Sharp Aquos X20E/XL2E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

ΑΑΑΑ.......συγνωμη, μαλλον ρωτουσατε συγκεκριμενα σε πιο απο τα καταστηματα του expert. Ναι, ναι και εγω θελω να ξερω.

Λογικα γυρω στα χριστουγεννα, ισως και στο πρωτο 10ημερο του Ιανουαριου, η τιμη θα πεσει κατω απο τα 2 χιλιαρικα. Γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη αγορα να ριξουμε κι'αλλο την τιμη?

ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ. ΙΣΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Το μέλος ROHDES μου έστειλε τιμή για την Sharp Aquos 46XL2 2.180 Euro.
Τον ευχαριστώ και πάλι μέσα από το Forum.
Βάσει αυτής της τιμής πήγα σε ένα μαγαζί Expert και μου έδωσε ίδια τιμή.
Και επειδή παράγγειλα 2 τεμάχια μου έκανε δώρο ένα τραπεζάκι TV 300 Euro.

Λοιπόν η τηλεόραση είναι απίστευτα καλή και όμορφη για τα δικά μου μάτια πάντα.
Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, η βάση που συνοδεύει την τηλεόραση είναι στιβαρή η ταχύτητα απόκρισης του πάνελ με τα 100Hz ενεργοποιημένα είναι πιστεύω ασυναγώνιστη.
Επιτέλους η Sharp έφτιαξε ένα ποιοτικό τηλεχειριστήριο αντίστοιχο των Philips.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα δύο πλήκτρα P+- και έντασης+- θα έπρεπε να τα έχει τοποθετημένα ποιο χαμηλά για να βολεύουνε καλύτερα.
Επίσης το ότι ανοίγει μόνο από το πλήκτρο Standby (Προσπαθώντας να την ανοίξω από τα αριθμητικά πλήκτρα και ενώ δεν άνοιγε νόμισα ότι είχε πρόβλημα, μετά που διάβασα το Manual το είδα και ησύχασα).
Σε σήμα SD όταν υπάρχει καλό σήμα είναι πάρα πολύ καλή, η απόσταση που την έχω είναι περίπου 3,5 μέτρα και δεν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια επειδή την έχω βάλει στην κρεβατοκάμαρα είχα μιά ψιλογκρίνια από την γυναίκα μου της φάνηκε τεράστια.
Και κάτι τελευταίο.
ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ PIONEER KURO.

Επειδή παράτησα όλες τις δουλειές σήμερα κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΝΑ ΚΑΝΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΤΙ "VESA" ΕΧΕΙ ΓΙΑ WALL MOUNTING, ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ COMPONENT ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ "ΒΑΘΟΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Το μέλος ROHDES μου έστειλε τιμή για την Sharp Aquos 46XL2 2.180 Euro.
Τον ευχαριστώ και πάλι μέσα από το Forum.
Βάσει αυτής της τιμής πήγα σε ένα μαγαζί Expert και μου έδωσε ίδια τιμή.
Και επειδή παράγγειλα 2 τεμάχια μου έκανε δώρο ένα τραπεζάκι TV 300 Euro.

Λοιπόν η τηλεόραση είναι απίστευτα καλή και όμορφη για τα δικά μου μάτια πάντα.
Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, η βάση που συνοδεύει την τηλεόραση είναι στιβαρή η ταχύτητα απόκρισης του πάνελ με τα 100Hz ενεργοποιημένα είναι πιστεύω ασυναγώνιστη.
Επιτέλους η Sharp έφτιαξε ένα ποιοτικό τηλεχειριστήριο αντίστοιχο των Philips.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα δύο πλήκτρα P+- και έντασης+- θα έπρεπε να τα έχει τοποθετημένα ποιο χαμηλά για να βολεύουνε καλύτερα.
Επίσης το ότι ανοίγει μόνο από το πλήκτρο Standby (Προσπαθώντας να την ανοίξω από τα αριθμητικά πλήκτρα και ενώ δεν άνοιγε νόμισα ότι είχε πρόβλημα, μετά που διάβασα το Manual το είδα και ησύχασα).
Σε σήμα SD όταν υπάρχει καλό σήμα είναι πάρα πολύ καλή, η απόσταση που την έχω είναι περίπου 3,5 μέτρα και δεν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια επειδή την έχω βάλει στην κρεβατοκάμαρα είχα μιά ψιλογκρίνια από την γυναίκα μου της φάνηκε τεράστια.
Και κάτι τελευταίο.
ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ PIONEER KURO.

