Στηρίζεται σε 3 βιβλία, τα οποία ολοκληρώνουν την ιστορία, οπότε λογικά η σειρά θα τελειώσει σωστά χωρίς να τραβηχτεί επ άπειρον όπως άλλες.Η σειρά τελειώνει με cliffhanger; Να περιμένω δηλαδή εάν και πότε ολοκληρωθεί ή θα το τραβήξουν και αυτό μέχρι να πεθάνει και κοπεί χωρίς τέλος;
Η σειρά τελειώνει με cliffhanger; Να περιμένω δηλαδή εάν και πότε ολοκληρωθεί ή θα το τραβήξουν και αυτό μέχρι να πεθάνει και κοπεί χωρίς τέλος;
Υπάρχουν σειρές όπου ο κύκλος κλείνει μία ιστορία, και σειρές όπου στον πρώτο κύκλο ανοίγει 278 μέτωπα χωρίς να σου εξηγήσει τίποτα. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να συνεχίσω μία σειρά μετά από 1 χρόνο, έχω ξεχάσει τι έχει γίνει στον πρώτο και μετά από 2-3 επεισόδια την κόβω. Γιαυτό ρωτάω, αν αξίζει να την δει κάποιος τώρα, ή όλη μαζί όταν και άμα ολοκληρωθεί.
Κατι εδειξε ακριβως στο τελος του 1ου κυκλου. Προφανως επεται συνεχεια.Αν δεν δώσει κάποιες εξηγήσεις σε αυτή τη σεζόν για το τι γίνεται έξω ( γιατί από το τρέιλερ το κόβω να ασχολείται μόνο με το τι γίνεται στο εσωτερικό ξανά) θα φάει μουτζα από μένα.. Χαχα... Εκτός και αν κάνει κάποια άλλη έκπληξη. Τα του εντός νομίζω τα εξαντλήσε με πολύ ωραίο τρόπο στην πρώτη. Αν συνεχίσει έτσι το κόβω να γίνεται βαρετό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.