Skai.gr HD test

Μετά την HD μετάδοση του derby μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από το γήπεδο Καραϊσκάκη, ο ΣΚΑΙ συνεχίζει τις μεταδώσεις υψηλής ευκρίνειας μέσω internet με τα παιχνίδια Παναθηναϊκού – Μιλάνο στα πλαίσια της Euroleague την Πέμπτη 3/12 στις 19:00, Λεβαδειακού – Άρη στα πλαίσια της SuperLeague το Σάββατο 5/12 στις 16:45 και ένα παιχνίδι Ισπανικού πρωταθλήματος την ίδια μέρα (5/12) στις 23:00 το βράδυ.

http://www.sat.gr/show.cfm?id=336&obcatid=4

Παιδια sos! σε full screen η μεταδοση σε HD στο site του ΣΚΑΙ μου κανει σπασιματα! Καπου διαβασα οτι αν βαλω την προηγουμενη εκδοση του Flash Player δεν θα εχω προβληματα (π.χ την 9.0). Ελα ομως που το συγκεκριμενο link λειτουργει μονο με την τελευταια (την 10.0)... Καμια ιδεα του τι μπορει να κανω λάθος?

2-3 δευτερόλεπτα video και μετά 10-15 πάγωμα, με 24άρα forthnet (13mbits πραγματικά)

+1

Προσπάθησα να δω και εγώ σήμερα το παιχνίδι Ολυμπιακός-Λάρισα, αλλά έβλεπα 5 δευτερόλεπτα και μετά πάγωνε για άλλα 10..
24άρα Forthnet, στα 18-20 συγχρονίζει συνήθως.

Δεν φταίνε οι γραμμές μας.
Μάλλον το UP-bandwidth που διαθέτουν, δεν επαρκεί να εξυπηρετήσει τη ζήτηση από όλους εμας.

Δεν ξέρω για σας, αυτή τη φορά το skai.gr/hd έδειξε για αρκετή ώρα ποδόσφαιρο, χωρίς σπασίματα.
Μάλλον "κατέβασαν" το απαιτούμενο bandwidth, συμπιέζοντας περισσότερο την εικόνα. Στο Task Manager, καρτέλλα Networking, μου έδειχνε μόνο 2Mbps! (+/-)

ΠΑΤΑΤΑ

Δυστυχώς ο αγωνας δεν βλεπεται με τιποτα.
Με 12ΜΒs και βλεπεις 4-5 δευτερολεπτα και μετα περιμενεις πανω απο 40-50 για να ξαναδεις

ΠΑΤΑΤΑ

Δυστυχώς ο αγωνας δεν βλεπεται με τιποτα.
Με 12ΜΒs και βλεπεις 4-5 δευτερολεπτα και μετα περιμενεις πανω απο 40-50 για να ξαναδεις

Περίεργο...
Θα συμφωνούσα απόλυτα για την προηγούμενη φορά, αλλά για την τελευταία, όπως τα είπα. Και κλειδώνω στα 9Mbps μόνο.

εντελως απαραδεκτη εικονα αυτην την ωρα στο παιχνιδι Ατρομητος-Ηρακλης στον σκαι.
επιγειο αναλογικο αλλα και μεσω νοβα,μου θυμιζει βιντεακι youtube.
κριμα γιατι μας εχει μαθει σε καλυτερες μεταδοσεις.