karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 12,617
H σειρά βασίζεται στην γνωστή τριλογία βιβλίων που είναι και εξαιρετικά, οπότε έχει μια βάση από πίσω και δεν πάνε όπως κάτσει!! Από εκει και πέρα επειδή έχω διαβάσει τα βιβλια, δεν έχουν τόσο υλικό ώστε να κάνεις αρκετές σεζόν κλπ...μια mini σειρά ή άντε έστω ενας κύκλος Max 10-12 επεισοδίων, θα επαρκούσε για να βγάλεις και τα 3 βιβλία σωστά και μεστά, οπότε προφανώς για να γεμίσουν τον χρόνο ξεκινάνε το ατελείωτο μπλα μπλά όπως δυστυχώς κάνουν οι περισσότερες σειρές εκει έξω κάτω από το μανδία του ''χτίζουμε τους χαρακτήρες''. Κάποιοι το αντέχουν εώς και τους αρέσει, άλλοι δεν το μπορουν...επειδή έχω δει τι γράφεις και για άλλες σειρές, βρίσκεσαι όπως και εγώ στην δεύτερη κατηγορία...Ο καθένας έχει τα κριτήρια του και βλέπει ότι θέλει όπως θέλει. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι με όλους. Χαμένος χρόνος είναι όταν βλέπω ένα ατελείωτο μπλα μπλα χωρίς σημαντική πρόοδο μιας ιστορίας, και η δημιουργία μιας σεζόν απλά επειδή η πρώτη ήταν πολύ καλή, και η ύπαρξη της μόνο σαν spin off της επόμενης.
Υ.Γ. Εχω δει τα 3 πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου και το άφησα, υπερβολικά αργό και έχουν προσθέσει ένα σωρό άσχετα πράγματα μέσα για να βγάλουν τόσα επεισόδια. Βέβαια περι ορέξεως...αν είναι να θες ποιο πολλές ώρες για να δεις την σειρά από ότι να διαβάσεις τα βιβλία, προφανώς κάτι δεν πάει καλά...