Sigma 200-500mm f2.8 tow milan

Μα τι λετε...? Αφου ο send εχει αδυναμια στα "μεταχειρισμενα"... εδω ειναι Η ευκαιρια... δοκιμασμενος σε σκληρες και πραγματικες συνθηκες.

attachment.php

Απο το μουσειο του κομμουνισμου στην Πραγα

Attachments

• IMG_7013.jpg
    IMG_7013.jpg
    96.9 KB · Views: 124
Το αυθεντικό, έχει και πράσινη απόχρωση, του μοιάζει πολύ.Ειδικά στη φωτογραφία που το κρατάει ο τύπος με το χέρι...

μα μου θυμησε πολυ το tow- milan.

Οποιος εχει κανει αντιαρματιστης το ξερει....:grinning-smiley-043

Τυχαια τον εβαλα τον τιτλο νομιζεις ?

Κάτι υποπτεύτηκα...μη μου πεις τώρα ότι υπηρέτησες και σαν "μιλανέζος":grinning-smiley-043

1997-1998 297 ΤΕ ΛΥΤ Χίος.Φωτό ίσως αργότερα...

Μα τι λετε...? Αφου ο send εχει αδυναμια στα "μεταχειρισμενα"... εδω ειναι Η ευκαιρια... δοκιμασμενος σε σκληρες και πραγματικες συνθηκες.
Τι'ναι τούτο πάλι;:speechless-smiley-0

Τι να σου πω τωρα.... ετσι οπως το βλεπω και Tilt & Shift φαινεται, και φωτεινο τον κοβω (αφου τον χρησιμοποιουσαν στα συνορα για παρακολουθηση), και το βαλιτσακι του με τα παρελκομενα εχει απο κατω, και τριποδακι βαλε-βγαλε για σταθερες ληψεις... ολοκληρωμενη λυση !!!!

Αναρωτιέμαι αν περνάει τον έλεγχο στο αεροδρόμιο...:flipout:

@kosh:Μου φαίνεται ότι μας έχει μείνει να ασχολούμαστε με "βαριά όπλα":flipout:

Το λεγόμενο "sniper set" είναι, με τον Tair 300/4.5 φορεμένο σε γκριπ στυλ τυφεκίου, με κοντάκι και σκανδάλη. Το μπροστινό είναι ένα απλό αναδιπλούμενο λαστιχένιο παρασολέιγ. Το σετ συμπλήρωνε κάποιο μοντέλο Ζενίτ, με τον Helios 44 (50/2) και νομίζω έναν τηλεμετατροπέα, όλα στο σχετικό βαλιτσάκι. Μπορούν εύκολα να βρεθούν στο ebay.

Κοίτα μικρός που είναι ο κόσμος.................

1997-1998 147 ΤΕ, Χίος.-bye-
245;Καλαμωτή ή Καρδάμυλα;Μπορεί να έχουμε βρεθεί σε άσκηση ή σε έξοδο ή...δεν ξέρω.

Πάντως έχω όμορφες-άσχημες αναμνήσεις από τη θητεία.Δε βαριέσαι...-bye-

Αυτό είναι μια δουλειά για τον Βλάση: όλα τα ωραία αυτού του τυχαίνουν... :flipout:
Άμα σε πάει...:flipout:

Που το χρησιμοποιούσαν;Για κατασκοπευτικούς σκοπούς;

Πληροφοριακά ρωτάω...

245;Καλαμωτή ή Καρδάμυλα;Μπορεί να έχουμε βρεθεί σε άσκηση ή σε έξοδο ή...δεν ξέρω.

Πάντως έχω όμορφες-άσχημες αναμνήσεις από τη θητεία.Δε βαριέσαι...-bye-

245 Βέβαια...:grinning-smiley-043

Αγ. Γεώργιος....

Σίγουρα θα ήπιαμε μαζί καφέ. 4-5 καφετέριες ήταν όλες κι όλες.

Μπα.... έτσι, για "μούρη" περισσότερο θα 'ταν... τι να βγάλεις πια κατασκοπευτικό με 300ρη σε ff? Από 500 και πάνω θέλεις.