Sigma 200-500mm f2.8 tow milan

Oλοι Μυτιλήνη ειμασταν ?
Εγώ 263ΤΕ , Πέτρα (δεν θυμάμαι σειρα :flipout:) 1995- Σεπτ 1996

Για τον φακο τώρα τι να πώ.. Νομιζω οτι περα από (serious) bird photography και sports photography αναρωτιέμαι τι αλλες χρήσεις μπορεί να εξυπηρετήσει πραγματικά και πόσο ειναι πρακτικά εφικτο να τον κουβαλάει καποιος (μόνος του)

Μπράβο στην Sigma πάντως που προκαλεί και πρωτοπορεί .. Νομιζω κανεις αλλος δεν εχει τοσο φωτεινο τηλεφακό σε αυτό το range..

Μπράβο στην Sigma πάντως που προκαλεί και πρωτοπορεί .. Νομιζω κανεις αλλος δεν εχει τοσο φωτεινο τηλεφακό σε αυτό το range..

Ζουμ τηλεφακο...

Αν ειχε και σταθεροποιηση θα μιλουσαμε για το απολυτο οπλο. (εκτος αν τον παρεις για κανα σωμα OLYMPUS E3)

Last edited:
Σταθεροποίηση για ποιον? Μόνο ο Σβατζενέγκερ (και αυτός στα ντουζένια του) θα διανοείτο να κρατήσει τον φακό για λήψη στο χέρι.

Αυτό είναι μια δουλειά για τον Βλάση: όλα τα ωραία αυτού του τυχαίνουν... :flipout:

A, πα, πα. Αν πήγαινα σε αεροδρόμιο με τον TAIR σε φωτο SNIPER σετ, θα ήμουν ήδη νεκρός.

Άλλωστε το 2003 είχε μπει σε αυτά που απαγορεύονται ρητώς από τις αμερικανικές αρχές (πόλεμος τοπυ Ιράκ βλέπετε). Μάλιστα θεωρούσαν ότι your life is in danger just for the case to have it.

Επίσης να πω ότι οι φωτορεπόρτερς που ασχολούνται με πολεμικό ρεπορτάζ συνεχίζουν να τραβούν με CANON παρότι πολλοί θέλουν να αλλάξουν σε ΝΙΚΟΝ διότι οι πάσης φύσεως εμπόλεμοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν τους φωτογράφους να κουβαλούν άσπρους φακούς. Μαύρος τηλεφακός σημαίνει αυξημένες πιθανότητες θανάτου!!!

Σταθεροποίηση για ποιον? Μόνο ο Σβατζενέγκερ (και αυτός στα ντουζένια του) θα διανοείτο να κρατήσει τον φακό για λήψη στο χέρι.
Μπααα μην το λες......Ιδου και η αποδειξη
Juza_handholding_sigma_200-500_2-8.jpg

Αν εστιάζει γρήγορα με τον mc11 τον τσίμπησα χαχα

Το ''τσίμπημα'' με αυτόν τον φακό τον αδικεί, μάλλον τον ''χούφτωσα''!!!χαχα

Υ.Γ. Αν έβγαινε σε μαύρο χρώμα θα τσιμπούσα και εγώ έναν έτσι για να βρίσκεται!!

7 μιση κιλα ζυγιζει μονον η κεφαλη χωρις το τριποδι....μην σας πω ποσο κανει.....

Ενταξει φαινεται να ειναι βαρυς επαγγελματιας ο τυπος που τον εχει...αν κρινω απο τα διαφορα γυρω γυρω.

Αυτην την σονυ κουτσουλια τι την ηθελε....:flipout: