Silo [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 10 29.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 55.9%
  • Καλή

Votes: 4 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.9%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    34
τρωει ξυλο εξω η δευτερη σεζον.. 5 επεισοδια = ενα τιποτα... αμα συνεχισει θα ειναι πολυ κριμα.

Ξεκίνησα χτες τη δεύτερη σεζόν μιας που έχει και δωρεάν ΣΚ το apple tv αλλά στην κυριολεξία με πήρε ο ύπνος στο πρώτο επεισόδιο. Να συνεχίσω ή να αφιερώσω αλλού το χρόνο μου;

Ξεκίνησα χτες τη δεύτερη σεζόν μιας που έχει και δωρεάν ΣΚ το apple tv αλλά στην κυριολεξία με πήρε ο ύπνος στο πρώτο επεισόδιο.

Oμοιως αλλα αντιθετα εγω το βρηκα εξαιρετικο το πρωτο επεισοδιο.

Ειδα και τα 8 και πηγαινουν περιπου στο ιδιο μοτιβο αλλα ισως ετσι ειναι και τα βιβλια τα οποια δεν εχω διαβασει βεβαια

Τα ειδα και εγω και τα 8 νερακι πηγαν μονοκοπανια. Κριμα να μην εχουν βγει και τα αλλα δυο.....

Εξαιρετικη σαιζον πηγαινει απειρως πιο γρηγορα απο την 1η.

• Like
Reactions: chocbhed
Καταπληκτικο ανεπαναληπτο υπεροχο δεν εχω λογια.

Τι φιναλε ηταν αυτο......πολυ καλυτερη οντως η δευτερη σαιζον. Μακαρι και οι δυο επομενες να ειναι ανταξιες.

αφησα ολα τα μεσαια και ειδα κατευθειαν το τελευταιο. υποθετω οτι δωρισα στον εαυτο μου 7 ωρες απο τη ζωη μου...χαχαχα. ουτε καν το τελευταιο δεν κατεφερε να δωσει κατι. ουσιαστικα ηταν ενα μηνυμα στο τηλεφ : αναμεινατε στο ακουστικο σας.... απιστευτο ξενερωμα για μενα. 10 επεισοδια φλυαριας για να μας πει "εις αυριο τα καλυτερα".... ε οχι...

αφησα ολα τα μεσαια και ειδα κατευθειαν το τελευταιο. υποθετω οτι δωρισα στον εαυτο μου 7 ωρες απο τη ζωη μου...χαχαχα. ουτε καν το τελευταιο δεν κατεφερε να δωσει κατι. ουσιαστικα ηταν ενα μηνυμα στο τηλεφ : αναμεινατε στο ακουστικο σας.... απιστευτο ξενερωμα για μενα. 10 επεισοδια φλυαριας για να μας πει "εις αυριο τα καλυτερα".... ε οχι...
Αν κρίνω από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου που είδα σε εμπιστεύομαι απόλυτα..Δεν θα μπω καν στον κόπο να συνεχίσω..

• Like
Reactions: klamia71
Μια χαρά πολύ καλός ήταν ο 2ος κύκλος.
Αν δεν σας τρελαίνει μια σειρά απλά σταματήσετε να την βλέπετε. Αυτά τα πηδώ επεισόδια ή τα βλέπω fast forward είναι χαμένος χρόνος.
Αν δεν σας γεμίζει μια σειρά, απλά δείτε κάτι άλλο.

Μια χαρά η 2η σεζόν πήγαινε πολύ πιο γρήγορα και καλά από την πρώτη. Μονορούφι την πήγα

Μια χαρά πολύ καλός ήταν ο 2ος κύκλος.
Αν δεν σας τρελαίνει μια σειρά απλά σταματήσετε να την βλέπετε. Αυτά τα πηδώ επεισόδια ή τα βλέπω fast forward είναι χαμένος χρόνος.
Αν δεν σας γεμίζει μια σειρά, απλά δείτε κάτι άλλο.

Μια χαρά η 2η σεζόν πήγαινε πολύ πιο γρήγορα και καλά από την πρώτη. Μονορούφι την πήγα
Ο καθένας έχει τα κριτήρια του και βλέπει ότι θέλει όπως θέλει. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι με όλους. Χαμένος χρόνος είναι όταν βλέπω ένα ατελείωτο μπλα μπλα χωρίς σημαντική πρόοδο μιας ιστορίας, και η δημιουργία μιας σεζόν απλά επειδή η πρώτη ήταν πολύ καλή, και η ύπαρξη της μόνο σαν spin off της επόμενης.