ΣΚΑΙ HD Tests??

Το κανονικό Σκαι SD μαύρισε στον Hellas sat.
Μάλλον σε λίγο θα αρχίσουν οι δοκιμές πάνω του.

παιδια ο σκαι εγινε hd, εχω μονο ηχο αλλα εικονα γιοκ!!! συμβαινει και σε σας?

Τι θα γίνει το διάστημα των δοκιμών με τους επίγειους αναμεταδότες που τοροφοδοτούνται από τον Hellassat?

Ναι τα ίδια εδώ, αλλά με rescan δεν βρίσκει πλέον σκαι. Τον ήχο τον ακούω στο ήδη αποθηκευμένο ΣΚΑΙ και δεν παίζει τα ίδια με το επίγειο.
Μια εκπομπή στα αγγλικά που μιλάει για HD ακούω ..
Προφανώς είναι ακόμη στα testings

δεν εχουν βαλει ακομα video pids γι'αυτο εχουμε μονο ηχο μεχρι τωρα!!! πιθανοτατα αυτο θα γινει γυρω στις 2:30!

Ναι όντως. Υπάρχει ΣΚΑΙHD στα audio που περιμένει για το video pid :)

Τι θα γίνει το διάστημα των δοκιμών με τους επίγειους αναμεταδότες που τοροφοδοτούνται από τον Hellassat?
Εδώ επίγεια που ο ΣΚΑΙ παίζει απο Hellasat ακούμε ότι και στην απευθειας δορυφορική....ΟΧΙ το προγραμμα του ΣΚΑΙ....και λογικό είναι...

παιδια τελος το test!!! επαναφορα στο κανονικο προγραμμα σε sd αναλυση!!!

Εσωτερικής χρήσης φαίνεται ήταν μόνο το τεστ, χωρίς εικόνα...

@robotech
Δεν είχε καν video pid πριν από λίγο...

Είμαι πολύ περιέργος να μας πουν τι κάνανε.
Όχι για να τους βρίσω που δεν είδαμε τίποτα.
Έτσι εγκυκοπαιδικά για να καταλάβουμε και τα μελλοντικά τους σχέδια δλδ...

παιδια τελος το test!!! επαναφορα στο κανονικο προγραμμα σε sd αναλυση!!!

Ιnternal protocol error :flipout:

Αρχή ειναι ακόμα ας μην ειμαστε ανυπόμονοι.. Τουλάχιστον αυτοί το εχουν στο πλάνο, οποτε αργά η γρήγορα θα δούμε κάτι ..

κανενα τεστ δεν απετυχε! ετσι ειναι οι δοκιμες! σημερα test στον ηχο, αυριο (που λεει ο λογος), θα γινει test και στην εικονα!!!

Σύμφωνα με το Satleo:
""• Την Πέμπτη έγινε δοκιμαστική εκπομπή υψηλής ευκρίνειας High Definition από την τηλεόραση του Σκάϊ (Ηellas Sat, συχνότητα 12606 Η)""

Εδώ στο φόρουμ κάποιοι είδαν..
Εσείς που παρακολουθήσατε Σκαι HD γιατί δεν μαρτυράτε τι είδατε? :five:

Ένα εκπληκτικό μαύρο! Δηλαδή τέτοιο μαύρο ούτε οι plasma της pioneer δεν βγάζουν, σκέτο κατράμι ήταν!! :afro:

Ρε παιδιά, εγώ χθες το μεσημέρι, που σκάναρα τη συχνότητα, δεν μου κατέβαζε κανένα κανάλι!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν παίζανε και τα άλλα!! Ολα αυτά με τον Dream DM800. Μήπως έκανα κανένα λάθος και δεν το πήρα είδηση?

Re: Απάντηση: ΣΚΑΙ HD Tests??

Σύμφωνα με το Satleo:
""• Την Πέμπτη έγινε δοκιμαστική εκπομπή υψηλής ευκρίνειας High Definition από την τηλεόραση του Σκάϊ (Ηellas Sat, συχνότητα 12606 Η)""

:five:
Η αλήθεια είναι οτι μπέρδεψαν την ημερομηνία...
Νόμιζαν οτι είναι 1η Απριλίου... :flipout:

Re: Απάντηση: ΣΚΑΙ HD Tests??

Ρε παιδιά, εγώ χθες το μεσημέρι, που σκάναρα τη συχνότητα, δεν μου κατέβαζε κανένα κανάλι!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν παίζανε και τα άλλα!! Ολα αυτά με τον Dream DM800. Μήπως έκανα κανένα λάθος και δεν το πήρα είδηση?

Κάποιο λάθος θα έκανες.
Στα υπόλοιπα κανάλια δεν άλλαξε τίποτα.
Μόνο το SKAI χάθηκε για λίγο, μετά εμφανίστηκε σαν SKAIHD και σε 10-15 λεπτά ξανάγινε SKAI