Είναι τα πάντα όλα πλέον.
Είναι τα πάντα όλα πλέον.
Δεν πιάνονται!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Αλλαζει στα system perfs... πηγαινε στα gestures και αλλαξε το scroll
(untick natural).
Τα πάντα όλα και ακόμη μερικά!!!
Κοίτα ύφος 500 καρδιναλίων ο πωλητής στο fake κατάστημα! Κοίτα άνεση!!!
![]()
Αυτά για να θυμόμαστε ότι μιλάμε για ενα ''κανονικό'' λειτουργικό και όχι τίποτα ''μαγικό'' (σε σχέση με τα Win) - όπως τείνουμε να πιστεύουμε....Δυστυχώς σήμερα ξεκίνησα την εγκατάσταση στο MacPro....
To Snow ήταν σε RAID και ενώ ξεκίνησε μου είπε ότι επειδή έχει RAID δε θα έχω το Recovery και το Vault και αν θέλω να συνεχίσω.
Συνέχισα και μετά από κάποια ώρα μου έβγαλε μήνυμα ότι η εγκατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί επειδή έχω RAID και να κάνω restart για να επανέλθω στο προηγούμενο σύστημά μου.
Αμ δε...
Με το που κάνω restart ξαναξεκινάει πάλι η εγκατάσταση και μετά από λίγο μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα....
Endless loop δηλαδή....
Τι κάνουμε;;;
Αυτά για να θυμόμαστε ότι μιλάμε για ενα ''κανονικό'' λειτουργικό και όχι τίποτα ''μαγικό'' (σε σχέση με τα Win) - όπως τείνουμε να πιστεύουμε....
Αυτα τα λεω πιο πολυ για μενα - που έλεγα να ρισκάρω το μη clean install - Αμ δε!
To paragon ntfs ειναι απροβλημάτιστο ...
Εξάλλου θέλω να διατηρώ το δικαίωμα μου να μπορώ να εχω τους εξωτερικους μου δισκους προσβασιμους παντου.Και στα μηχανακια μου, αλλα και των φιλων μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.