Sharp Aquos X20E/XL2E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Κατεβηκα τελικα το απογευμα Πλαισιο Στουρναρη και την ειδα.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ MALL. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΙΜΙΖΕΙ ΤΗΝ XL2.

Οποιος θελει να την δει, αν μπορει ας κατεβει Πλαισιο Στουρναρη.

Η συγκεκριμενη lcd εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης, κατα την αποψη μου ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, και η ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ LCD της αγορας. Βλεποντας ομως διπλα τις Samsung F86 και Sony Χ3500 (κατα την αποψη μου) ερχεται 3η στο θεμα της απεικονισης (οχι οτι οι διαφορες ειναι μεγαλες, αλλα αν κατσεις και τις παρακολουθεις για αρκετη ωρα, θα δεις ορισμενες διαφορες).

Παντως πιστευω οτι αυτη την στιγμη πρεπει να ειναι η lcd με τον καλυτερο δεικτη αποδοση/τιμη. Οι Samsung, SOny μπορει να ειναι καλυτερες στις λεπτομερειες ΑΛΛΑ και αρκετα πιο ακριβες. Τοσο ωστε να ειναι πλεον ενα ζητημα αν αξιζεις να δωσεις τα παραπανω αυτα λεφτα.

τωρα μιλας σωστα αυτο λεω κι εγω απο την αρχη και για την 46αρα ειναι μεγαλη η διαφορα 2200-2500 η sharp περι τα 3500 η sony που κατα την γνωμη μου ειναι και η καλυτερη αλλα ειναι πολλα τα λεφτα οσο για την sam sorry αλλα δεν την εκτιμω ειναι υπερτονισμενη μονο για εντυπωσιασμο δεν γουσταρω να βλεπω τα προσωπα λες και τα εχουν τσουξει :SFGSFGSF:

Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Samsung F86. Ισως εχει την καλυτερη εικονα απο ολες και ειναι και η πιο φθηνη απο τις 3. Πραγματικο best-value-for-money αυτην την περιοδο IMHO.

Δεν την έχω δεί πουθενά ρυθμισμένη την F86 .....γιαυτό θα +1 στο τσουξιμο.....:music-smiley-005:

Ειμαστε ομως offtopic, γιατι το θεμα αναφερεται στις Sharp Aquos X20E/XL2E. Καλυτερα να μεινουμε σε αυτες :ernaehrung004:

Καλησπέρα και από εμένα! είμαι νέο μέλος και ψάχνω για την πρώτη μου lcd tv. Η tv που έχω τώρα ειναι μια sharp τετράγωνη, 52εκ διαγώνιος, και με μη επίπεδη οθόνη και διαστάσεις κυβου. Η lcd που μου τράβηξε το ενδιαφέρον πιο πολύ είναι η sharp aquos lc xl2e σε 42" ή 46". Το μόνο που με σταματά απο την αγορά αυτή είναι το TrueD. Σε αυτό το post κάποια παιδιά είπαν οτι αυτό πειράζει και άλλοι ότι δεν πειράζει. Από που μπορώ να την βρω φθηνότερα? Το eXpansys είναι στην Γαλλία. Έχει κάνει κάποιος Αγορές από εκεί? τι παίζει με εγγύηση? Αυτά για αρχή θέλω να ρωτήσω :)

Το POWER BUY για SHARP 46XL2 ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!! ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕ!!!!

λοιπον παιδες σημερα δουλεψε η τηλεοραση με ps3 αυτο που εχω να πω ειναι οτι απογειωθηκε κλειδωσε κατευθειαν σε 1080p 24hz φυσικα χρωματα τελεια κινηση οτι και να πω ειναι λιγο :grinning-smiley-043

λοιπον παιδες σημερα δουλεψε η τηλεοραση με ps3 αυτο που εχω να πω ειναι οτι απογειωθηκε κλειδωσε κατευθειαν σε 1080p 24hz φυσικα χρωματα τελεια κινηση οτι και να πω ειναι λιγο :grinning-smiley-043

Αντε και στα δικά μας οι μη έχοντες :D:D:D:D:D:D:D

Δεν ανεβάζεις και καμια photo αν μπορείς, να δούμε και εμείς οι "μη έχοντες" που λέει και ο Wizzeled, αυτή την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ εικόνα???

Καλό θα ήταν όσοι έχουν ήδη την XL2 να ανεβάζουν φωτός, μιας και η εύρεση reviews και φωτογραφιών για την Sharp στο internet είναι ΠΟΛΥ σπάνια!:ernaehrung004:

Σήμερα θα πάω στο Mall και θα τραβήξω και εγώ καμιά photo..

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση σε κατι που θεωρω πολυ σημαντικο.
Μπορει η 46xl2 να κανει ενα τυπου pip μεσω DVG ή HDMI? και εαν ναι σε τι αναλογιες ? π.χ. 50/50, 1/3-2/3 κλπ

Ευχαριστω

Έχω διαβάσει όλα τα post του avforums που έχει πολλούς κατόχους, αλλά δεν θυμάμαι κάποιον να απαντάει θετικά σε αυτο το θέμα. Δεν σε παίρνω και στο λαιμό μου όμως.

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση σε κατι που θεωρω πολυ σημαντικο.
Μπορει η 46xl2 να κανει ενα τυπου pip μεσω DVG ή HDMI? και εαν ναι σε τι αναλογιες ? π.χ. 50/50, 1/3-2/3 κλπ

Ευχαριστω

Ίσως να αναφέρεται κάτι στο User's manual:

http://www.tradenet.sharp.co.uk/tech/fromcorp.asp?ID=100321

Γεια σας,

Είμαι καινούργιο μέλος στα Forum αλλά διαβάζω εδώ και καιρό για τις καινούργιες LCD. Πριν απο 2 μήνες περίπου αγόρασα από ένα κατάστημα στη Σουηδία την 46αρα aquos XL1E. Το προσωπικό στο κατάστημα με ενημέρωσε ότι πρόκειται για καινούργιο μοντέλο. Από τότε προσπαθώ να βρω τις ρυθμίσεις για να φτιάξω την εικόνα που με δελέασε και την αγόρασα και δεν τις βρίσκω πουθενά.
Όλοι μιλάνε για την aquos XL2E.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα και ποια?
Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις, ή τουλάχιστον που μπορώ να τις βρω?

Προσπάθησα να βρω τη λύση στο πρόβλημα μου στα αγγλόφωνα Forum αλλά άκαρπη η προσπάθεια. Τελικά έγινα μέλος και που καλύτερα. Στο ελληνικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας .
Ποιες ακριβός ρυθμίσεις ψάχνεις?
Αν εννοείς της στάθμες του contrast / brightness / color κλπ αυτές διαφέρουν από tv σε tv. Αν πάλι θέλεις το service menu για ποιο εξειδικευμένες αλά επικίνδυνες ρύθμισης θα βρεις στον τρόπο στο αντίστοιχο θέμα πιο πάνω .
Αν ανατρέξει σε κάποιο παλαιότερο θέμα θα βρεις διάφορες πληροφορίες για την XL1
Ποιο είναι ακριβός το πρόβλημα σου?