Silver HD-200

Έβαλα το νέο firmware. Δεν δοκίμασα πολλά πράγματα ακόμη. Σίγουρα έχει διαφάνεια (20-40-60-80-100 %).

Επεξεργασία:
Μου είπαν οι "Κινέζοι" πως πολλά προβλήματα πρέπει να έχουν σχέση με το A.S.I.C. (Mstar chip) και γι' αυτό δεν μπορούν να τα διορθώσουν. Επίσης μπορεί στις revision των chip που έχουν αυτοί να έχουν λυθεί μερικά θέματα και να μην μπορούν να τα αναπαράξουν.

Last edited by a moderator:
Το θέμα των ΜΡ4 δεν υπήρχε στα αρχικά firmware.
Π.χ. ο Lifeview LV6TBOXHD v2 που έχω, αγοράσθηκε περίπου τον Οκτώβριο του 2011 και δεν το είχε. Εμφανίσθηκε όμως σε νεότερα firmware. (Και είναι και δικός τους δέκτης!)
Έχει επίσης επαληθευθεί σε Xoro 7520.
Και φυσικά υπάρχουν και οι Micro-HD και Prime-HD.

Μου είπαν οι "Κινέζοι" πως πολλά προβλήματα πρέπει να έχουν σχέση με το A.S.I.C. (Mstar chip) και γι' αυτό δεν μπορούν να τα διορθώσουν. Επίσης μπορεί στις revision των chip που έχουν αυτοί να έχουν λυθεί μερικά θέματα και να μην μπορούν να τα αναπαράξουν.
Πιστεύω ότι δεν έχουν να δώσουν και πολλά τέτοια παραδείγματα...
(Καλά έκανε η Crystal και σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί τους. Αν έλεγαν τέτοια και σ' εκείνους...)

Το firmware που μου έστειλαν έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους (παίζει κανονικά utf-8). Ο τελευταίος υπότιτλος μένει κολημένος στην οθόνη μέχρι να αλλάξει. Π.χ. αν μιλήσει κάποιος και υπάρχει παύση μέχρι να μιλήσει κάποιος, κατά την διάρκεια της παύσης θα είναι εμφανής ο υπότιτλος. Ποιο σπαστικό από την μη αναπαραγωγή των utf-8.

Θα ζητήσω το παλιό firmware.

Ανέφερέ τους το να το διορθώσουν με νεότερο firmware. Πες τους και τα παραδείγματα με τους παραπάνω 4 δέκτες για τα ΜΡ4, μπας και φιλοτιμηθούν.

Ναι, τους είπα να το διορθώσουν. Αλλά μέχρι να το κάνουν... Ας έχω το παλιό.

Επεξεργασία:
Μου έστειλαν το παλιό firmware και ζήτησαν λεπτομέριες για να το φτιάξουν.

Last edited by a moderator:
Σε ζηλεύω...μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοια ανταπόκριση απο τις εταιρίες που πουλάνε τους δέκτες μας...