Σκέφτομαι για Άγιο Όρος...

Re: Σκέφτομαι για Άγιο Όρος μετά το Πάσχα...

Προσωπικά δεν έχω πολύ σχέση με τον... μεταφυσικό κόσμο, αλλά θεωρώ την κιβωτό άρρηκτη συνέχεια του Ελληνικού πνεύματος, οπότε θα ήθελα να βρεθώ εκεί μια και δεν έχω ξαναπάει...

βρε παιδες μην χασετε μια τοσο ωραια εκδρομη,
το δημοψηφισμα ετσι κο αλλιος σικε ειναι,
απλα διαλεγεις το θανατο σου, αργο η γρηγορο:grinning-smiley-043

(λυπηθειτε και λιγο τον Βλαση που εκανε τοσο κοπο)

Με τις ουρές που βλέπω σήμερα στα ΑΤΜ βλέπω την επόμενη Κυριακή χιλιάδες κόσμου σε ουρές στην ουρανούπολη και σίγουρα δεν θα πρόκειται για εκδρομείς & προσκυνητές

Με τις ουρές που βλέπω σήμερα στα ΑΤΜ βλέπω την επόμενη Κυριακή χιλιάδες κόσμου σε ουρές στην ουρανούπολη και σίγουρα δεν θα πρόκειται για εκδρομείς & προσκυνητές

??

Προφανώς κάνει πλάκα ο Κώστας, εννοώντας ότι πολλοί θα πάνε για να... μονάσουν! :tongue:

Αναμένουμε και το Βλάση με τον οποίο μίλησα το πρωί και είναι εκτός Θεσσαλονίκης και αν βρει χρόνο θα μπει να μας διαβάσει.

Εξάλλου, ταπεινή γνώμη μη ειδικού, το αν θα γίνει ή όχι θα κριθεί και από το τι θα αποφασίσουν οι κερδοσκόποι, sorry, επενδυτές ήθελα να πω, από το USA

Cacau ΝΑΙ
Tiniakos ΝΑΙ
Milaber22 ΝΑΙ

Etsap ΙΣΩΣ

Greg61 ΟΧΙ

Αναμένουμε και τους υπόλοιπους φίλους να μας πληροφορήσουν χωρίς να είμαι δεσμευτική η τοποθέτηση τους.

Μόλις επανήλθα από τη Λήμνο, όπου δυστυχώς μετά από μια διακοπή ρεύματος δεν είχα ούτε καν 3g δίκτυο, ούτε το ξεονοδοχείο είχε κανονικά γρήγορο wifi.

Προσωπικά είμαι στο ΝΑΙ. Αλλά ας αφήσουμε μερικές μέρες ακόμη να περάσουν και τα λέμε ξανά. Πάντως, ακόμη κι αν δεν έλθω στο Άγιο Όρος, θα σας πάω με το δικό μου αυτοκίνητο μέχρι την Ουρανούπολη.

υστ. Δεν ξεχνώ ότι είμαι κρατικός λειτουργός, επομένως λόγω δημοψηφίσματος μπορεί να μην μπορώ να ταξιδέψω το ΣΚ.

Καλώς επανήλθες.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες οπότε όσο περνάνε οι μέρες θα αποφασίσουμε πιο νηφάλια.

Απάντηση: Σκέφτομαι για Άγιο Όρος μετά το Πάσχα...

Μήπως να σκεφτόμαστε για μόνιμα στο Άγιον Όρος; :hmmmm2:

Μήπως να σκεφτόμαστε για μόνιμα στο Άγιον Όρος; :hmmmm2:

Αμ δεν βρέχει κι εκεί φαγί μάναμ'
Αυτά που καλλιεργούν δεν φτάνουν ούτε γι' αστείο.

Είχα ενημερώσει από καιρό τον Βλάση ότι θα είχα υποχρεώσεις με την κατασκήνωση των παιδιών τη Δευτέρα και θα ταξίδευα (ορεινά Τρίκαλα), οπότε δεν θα σας ακολουθούσα.

Αλλά πλέον θα πρέπει ούτως ή άλλως να είμαι το ΣΚ στην Ηγουμενίτσα ως δικαστικός αντιπρόσωπος, στο ίδιο τμήμα με τις εκλογές Ιανουαρίου, ισχύουν οι ίδιοι διορισμοί και νομίζω δεν μπορείς να μην τους αποδεχθείς.

Αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει σήμερα, δηλώνω με μεγάλη μου λύπη ότι οριστικά θα απέχω.

Κρατώ επιφύλαξη λοιπόν για το ΑΝ !

Cacau ΝΑΙ
Tiniakos ΝΑΙ
Milaber22 ΝΑΙ
Βλάσης ΝΑΙ

Etsap ΟΧΙ
Greg61 ΟΧΙ
Send ΟΧΙ

Ποιος ή ποιοι απομένουν;
Τα 2 γκρουπ της πρώτης μέρας γίνονται ένα;