή..Ισχύει;

DISTIXOS H TIMH EINAI LATHOS. AFOROUSE THN 46 X20 KAI OXI TIN 46 XL2E. TIN ALLAKSAN SIMERA STO SITE, TOYS PHRA KAI THLEFONO.

DISTIXOS H TIMH EINAI LATHOS. AFOROUSE THN 46 X20 KAI OXI TIN 46 XL2E. TIN ALLAKSAN SIMERA STO SITE, TOYS PHRA KAI THLEFONO.

ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

Και τους ειχα ρωτησει... ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι μιλαμε για την 46XL2 ??? Και μου ειπαν ναι.

Anyway, εγω την εχω βρει 2300! Μηπως την εχει βρει κανεις καπου με καλυτερη τιμη?

Βλέποντας την 46XL1 μου άρεσε πολύ η εικόνα που είδα και αποφάσισα να πάω σε Sharp.
Είναι το πρώτο μηχανάκι Sharp που θα αγοράσω.
Μέχρι τώρα έχω μόνο Philips και Sony (τηλεοράσεις).
Το truD μπορώ να πώ πως δεν με απασχόλησε γιατί στην κορυφαία σειρά LC-HD1E που είχε παρουσιάσει αρχές του χρόνου υπήρχε chip της Trident.

:aktion033: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!

Ειδα την XL1 και μου αρεσε τοσο πολυ που πηγα να την παρω. Και τοτε μου ειπαν οτι εχει βγει το καινουριο μοντελο, η XL2.

Λοιπον περιμενω με αγωνια εντυπωσεις. Και κυριως αν μπορεις να μου πεις ποιοτητα εικονας SD σε σχεση με την XL1.

ANTE ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ!! -bye-

Δεν κανουμε κανενα Χριστουγεννιατικο (ή και "μεταχριστουγεννιατικο") powerbuy for 46xl2?

Η τηλεόραση (Sharp LC-46XL1E) μου ήρθε σήμερα.
Επειδή δεν μπορούσαν να μου την στείλουν πήγα μόνος μου και την πήρα.
Με λίγα λόγια.
Απίστευτη ποιότητα κατασκευής.
Έχει πολύ καλύτερο μαύρο από την XL1.
Περισσότερα αργότερα..................

Με λίγα λόγια.

Όπα κάτσε γιατί με μπέρδεψες.
Την XL2Ε δεν είχες παραγγείλει? Υπάρχει και σκέτο XL1? Όχι μόνο αυτό έλεγες και για Τετάρτη.
Αν πάντως μιλάς για αυτή που φαντάζομαι και την πήρες και νωρίτερα στα χέρια σου, είναι ακριβώς το μοντέλο που λιμπιζομαι, οπότε θα περιμένω εναγωνίως, γιατί κάτι αξιόπιστο σε review δεν έχω διαβάσει ακόμη. Γρήγορα σπίτι για εντυπώσεις. Και μην καθυστερείς γιατί τα κάρβουνα που έχω στον .... ποπό μου έχουν αρχίσει και καίνε επικίνδυνα.

PS. Απο που και πόσο δεν έχεις αναφέρει.

Με λίγα λόγια.

εννοεις XL2E σωστα?

Περιμενουμε εντυπωσεις απο σημα SD

Όπα κάτσε γιατί με μπέρδεψες.
Την XL2Ε δεν είχες παραγγείλει? Υπάρχει και σκέτο XL1? Όχι μόνο αυτό έλεγες και για Τετάρτη.
Αν πάντως μιλάς για αυτή που φαντάζομαι και την πήρες και νωρίτερα στα χέρια σου, είναι ακριβώς το μοντέλο που λιμπιζομαι, οπότε θα περιμένω εναγωνίως, γιατί κάτι αξιόπιστο σε review δεν έχω διαβάσει ακόμη. Γρήγορα σπίτι για εντυπώσεις. Και μην καθυστερείς γιατί τα κάρβουνα που έχω στον .... ποπό μου έχουν αρχίσει και καίνε επικίνδυνα.

PS. Απο που και πόσο δεν έχεις αναφέρει.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
-----------------
Δεν κανουμε κανενα Χριστουγεννιατικο (ή και "μεταχριστουγεννιατικο") powerbuy for 46xl2?

Συγνώμη έχω κάνει λάθος ΗΡΘΕ η LC-46XL2E.

Συγνώμη έχω κάνει λάθος ΗΡΘΕ η LC-46XL2E.

Κατ'αρχίν συγχαρητήρια για την αγορά. Ελπίζω να σταθεί αντάξια των προσδοκιών σου (μας). Περιμένουμε με αγωνία όχι μόνο γιατί είσαι ο πρώτος του forum που την έχει (και ελπίζω όχι ο μοναδικός), αλλά και γιατί (όντας καινούριο μοντέλο) δεν έχει βγεί κάτι σε review.

Αν μπορούσες μόνο να γράψεις το απο που και πόσο θα μας βοηθούσες.

ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

Και τους ειχα ρωτησει... ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι μιλαμε για την 46XL2 ??? Και μου ειπαν ναι.

