Με πρόλαβες Γιώργο πάλι....
τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής με τον όρο red push?
Όταν μπήκα στο menu της στο MediaMarkt, είχε ρύθμιση για το χρώμα και διάλεγες να τείνει προς το κόκκινο ή προς το πράσινο και πόσο. Μου φαίνεται ότι στο Review δεν πείραξαν καθόλου τις ρυθμίσεις της. Εγώ καθόμουν με τις ώρες στα MediaMarkt και τις πείραζα δίπλα απο μια Σάμσουνγκ Φ86 και μία Σόνυ και δεν είδα διαφορά. Τεσπά το απόγευμα θα την έχω σπίτι μου και θα σας πω εντυπώσεις και θα postρω και fotos..
Παντως χρωματικα η XL δεν ειναι ακριβης (αυτο που λεει colour decoding error). Κοιταξτε την διαφορα στα χρωματα (ασπρο και μαυρο τριγωνο):
![]()
Το χρωματικο αυτο τριγωνο ειναι pre-calibration ή post-calibration??
καλο ειναι να εμπιστευομαστε και λιγο τα ματια μας γιατι ενδεχετε να μην ειναι κατι το ενοχλητικο η κατι το αντιληπτο στις ανθρωπινες αισθησεις και εμπαση περιπτωση μου θυμιζει λιγο τεστ ηχητικης συσκευης που σου λενε εχει τετοια χροια η ταδε συχνοτητες και συ δεν μπορεις να καταλαβεις τι στο καλο εννοουν
:ernaehrung004:
Και μαλιστα πολλες φορες δεν μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του ενος και του αλλου .........παρα μονο στο ταμειο![]()
Προς κατόχους Sharp XL2: Πως μπορώ να την αναβαθμίσω? Μου γράφει ότι εντοπίστηκε νέο λογισμικό το οποίο μπορούσε να ληφθεί.
Η δικιά μου τηλεόραση ήρθε με το τελευταίο firmware πάντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.