Επειδή παράτησα όλες τις δουλειές σήμερα κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Εγω παράτησα ολες τις δουλειές και πήγα σε Expert. Τα λεγομενα του υπαλλήλου εκεί ήταν ότι δεν κατεβαίνω κάτω από 2600 για την 46XL2 και 3700 για την 52XL2. Ο λαός απαιτεί να μας πείτε το κατάστημα καθώς και ο RHODES που βρήκε την τιμή του....

Εγω παράτησα ολες τις δουλειές και πήγα σε Expert. Τα λεγομενα του υπαλλήλου εκεί ήταν ότι δεν κατεβαίνω κάτω από 2600 για την 46XL2 και 3700 για την 52XL2. Ο λαός απαιτεί να μας πείτε το κατάστημα καθώς και ο RHODES που βρήκε την τιμή του....
Ρε πάτε καλά ρε; Νιώθετε αυτά που λέτε; Τι θα πει ο λαός απαιτεί και τρίχες; Δεν μπα να κάνει και κωλοτούμπες ο λαός... Άκου απαιτεί... Άχαχαχαχαχα γέλασα και σήμερα με την φίφα που διάβασα.
Ο Rhodes (Γιάννης) έχει δικό του μαγαζί στη Ρόδο που είναι μέρος της αλυσίδας Magnet Electric. Οι τιμές είναι δικές του προσφορές στα μέλη του forum και ένας λόγος που συμβάλει στο να μας δίνει τόσο καλές τιμές είναι το 13% που έχουν σε μερικά νησιά (ένα από αυτά και η Ρόδος) ανεξαρτήτως τόπου αποστολής του προϊόντος. Άρα την τιμή δεν την βρήκε κάπου αλλά την καθορίζει ο ίδιος. Αν είχες διαβάσει λίγο παραπάνω θα τα είχες ήδη δει όσα παραθέτω παραπάνω.
Τώρα αν ο udt71 θέλει να κατονομάσει το κατάστημα expert είναι δικό του θέμα. Εγώ πάντως δεν θα το έκανα φόρα παρτίδα σε ένα φόρουμ αλλά μόνο στους άμεσα ενδιαφερόμενους μέσω pm. Σε περίπτωση όμως που κάποιος μου το απαιτούσε με αυτό τον τρόπο δεν θα το έδινα με τίποτα...

Ρε πάτε καλά ρε; Νιώθετε αυτά που λέτε; Τι θα πει ο λαός απαιτεί και τρίχες; Δεν μπα να κάνει και κωλοτούμπες ο λαός... Άκου απαιτεί... Άχαχαχαχαχα γέλασα και σήμερα με την φίφα που διάβασα.
Ο Rhodes (Γιάννης) έχει δικό του μαγαζί στη Ρόδο που είναι μέρος της αλυσίδας Magnet Electric. Οι τιμές είναι δικές του προσφορές στα μέλη του forum και ένας λόγος που συμβάλει στο να μας δίνει τόσο καλές τιμές είναι το 13% που έχουν σε μερικά νησιά (ένα από αυτά και η Ρόδος) ανεξαρτήτως τόπου αποστολής του προϊόντος. Άρα την τιμή δεν την βρήκε κάπου αλλά την καθορίζει ο ίδιος. Αν είχες διαβάσει λίγο παραπάνω θα τα είχες ήδη δει όσα παραθέτω παραπάνω.
Τώρα αν ο udt71 θέλει να κατονομάσει το κατάστημα expert είναι δικό του θέμα. Εγώ πάντως δεν θα το έκανα φόρα παρτίδα σε ένα φόρουμ αλλά μόνο στους άμεσα ενδιαφερόμενους μέσω pm. Σε περίπτωση όμως που κάποιος μου το απαιτούσε με αυτό τον τρόπο δεν θα το έδινα με τίποτα...

Ενταξει μη θιγεσαι κι ετσι μια πλάκα ήταν για όσους τα κατάλαβαν. Κι οσο για την έκφραση μας καλό θα είναι να συγκρατιόμαστε (βλ. φίφες) γιατί δεν χρειάζεται να θίγουμε κανένα. Τέλος πάντων τουλάχιστον γέλασες (που ήταν και ο αρχικός σκοπός) αλλά μάλλον για λάθος λόγο.