Anyway, εγω την εχω βρει 2300! Μηπως την εχει βρει κανεις καπου με καλυτερη τιμη?

:aktion033: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!

Ειδα την XL1 και μου αρεσε τοσο πολυ που πηγα να την παρω. Και τοτε μου ειπαν οτι εχει βγει το καινουριο μοντελο, η XL2.

Λοιπον περιμενω με αγωνια εντυπωσεις. Και κυριως αν μπορεις να μου πεις ποιοτητα εικονας SD σε σχεση με την XL1.

ANTE ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ!! -bye-

Μπορείς να μας πεις που την βρήκες με 2300 ? Είμαι έτοιμος για αγορά.Pls pm

Το μέλος ROHDES μου έστειλε τιμή για την Sharp Aquos 46XL2 2.180 Euro.
Τον ευχαριστώ και πάλι μέσα από το Forum.
Βάσει αυτής της τιμής πήγα σε ένα μαγαζί Expert και μου έδωσε ίδια τιμή.
Και επειδή παράγγειλα 2 τεμάχια μου έκανε δώρο ένα τραπεζάκι TV 300 Euro.

Λοιπόν η τηλεόραση είναι απίστευτα καλή και όμορφη για τα δικά μου μάτια πάντα.
Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, η βάση που συνοδεύει την τηλεόραση είναι στιβαρή η ταχύτητα απόκρισης του πάνελ με τα 100Hz ενεργοποιημένα είναι πιστεύω ασυναγώνιστη.
Επιτέλους η Sharp έφτιαξε ένα ποιοτικό τηλεχειριστήριο αντίστοιχο των Philips.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα δύο πλήκτρα P+- και έντασης+- θα έπρεπε να τα έχει τοποθετημένα ποιο χαμηλά για να βολεύουνε καλύτερα.
Επίσης το ότι ανοίγει μόνο από το πλήκτρο Standby (Προσπαθώντας να την ανοίξω από τα αριθμητικά πλήκτρα και ενώ δεν άνοιγε νόμισα ότι είχε πρόβλημα, μετά που διάβασα το Manual το είδα και ησύχασα).
Σε σήμα SD όταν υπάρχει καλό σήμα είναι πάρα πολύ καλή, η απόσταση που την έχω είναι περίπου 3,5 μέτρα και δεν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια επειδή την έχω βάλει στην κρεβατοκάμαρα είχα μιά ψιλογκρίνια από την γυναίκα μου της φάνηκε τεράστια.
Και κάτι τελευταίο.
ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ PIONEER KURO.

Επειδή παράτησα όλες τις δουλειές σήμερα κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Το μέλος ROHDES μου έστειλε τιμή για την Sharp Aquos 46XL2 2.180 Euro.
Τον ευχαριστώ και πάλι μέσα από το Forum.
Βάσει αυτής της τιμής πήγα σε ένα μαγαζί Expert και μου έδωσε ίδια τιμή.
Και επειδή παράγγειλα 2 τεμάχια μου έκανε δώρο ένα τραπεζάκι TV 300 Euro.

Λοιπόν η τηλεόραση είναι απίστευτα καλή και όμορφη για τα δικά μου μάτια πάντα.
Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, η βάση που συνοδεύει την τηλεόραση είναι στιβαρή η ταχύτητα απόκρισης του πάνελ με τα 100Hz ενεργοποιημένα είναι πιστεύω ασυναγώνιστη.
Επιτέλους η Sharp έφτιαξε ένα ποιοτικό τηλεχειριστήριο αντίστοιχο των Philips.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα δύο πλήκτρα P+- και έντασης+- θα έπρεπε να τα έχει τοποθετημένα ποιο χαμηλά για να βολεύουνε καλύτερα.
Επίσης το ότι ανοίγει μόνο από το πλήκτρο Standby (Προσπαθώντας να την ανοίξω από τα αριθμητικά πλήκτρα και ενώ δεν άνοιγε νόμισα ότι είχε πρόβλημα, μετά που διάβασα το Manual το είδα και ησύχασα).
Σε σήμα SD όταν υπάρχει καλό σήμα είναι πάρα πολύ καλή, η απόσταση που την έχω είναι περίπου 3,5 μέτρα και δεν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια επειδή την έχω βάλει στην κρεβατοκάμαρα είχα μιά ψιλογκρίνια από την γυναίκα μου της φάνηκε τεράστια.
Και κάτι τελευταίο.
ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ PIONEER KURO.

Επειδή παράτησα όλες τις δουλειές σήμερα κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες.

σε ποιο μαγαζι αν επιτρεπεται στειλε pm αν δεν θες να πεις δημοσια

Ο ανθρωπος ειπε οτι την πηρε απο το expert

Δεν αρκει .,,,,, Το κάθε μαγαζι και ο κάθε υπάλληλος κάνει ότι του κατέβει.
Πήγα προχθές στο Electoword του Kotsovola (px. 46f86 26000) και μόλις άκουσα τιμές (px. 46f86 2950) το έβαλα στα πόδια .
Αναμένουμαι Λοιπόν .