Sherlock [BBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    69
Re: Sherlock (2010)

Δεν το είδα ακόμη, αλλά και εγώ κάτι τέτοιο "φοβόμουν" σχετικά με αυτό! :p

Τελικα βλεποντας το επεισοδιο ,καταλαβα ποσο μου ελλειψε αυτη η σειρα .Η επανασυνδεση των δυο ηταν ολα τα λεφτα...οπως και η σκηνη με τους γονεις του Sherlock. :worshippy:

The Game is On!
Ναι όλο το επεισόδιο ήταν ένα απολαυστικό "παιχνίδι"! ;)

Η περισσότερη ώρα είναι αφιερωμένη στην επανασύνδεση.. και η λιγότερη στην "υπόθεση"..

Τελικά..

Τα σενάρια για τον "θάνατο" του Holmes είχαν πολύ πλάκα! :laugh:

Μόνο κάποια από τα στοιχεία που παρουσίασε ο Holmes θα μπορούσαν να δώσουν απάντησση στο πως έγινε η "αυτοκτονία του"..
Όντως δηλαδή κάπως απίστευτο να το έκανε όλο αυτό μόνος..
Ποιος ξέρει βέβαια.. θα δούμε εάν τελικά μάθουμε και κάτι άλλο!

Και έχουμε τελικά νέο/παλιό εχθρό του Sherlock ?

Από την "ένταση" του επεισοδίου στην αρχή έφαγα κανά 2 μελομακάρονα.. μετά ποπ-κορν και μετά κάτι σοκολατάκια! :p :laugh:

Last edited:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sherlock Series 3: Episode 2 Trailer - BBC One

Το trailer για το 2ο που θα παίξει την Κυριακή 5 Ιανουαρίου και έχει τίτλο "The Sign of Three".

Απάντηση: Sherlock (2010)

Εμένα μου φάνηκε "χαζό" το όλο σκηνικό στο πρώτο μισό του επεισοδίου , περίμενα κάτι πολύ καλύτερο .
Στο υπόλοιπο μισό ήταν καλό .

Re: Απάντηση: Sherlock (2010)

Εμένα μου φάνηκε "χαζό" το όλο σκηνικό στο πρώτο μισό του επεισοδίου , περίμενα κάτι πολύ καλύτερο .
Στο υπόλοιπο μισό ήταν καλό .

Κατάλαβα τι εννοείς! :cool4:
Κάνανε το επεισόδιο αρκετά χιουμοριστικό σε αρκετές σκηνές και όντως κάπου φαινόντουσαν "χαζές" κάποιες από αυτές..
Όπως ας πούμε στο σημείο που ο Sherlock ως σερβιτόρος μιλάει στον Watson αλλά εκείνος "επιμένει" να μην τον κοιτάει καθόλου! :laugh:

Ναι, θα μπορούσε να ήταν αλλιώς η εμφάνιση του Sherlock.. ίσως με κάποιο άλλο "παιχνίδι"..
π.χ με κάποιο αντικείμενο ή κάποιου είδους μήνυμα που αρχικά θα παραξένευε τον Watson! :p

Αναμένουμε την συνέχεια να έχει καλή δράση και δυνατούς γρίφους! :cool:

Πάνω από 8.9 δεν θα έβαζα στο επεισόδιο! :p

Re: Απάντηση: Sherlock (2010)

Εντάξει, λίγο (έως πολύ) τραβηγμένη η λύση του γρίφου της αυτοκτονίας....

Ποια απο ολες ? :D

Αφου δεν μαθαμε τελικα με βεβαιοτητα ποιο απο τα 13 σεναρια διαλεξε .

Ενα λαμπρο επεισοδιο ηταν αυτο.

nuff said.

Αρκετά καλό το τελευταίο επεισόδιο αλλά δεν μου άρεσε που

αφιέρωσαν τόσο πολύ χρόνο για τον γάμο του Watson και λιγότερο για την υπόθεση. Γενικά προσπαθούν να δώσουν στην ιστορία που τρέχει πίσω από τις υποθέσεις μεγαλύτερη σημασία και περισσότερο χρόνο (γιατί είναι και πιο εύκολο σεναριακά), αλλά ο πυρήνας του Sherlock ήταν πάντα η επίλυση των υποθέσεων. Θα προτιμούσα τα επεισόδια να ήταν περισσότερο αυτοτελή...

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σε ένα σημείο?

Γιατί έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Ghost-Man? Ο φωτογράφος ήθελε να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του, τι σχέση είχε όλη αυτή η ιστορία με τις γυναίκες? Και πώς η τύπισα ήξερε το μεσαίο όνομα του Watson?

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σε ένα σημείο?

Γιατί έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Ghost-Man? Ο φωτογράφος ήθελε να πάρει εκδίκηση για τον αδερφό του, τι σχέση είχε όλη αυτή η ιστορία με τις γυναίκες? Και πώς η τύπισα ήξερε το μεσαίο όνομα του Watson?

Ο φωτογράφος ήταν αυτός που βγήκε με τις γυναίκες για να μαζέψει πληροφορίες για τον γάμο.

Πολύ χιούμορ (Αγγλικό επί το πλείστον) και λιγότερο ίντριγκα και μυστήριο. Για εμάς που αγαπάμε το Αγγλικό χιούμορ, ένα καταπληκτικό επεισόδιο (οι Άγγλοι κριτικοί είναι εκστασιασμένοι). Για τους υπόλοιπους νομίζω ίσως όχι τόσο καλό.

Θεε μου τι ειρωνες ειναι !! ωρες ωρες με σιχαινομαι που λατρευω αυτην την πλευρα των Βρεττανων.

Απάντηση: Sherlock (2010)

Γεγονός είναι πάντως ότι ήταν φλύαρο το δεύτερο επεισόδιο χωρίς ίντριγκες και δράση. Ολο χαζοαστειάκια και ανάλωση του χρόνου στην σκέψη του Σέρλοκ χωρίς ουσιαστική πλοκή (τελείως περιττές και χωρίς νόημα οι σκηνές τόση ώρα στο αμφιθέατρο τι ήταν αυτό) .

Και καλά όταν υπάρχουν 10 επεισόδια σε μια σαιζόν , άντε επιτρέπεται να υπάρχουν ένα-δύο χαλαρά.

Στα τρία όμως επεισόδια ΔΕΝ επιτρέπεται.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sherlock Series 3: Episode 3 Trailer

Λοιπόν όντως ήταν διασκεδαστικό το επεισόδιο, αλλά χρειαζόταν καλύτερη υπόθεση..
Ακριβώς γιατί είναι μόνο 3 επεισόδια.

Την Κυριακή θα παίξει το τελευταίο..

ΟΚ, θα αναθεωρήσω μερικώς αυτά που έχω γράψει για τη σειρά. Τη βλέπω ευχάριστα* αρκεί να μην ασχολείται με υποθέσεις που γνωρίζω.

*Εκτός απο τις στιγμές που ο Σέρλοκ μιλάει με ρυθμό πολυβόλου και δεν προλαβαίνω ούτε τους υπότιτλους να διαβάσω

Δηλαδή η 3η σεζόν σου αρέσει περισσότερο από τις προηγούμενες ? :cool:

Προς το παρόν εμένα μου αρέσαν περισσότερο οι προηγούμενες! :p