Σημερα το MacOS Lion !

Απάντηση: Re: Σημερα το MacOS Lion !

Γιατί δεν μπουτάρεις με -v να δεις που κολλάει? Αμέσως και εσύ επανεγκατάσταση. :D :p

με - μείον ε?
αρχίσαμε τις εκπτώσεις :D
:ADFADF1:

Κλείνεις τον υπολογιστή την ώρα που πάει να μπουτάρει κ μετά δεν ξανανοίγει κ διαμαρτύρεσαι...δλδ αν είχες windows δεν θα υπήρχε προβλημα ;
Λειτουργικό είναι, δεν είναι μάγος...
Κ αντί πρώτα να δεις αν μπορείς να το μπουτάρεις, πας κατευθείαν να κάνεις restore...κάτσε βρε φίλε...δες πρώτα τι γίνεται κ αν δεν γίνει κάτι, τότε κοιτάς για restore.

Έχω την ιδέα ότι έχεις υπερβολικά πολλές απαιτήσεις...

Δεν καταλαβες.Μπηκε μετα το επομενο restart.Στο μεθεπομενο δεν μπηκε!
Και ενταξει φταιω εγω πες οτι εγινε κατι corrupt.Αυτο με την απιτηση του ιντερνετ στην εγκατασταση δεν ειναι τεραστια βλακεία?

Επειδη ολα τα mac δεν εχουνε το ιδιο hardware το Lion κατεβάζει προφανώς κάποιους drivers τους οποίους και εγκαθιστά μαζί με το λειτουργικό. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται σύνδεση στο Internet. Δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο να χρειάζεται σύνδεση στο Internet ενα λειτουργικό το οποίο πωλείται αποκλειστικά και μόνο στο Internet.

Απάντηση: Re: Σημερα το MacOS Lion !

Επειδη ολα τα mac δεν εχουνε το ιδιο hardware το Lion κατεβάζει προφανώς κάποιους drivers τους οποίους και εγκαθιστά μαζί με το λειτουργικό. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται σύνδεση στο Internet. Δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο να χρειάζεται σύνδεση στο Internet ενα λειτουργικό το οποίο πωλείται αποκλειστικά και μόνο στο Internet.

Χλωμό το βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Οπως και να χει χρειάζεται internet για την εγκατάσταση εάν μιλάμε για "clean install" που εχω κανει 2 φορες με Lion χρειάζεται. Με upgrade ισως και να μην εκτελείται αυτη η διαδικασία.

Re: Απάντηση: Σημερα το MacOS Lion !

Πολύ χρήσιμο.

Βέβαια αυτό που μου λείπει περισσότερο στο Lion είναι το εξής:
Καταρχήν να πω ότι δουλεύω με 2 οθόνες.
Στη μία οθόνη είχα λοιπόν ένα folder ανοιγμένο σε παράθυρο και είχε μέσα πχ ένα .AVI. Στην άλλη οθόνη ανοίγοντας πχ το Handbrake σε βγάζει στην οθόνη του "Open file" εκεί έσερνα το .avi από την διπλανή οθόνη και μου άνοιγε κατευθείαν το αρχείο χωρίς να χρειάζεται να πάω τώρα και να το ψάξω πάλι μέσα από το Handbrake....

Καταλάβατε τι εννοώ...;
Ήταν πολύ πρακτικό.

λοιπον .. χωρις καρτα ηχου δεν τσουλαει με τιποτα το lion ,,, ( μου ειχε καει απο κεραυνο ) κουφο ,,, μιλαμε για κολληματακια σε καθε λετουργια μεχρι και που δεν επαιζε καμποσα φορμα video , σημερα φορεσα καινουργια και πεταει ( αφου εκλεισα το παραθυρο μην φυγει το μηχανακι :ADFADF1::music-smiley-005:)

αυτο ειναι πληροφορικη φτιαχνεις τον ηχο χανεις τους τονους :flipout:

λοιπον .. χωρις καρτα ηχου δεν τσουλαει με τιποτα το lion ,,, ( μου ειχε καει απο κεραυνο ) κουφο ,,, μιλαμε για κολληματακια σε καθε λετουργια μεχρι και που δεν επαιζε καμποσα φορμα video , σημερα φορεσα καινουργια και πεταει ( αφου εκλεισα το παραθυρο μην φυγει το μηχανακι :ADFADF1::music-smiley-005:)

αυτο ειναι πληροφορικη φτιαχνεις τον ηχο χανεις τους τονους :flipout:

Καλημέρα Bill,

Μου φαίνεσαι λίγο άτονος σήμερα :D

Βάλε άλλο Browser και θα στρώσεις.

Το εχω βαλει, αλλα ειναι σε beta version κι εχει μερικα bugs.
Εντυπωσιακο, αλλα οχι πολυ πρακτικο, αν βγει για ipad θα ειναι καλυτερα.

Θα σε παρακαλούσα αν είναι εύκολο να αναφέρεις τα βασικά του bugs, κατά την γνώμη σου, για να δώ αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ...

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...:a0210: