Skai.gr HD test

Σε μένα έχει τρελό tearing (α ρε λαπτοπάκι) και με 6/1 κάθε 6 δευτερα το διακόπτει. Επίσης μου φαίνεται ότι είναι interlaced ή όχι?

Άυτή τη στιγμή είμαι με κλειδωμένω ρούτερ στα 20.238mbps και το σπάσιμο στη κίνηση είναι ενοχλητικό...

Σαν ανάλυση όποιος βλέπει hd γνωρίζει. Αυτό ούτε καν-bye-

Τουλάχιστον αυτοί προσπαθούν.
Αυτό οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε...

Αλήθεια ο browswer του ps3 γιατί δεν το ανοίγει???

Δοκίμασα και δεν..
Γιατί έχει εγκατεστημένο το flash player version 9 ενώ η εκπομπή του σκαι είναι με το flash player version 10.
Από τις 18:30 προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλά τίποτα.

Με 12/1 Mbps παιζει κανονικοτατα χωρις το παραμικρο σπασιμο....Η εικονα ειναι ασυγκριτα καλυτερη απο την κακη ληψη της κεραιας(ειδικα ο ΣΚΑΙ δεν βλεπεται σε μενα)

Επισης η κινηση του 10αρη μου φαινεται 100% φυσικη

Εγώ συγχρονίζω γύρω στα 16. Δεν διακόπτεται η ροή, αλλά η κίνηση ζαλίζει. Δεν είναι θέμα σύνδεσης, μάλλον το streaming φταίει. Δεν ξέρω κιόλας...

σε 40" η εικονα απλα χαλια ουτε τα ιταλοτσοντοκαναλα δεν εχουν τετοια εικονα, καλη η προσπαθεια αλλα ... εαν μιλαμε για hd εικονα αυτη μονο απο οθονη Pc μπορεις να την δεις με αυτο το birate! οταν απο sat μπορεις να κατεβασεις 5-7Mb bitrate

Last edited:
Σε δορυφορική με ελεύθερη μετάδοση για την ώρα τον έχω πετύχει τον αγώνα στον Atlantic Bird 1 (12.5W) στη συχνότητα 11052Η, 6666, σε 4:2:2 (θέλει ειδικό δέκτη, ή δορυφορική κάρτα). Όχι και πολύ καλή ποιότητα πάντως, παρόλο το bitrate των περίπου 9Mbps.

Με Skystar HD2 και το DVBViewer Pro. Αυτή τη στιγμή πρόσεξα ότι το bitrate είναι στα 55Mbps!!

Είναι mpeg2 όντως, αλλά και αυτό είναι 4:2:2 (οπότε στους περισσότερους δέκτες δεν θα φαίνεται τίποτα).

Re: Απάντηση: Skai.gr HD test

Είναι mpeg2 όντως, αλλά και αυτό είναι 4:2:2 (οπότε στους περισσότερους δέκτες δεν θα φαίνεται τίποτα).

Kαλησπερα.Μονο ηχος για τους νορμαλ ΗD δεκτες υπηρχε.

Μπράβο στον Skai…
Είναι απορροίας αξιο που με τοσο χαμηλό bitrate καταφερε να είναι σε ποιότητα εικονας ανετα καλύτερο από την επίγεια μετάδοση…
Θεμα με την κίνηση δεν ειχα και η συνδεση μου στο internet δεν είναι ιδιαίτερα καλη αυτό τον καιρο ( μολις 2.5 mb)…
Βεβαια δεν διεκδικεί δαφνες HD αλλα επαναλαμβάνω πως με τοσο χαμηλο stream είναι εντυπωσιακό το δείγμα σε σύγκριση φυσικά με την θολούρα του SD…

Re: Απάντηση: Skai.gr HD test

Μπράβο στον Skai…
Είναι απορροίας αξιο που με τοσο χαμηλό bitrate καταφερε να είναι σε ποιότητα εικονας ανετα καλύτερο από την επίγεια μετάδοση…
Θεμα με την κίνηση δεν ειχα και η συνδεση μου στο internet δεν είναι ιδιαίτερα καλη αυτό τον καιρο ( μολις 2.5 mb)…
Βεβαια δεν διεκδικεί δαφνες HD αλλα επαναλαμβάνω πως με τοσο χαμηλο stream είναι εντυπωσιακό το δείγμα σε σύγκριση φυσικά με την θολούρα του SD…

Νομίζω πως απόψε το sd ήταν πολύ πολύ καλό και πεντακάθαρο

πέραν των προσπαθειών για χαϊ-ντεφ, εγω ευχαριστήθηκα την γεμάτη 16:9 40 ιντσών οθόνη μου! Μπράβο τους γιατι είναι οι μόνοι που μεταδιδουν (έστω και σε αναμορφικο) 16:9 !!!