Silver HD-200

Έκανα μια σούμα με προβλήματα και τα έστειλα στον κατασκευαστή. Απάντησαν αμέσως, με ευχαρίστησαν και είπαν πως προώθησαν το μήνυμα μου στους μηχανικούς.

Εντυπωσιακό. Αν υπάρξει γρήγορα και νέο λογισμικό, θα μιλάμε για τον καλύτερο δέκτη με Mstar.*

Κανένα πρόβλημα στις εγγραφές; Εκεί ήταν η "αχίλλειος πτέρνα" τους.

*ΟΚ, ξέχασα την αδυναμία του να παίξει AC3...

Δεν πέρασε μία ώρα καλά καλά αφότου έστειλα την λίστα με τα προβλήματα και έλαβα και δεύτερη απάντηση με ευχαριστίς που τελείωνε ως εξής:

"I will send you the software for updating asap."

Θα δείξει τι σημαίνει το asap.

Επικοινώνησαν πάλι μαζί μου και με ρώτησαν κάποιες επιπλέον πληροφορίες για κάποιο πρόβλημα. Οπότε μάλλον κάτι κάνουν.

Περιμένουμε τις εξελίξεις με αγωνία. :smile:

Μήπως μπόρεσες να δοκιμάσεις αν o media player παίζει υποτίτλους απο USB hub;

Δεν το βρίσκω το usb hub... Ψάχνω στο σπίτι αλλά δεν. Όταν βγω έξω θα κοιτάξω μήπως έχει κάνα μαγαζάκι από αυτά τα φτηνά να πάρω ένα.

Απάντηση: Re: Silver HD-200

Μήπως μπόρεσες να δοκιμάσεις αν o media player παίζει υποτίτλους απο USB hub;
Είναι της GIEC όπως ο BOXHD, άρα δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα.

Μακάρι να κάνουν δουλειά τα παιδιά της Silver, θα νιώσω εθνικά υπερήφανος αν καταφέρει να έχει διορθωμένα τα σημαντικά προβλήματα του 7818 ο δέκτης ενός μικρού άσημου Έλληνα εισαγωγέα! :D

Αν σοβαρά έκατσαν να ψάξουν όλα όσα τους έστειλα, θέλει να κάνουν δουλίτσα. Υπολογίζω πάνω από εβδομάδα. Η επικοινωνία που έχω είναι με τον κατασκευαστή στην Κίνα και όχι με τον εισαγωγέα (Silver). Ο εισαγωγέας μου έδωσε το email του ατόμου με τον οποίο μιλάει για να κανονίζει τα της εισαγωγής (αν κατάλαβα σωστά).

Απάντηση: Re: Silver HD-200

Η επικοινωνία που έχω είναι με τον κατασκευαστή στην Κίνα και όχι με τον εισαγωγέα (Silver).
Ευκαιρία να φτάσουν στην GIEC τα προβλήματα του λογισμικού της για τους δέκτες με επεξεργαστή Mstar 7818. Μετά θα μπορούμε να ενημερώσουμε και άλλες εταιρίες που φέρνουν δέκτες της με το 7818 (F&U, Crypto Lifeview), ζητώντας το αναβαθμισμένο firmware του 7818.

Αν δεν τους έχει αναφερθεί ότι οι υπότιτλοι Vobsub (idx/sub) δεν αναγνωρίζονται παρά μόνο αν ενσωματωθούν στο αρχείο, ας θυμηθεί κάποιος να συμπεριληφθεί σε κάποια επόμενη λίστα που ίσως κάνουμε στο μέλλον.

Χθες Έλαβα αυτό.

Sorry for the late reply.
Our engineers now rather busy and I just back from HK fair.
Anyway, we will send you the software for updating within this week.

Για να δούμε.

Δεν σε «έγραψαν» όμως, πράγμα που με κάνει να ελπίζω και για άλλους δέκτες της GIEC και όχι μόνο, με των οποίων τις εταιρίες επικοινώνησα.
Μπράβο και ευχαριστούμε firewalker! :2thumb22sup:

Μου έστειλαν νέο firmware σήμερα. Δυστηχώς είμαι επαρχία για τις γιορτές και δεν μπορώ να κάνω δοκιμές. Δεν έτφιαξαν ό,τι τους έστειλα, αλλά τουλάχιστον δεν με "γείωσαν". Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το δώσω "φάτσα φόρα". Στείλτε μου emails.

We're terribly sorry for the long delay.

Attached pls find the updated software for HD200.

1 TVMEGA, 2. TV ANTENNA, 3. TV SKY.......

now can be saved.

2. The Rewind 2x is actually 4x.
we did not find this problem.

3. When you use the Timeshift option the software does not delete the
file created after the cancellation of TimeShift.
add a function, when exit the timeshift, it will remind whether to delete the timeshift.ts file.

3. UTF-8 encoded subtitles stop to show up after about 21 minutes.
modified already.

4 . There is no transparency setting for the menus and the OSD.
modified already.

6. There is no setting for the state of the receiver after power loss.
If there is a power loss and the receiver is on afte
the power is back the receiver will turn on.
modified already.

7. When connected through the HDMI port it wont turn off or on the tv.
You have to use the tv remote to turn it on/off.
we did not find this problem.

8. When playing MP4 movies bigger than 2 hours the play back spots at
2 hours. No way t view beyond the 2 hour limit.
we tested it but OK, it may has the relation with the hard disk, pls test it again with formatted NTFS hard

Thanks & Best regards,

Μπράβο! :SFGSFGSF:
Μακάρι να είχαμε επαφές και για τις άλλες επωνυμίες με τις οποίες έρχονται οι δέκτες της GIEC με το 7818.
Έμεινε το πρόβλημα των ΜΡ4 τώρα...

Δεν έτφιαξαν ό,τι τους έστειλα, ...
Τί αγνόησαν; (πλην των ΜΡ4)

Επεξεργασία:
Κρίμα να μην είμαι Ελλάδα να το δω πως είναι σε σχέση με του BOXHD... Κυρίως με ενδιαφέρει αν έχει κίτρινους υπότιτλους, μαύρο background υποτίτλων (όπως ο Ferguson T65 της Skyworth), αν βελτίωσαν το μέγεθος των μικρών και των μεσαίων υποτίτλων, αλλά κυρίως αν τους έκαναν να εμφανίζονται ψηλότερα, καθώς στις crt η 2η γραμμή φαινόταν μισή...

Last edited:
Μπορεί να μου κάποιος πως να κάνω back-up το παλιό firmware πριν βάλω το καινούριο;