Φίλιππος Φ.
Supreme Member
Re: Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °
Εσυ είσαι biased :silly:
ΖΑΜΖUNG
Εσυ είσαι biased :silly:
ΖΑΜΖUNG
Κατεβηκα τελικα το απογευμα Πλαισιο Στουρναρη και την ειδα.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ MALL. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΙΜΙΖΕΙ ΤΗΝ XL2.
Οποιος θελει να την δει, αν μπορει ας κατεβει Πλαισιο Στουρναρη.
Η συγκεκριμενη lcd εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης, κατα την αποψη μου ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, και η ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ LCD της αγορας. Βλεποντας ομως διπλα τις Samsung F86 και Sony Χ3500 (κατα την αποψη μου) ερχεται 3η στο θεμα της απεικονισης (οχι οτι οι διαφορες ειναι μεγαλες, αλλα αν κατσεις και τις παρακολουθεις για αρκετη ωρα, θα δεις ορισμενες διαφορες).
Παντως πιστευω οτι αυτη την στιγμη πρεπει να ειναι η lcd με τον καλυτερο δεικτη αποδοση/τιμη. Οι Samsung, SOny μπορει να ειναι καλυτερες στις λεπτομερειες ΑΛΛΑ και αρκετα πιο ακριβες. Τοσο ωστε να ειναι πλεον ενα ζητημα αν αξιζεις να δωσεις τα παραπανω αυτα λεφτα.
λοιπον παιδες σημερα δουλεψε η τηλεοραση με ps3 αυτο που εχω να πω ειναι οτι απογειωθηκε κλειδωσε κατευθειαν σε 1080p 24hz φυσικα χρωματα τελεια κινηση οτι και να πω ειναι λιγο![]()
Δεν ανεβάζεις και καμια photo αν μπορείς, να δούμε και εμείς οι "μη έχοντες" που λέει και ο Wizzeled, αυτή την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ εικόνα???λοιπον παιδες σημερα δουλεψε η τηλεοραση με ps3 αυτο που εχω να πω ειναι οτι απογειωθηκε κλειδωσε κατευθειαν σε 1080p 24hz φυσικα χρωματα τελεια κινηση οτι και να πω ειναι λιγο![]()
μην πας στο mallΣήμερα θα πάω στο Mall και θα τραβήξω και εγώ καμιά photo..
Καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση σε κατι που θεωρω πολυ σημαντικο.
Μπορει η 46xl2 να κανει ενα τυπου pip μεσω DVG ή HDMI? και εαν ναι σε τι αναλογιες ? π.χ. 50/50, 1/3-2/3 κλπ
Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.