Ρε παιδιά εδώ και καμιά βδομάδα το HTPC εμφανίζει το εξής πρόβλημα: πρώτον δεν ξυπνάει από sleep mode και θέλει συνεχές πάτημα το power button για να κλείσει και έπειτα να το ξανανοίξεις. Σημειώνω οτί αυτή την διεργασία τα windows δεν την αναγνωρίζουν σαν dirty shutdown αλλα οταν ξαναμπουτάρει το μηχανημα βγάζει logo resuming windows. Δευτερον όταν δίνω εντολή shutdown κλείνουν τα πάντα και μόλις σταματάνε και τα ανεμιστήρια κάνει μόνο του αυτόματα reboot. Τέλος reboot κάνει κανονικά.
Μ/Β ASUS P5Q-E, WIN 7.
Δεν άλλαξα τπτ στο σύστημα. Έπανέφερα και ενα ghost που ξέρω οτι δουλευε ΟΚ αλλά τζίφος.
Στο δίκτυο βρήκα πως κάποιοι με την συγκεκριμένη μητρική είχαν αυτό το πρόβλημα λόγο κακής συνεργασίας των marvel drivers με σύνδεση οδηγών IDE σε θέση master και όχι slave . Εγώ το DVD το έχω SATA.
Μ/Β ASUS P5Q-E, WIN 7.
Δεν άλλαξα τπτ στο σύστημα. Έπανέφερα και ενα ghost που ξέρω οτι δουλευε ΟΚ αλλά τζίφος.
Στο δίκτυο βρήκα πως κάποιοι με την συγκεκριμένη μητρική είχαν αυτό το πρόβλημα λόγο κακής συνεργασίας των marvel drivers με σύνδεση οδηγών IDE σε θέση master και όχι slave . Εγώ το DVD το έχω SATA.