Επίσης να συμπληρώσω ότι πρέπει να γνωστοποιούνται οι τιμές που παίρνουμε γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ οι τιμές σε αυτή τη χώρα και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε εισαγωγές από Γερμανία. Τουλάχιστον να ξύπνησει μερικός κόσμος σχετικά με το τι τιμές παίρνουμε σε αυτή τη χώρα...

Ειρηνη παιδια. Ολοι εχουμε "ιερο" σκοπο και πρεπει να ειμαστε συμμαχοι. Σημερα παντως "Κολομβουνης" αυξησε κι'αλλο την τιμη της 42X20E και απο 1980 την πηγε καπου στα 2200. Θα μας τρελανει ο δικος σου. Τελος παντων, στο site του "expansys" εχει την συγκεκριμενη 1550 δηλαδη καπου 700 κατω, ενω για την xl2 πρεπει να "αναμενουμε". Λογικα ομως θα πρεπει να εχει κατω απο 2000. Πηρα τηλεφωνο ομως και μου ειπαν οτι δεν θα εχει ελληνικο menu ουτε teletext

Μολις τελείωσα τηλέφωνο από κατάστημα Expert και ίσως να πετύχω και τις παραπάνω τιμές μιας και πρέπει να περάσω αύριο από εκεί να τα πούμε από "κοντά".

Οχι του Expansys αλλά το 2200. Βέβαια εγώ πάω για δύο 52XL2 και μία 46XL2. Ας ελπίσουμε να μην χρειασθεί να τις κλείσω αύριο και μετά κλαίω με τις τιμές του Expansys. Πάντως την 52XL2 την έχει στα 2919(http://www.expansys.com.gr/t.aspx?f=839)

Last edited:

Good luck. Οι "Ελληνικες" εχουν ελληνικο teletext και menu?

Οχι του Expansys αλλά το 2200. Βέβαια εγώ πάω για δύο 52XL2 και μία 46XL2. Ας ελπίσουμε να μην χρειασθεί να τις κλείσω αύριο και μετά κλαίω με τις τιμές του Expansys. Πάντως την 52XL2 την έχει στα 2919(http://www.expansys.com.gr/t.aspx?f=839)

KOITA ΣΥΜΠΤΩΣΗ!! Δεν βλεπω να κλαις, το expansys εβαλε τιμη για την 46XL2 €2,294.95

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΝΑ ΚΑΝΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΤΙ "VESA" ΕΧΕΙ ΓΙΑ WALL MOUNTING, ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ COMPONENT ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ "ΒΑΘΟΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια.
Έχω στείλει PM για το μαγαζί σε κάποιους.

Η είσοδος για σύνδεση component έχει αρκετό βάθος όπως και οι υπόλοιπες συνδέσεις.
Όταν λες τι VESΑ θες να πεις διαστάσεις για τις βίδες; αν ναι είναι 400mm.
Λόγω του ότι χθες παράτησα όλες τις δουλειές σήμερα είμαι πνιγμένος.
Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες.

.

Του Expansys δεν ειναι ελληνικές ?
Μίλησα σήμεραμε την FG europe και μου είπαν ότι η Sharp δεν έχει πανευρωπαική εγγύηση .
Πάντος αν μάθεις τιμή............. Zazou8 ριξε ένα PM γιατι με ενδιαφέρει.

Σε PM που έλαβα απο .....rhodes .....έδωσε τιμή οριακά κάτω απο 2200 για την 46XL2

Last edited:

Γιατί στέλνετε pm και δεν λέτε δημόσια ποιος πουλάει τι και πόσο??
Μυστικό είναι?

Γιατί στέλνετε pm και δεν λέτε δημόσια ποιος πουλάει τι και πόσο??
Μυστικό είναι?

Καλημέρα.
Αρχικά μου έδωσε τιμή ο Γιάννης από Ρόδο 2.180 Euro.
τηλ.2241032117, 6948508235
Υπευθ. Γιαννης Χαραλαμπακης.

Αγόρασα 2 τεμάχια από Αθήνα
Ράδιο Κασελάκη (EXPERT)
Ευτ. Κασελάκης τηλ: 2102610597, 2102611454

.

Κάποια μέλη ρωτάνε αν η Sharp LC-46XL2E ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ X.V. Color.

Σήμερα που είχα λίγο χρόνο είδα στο Manual ότι ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΓΡΑΦΕΙ. xvYCC: Παράγει ρεαλιστικότερο χρώμα στην οθόνη της τηλεόρασης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σήμα μέσω ακροδέκτη HDMI.

.