Sherlock [BBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    69
Re: Sherlock (2010)

Έκανα το λάθος να το ξεκινήσω απο το Hound of the Baskervilles, μια ιστορία που την έχω δει σε πολλές "παραδοσιακές" versions. Ήταν λογικό και επόμενο να μου κακοφανεί ο εκμοντερνισμός.

Έκανα το λάθος να το ξεκινήσω απο το Hound of the Baskervilles, μια ιστορία που την έχω δει σε πολλές "παραδοσιακές" versions. Ήταν λογικό και επόμενο να μου κακοφανεί ο εκμοντερνισμός.

Και ίσως για εμένα το χειρότερο επεισόδιο της σειράς, πέτυχες διάνα. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Sherlock (2010)

Τι να κάνω, μου αρέσουν τα paranormal :D

Υποψιαζομαι οτι αν το ξαναδεις τωρα στη σωστη του σειρα και εχοντας γνωρισει τους χαρακτηρες θα σου αρεσει περισσοτερο.

Το χειρότερο και πιο αδιάφορο επεισόδιο ήταν το τελευταίο....ελπίζω να μην το παει άλλο έτσι....

Το τελευταίο επεισόδιο το βρήκα εξαιρετικό και εν γένει θεωρώ αυτή την παραγωγή από τις καλύτερες που έχω δει. Ειδικά στο κομμάτι της φωτογραφίας, νομίζω ότι έχουν διδάξει οι Άγγλοι.

Η τρίτη σεζόν όμως είναι σαφώς κατώτερη από τις άλλες 2 τουλάχιστον στον τομέα των υποθέσεων τις οποίες καλούνται οι πρωταγωνιστές να λύσουν...

Ισχύει, το δεύτερο ειδικά ήταν αριστούργημα!

και στο πρώτο μ'άρεσε το τρολλάρισμα για το πως το σκηνοθέτησε ο Scherlock

Re: Απάντηση: Re: Sherlock (2010)

Υποψιαζομαι οτι αν το ξαναδεις τωρα στη σωστη του σειρα και εχοντας γνωρισει τους χαρακτηρες θα σου αρεσει περισσοτερο.
Μμμμ...δε νομίζω. Δεν με πείραξαν οι χαρακτήρες τόσο, όσο η λύση του μυστηρίου. Θα μπορούσαν να κρατήσουν μια αύρα λαϊκών μύθων στο φινάλε.

Δεν τα βγάζουν όλα μαζί; Δεν είναι κατάσταση αυτή με την αναμονή.. :p

Moffat & Gatiss έχουν ήδη σχεδιάσει τις δύο επόμενες σαιζόν.

http://www.tvrage.com/news/8938/sherlock-seasons-4-and-5-are-already-planned-out

Mε βαση το κινηματογραφικο τους προγραμμα και το ποσο ανερχομενοι δειχνουν υπολογιζω να δουμε
την 5η σαιζον γυρω στο 2047.
και αυτη ειναι η αισιοδοξη προβλεψη