Skai.gr HD test

Re: Απάντηση: Skai.gr HD test

Αν έχεις συνδέσει τον υπολογιστή με την τηλεόραση μέσω tv out, hdmi, κλπ, άνοιξε ένα νέο παράθυρο του browser που χρησιμοποιείς και στείλε το στην τηλεόραση. Μετά πάτα το κουμπί full screen κάτω δεξιά στον player του σκάι.
Δεν την έχω κάνει αυτή τη σύνδεση αλλά με 100kbps θα βλέπω όχι high definition αλλά halia definiton

Δεν ξέρω αν θα είναι χάλια η εικόνα στην τηλεόραση.
Αυτό που βλέπω στον Mac είναι ικανοποιητικό. Η ευκρίνεια είναι πολύ καλύτερη από αντίστοιχες μεταδόσεις σε τυπική ευκρίνεια.
Δυστυχώς εδώ που είμαι δεν έχω δυνατότητα τηλεόρασης.
Σε μια επόμενη μετάδοση, από Αθήνα, θα τσεκάρω πως θα παίζει στην 50άρα.

Δεν είναι 100kbps, γύρω στα 1-2,5Mbps είναι. Έχει κάποιo panel με στατιστικά που αναφέρει αυτό το 100Kbps (όπως και το 1-2,5), αλλά κατά πάσα πιθανότητα το 100 αναφέρεται στο stream του ήχου.

skai.jpg

Πάντως και μόνο το σηματάκι το σταθμού που είδαμε, με κατάληξη hd μας 'εφτιαξε όλους. Γράφουμε ο ένας πάνω στον άλλο σαν παλαβοί. Κάποιοι άλλοι να τα βλέπουν αυτά...

Δεν ξέρω αν θα είναι χάλια η εικόνα στην τηλεόραση.
Αυτό που βλέπω στον Mac είναι ικανοποιητικό. Η ευκρίνεια είναι πολύ καλύτερη από αντίστοιχες μεταδόσεις σε τυπική ευκρίνεια.
Δυστυχώς εδώ που είμαι δεν έχω δυνατότητα τηλεόρασης.
Σε μια επόμενη μετάδοση, από Αθήνα, θα τσεκάρω πως θα παίζει στην 50άρα.
Με 100kbps μην περιμένεις καλή ποιότητα.

Νομίζω ότι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης. Η ανάλυση πρέπει να είναι 720 αλλά το bitrate αρκετά χαμηλό. Δεν έχω πρόβλημα ροής, απλά πιξελιάζει αρκετά. Το έχω ρίξει στον προβολέα (126'). Σε σχέση με το αναλογικό που κάνω zapping η εικόνα είναι σε όλους τους τομείς ανώτερη πλην της κίνησης που είναι για δραμαμίνες. Το είχα βάλει στα 60Hz και το γύρισα στα 50. Νομίζω ότι έχει ελαφρώς καλύτερη κίνηση.......

Δεν είναι 100kbps, γύρω στα 1-2,5Mbps είναι. Έχει κάποιo panel με στατιστικά που αναφέρει αυτό το 100Kbps (όπως και το 1-2,5), αλλά κατά πάσα πιθανότητα το 100 αναφέρεται στο stream του ήχου.

Έχεις δίκαιο φίλε...

όταν κολλάει στα στατιστικά βγάζει event buffer full,δεν μπορώ να καταλάβω πως κολλάει σε 24/1...

Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο νήμα, αλλα μια συντομη παρένθεση...

Εαν ενας τροπος να δεις HD είναι μεσα απο PC/TV out/HDMI, αλλα δεν θέλω να έχω PC τυπου μηχανημα διπλα στην τηλεόραση, τί αλλος τρόπος υπαρχει ?

Μήπως απο τα μηχανηματα τύπου Media Players, υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει και αυτη τη δυνατότητα, δηλαδή να μεταδιδει διαδίκτυο μεσα απο τον ενισχυτή στην τηλεοραση (εννοώ HD πηγή σε HD τηλεόραση) ?

Το έχω ρίξει στον προβολέα (126'). Σε σχέση με το αναλογικό που κάνω zapping η εικόνα είναι σε όλους τους τομείς ανώτερη πλην της κίνησης που είναι για δραμαμίνες. Το είχα βάλει στα 60Hz και το γύρισα στα 50. Νομίζω ότι έχει ελαφρώς καλύτερη κίνηση.......
Από αυτή τη σύγκριση που κάνεις αποδεικνύεται ότι τα 100Kbps είναι ο ήχος.

Απάντηση: Re: Skai.gr HD test

Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο νήμα, αλλα μια συντομη παρένθεση...

Εαν ενας τροπος να δεις HD είναι μεσα απο PC/TV out/HDMI, αλλα δεν θέλω να έχω PC τυπου μηχανημα διπλα στην τηλεόραση, τί αλλος τρόπος υπαρχει ?

Μήπως απο τα μηχανηματα τύπου Media Players, υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει και αυτη τη δυνατότητα, δηλαδή να μεταδιδει διαδίκτυο μεσα απο τον ενισχυτή στην τηλεοραση (εννοώ HD πηγή σε HD τηλεόραση) ?

Νομίζω το dune.

Για την ταχύτητα, ορίστε και ένα screenshot του bandwidth meter, χωρίς να κατεβάζω ή άνεβάζω κάτι άλλο. Μέση ταχύτητα περίπου 1370Kbps (βίντεο και ήχος δηλαδή)...

bandwidth.jpg

Edit. Τώρα έχει πάει στα ~1550Kbps o μέσος όρος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Skai.gr HD test

Από αυτή τη σύγκριση που κάνεις αποδεικνύεται ότι τα 100Kbps είναι ο ήχος.

Όντως.

Πάντως, αν συνηθίσεις λίγο την κίνηση, που είναι κακή αλήθεια, όταν γυρνάς στο αναλογικό νομίζεις ότι κάποιος έσβησε τα φώτα, πείραξε τα χρώματα όλα προς το κίτρινο και έβαλε τη θολούρα στο +100....:flipout::flipout:

Προτιμώ τα σπασιματάκια στην κίνηση. Πάω για το β' ημίχρονο...-bye--bye-

Απάντηση: Re: Skai.gr HD test

όταν κολλάει στα στατιστικά βγάζει event buffer full,δεν μπορώ να καταλάβω πως κολλάει σε 24/1...

Μπορεί να κολλάει λόγω περιορισμένης ταχύτητας του δικού τους server. Παρακολουθούν πολλοί αυτή τη στιγμή!

δεν μπορω να το δοκιμασω και με το καλαμποκι, θελει flash player.....

Το δίνω με hdmi σε 32' και απλά ...δεν βλέπεται. Κάκιστη κίνηση και pixels. Αν δω δυο ματς έτσι, θα ξερνάω όλο το βράδυ σαν να γυρίζω από Σαντορίνη με φουρτούνα...

Συνδεσα το Laptop στην LG42PQ6000 μεσω RGB και μπορω να πω οτι η εικονα ειναι εντυπωσιακη, εκτος μονο τα σπασιματακια που κανει .

Εγω το βλεπω απο τον pentium4 απιστευτο και ομως μηχανημα που δεν εχει πεξει ποτε HD παιζει μια χαρα ουτε κολιματα ουτε τιποτα!