Θελω να μειώσω το κόστος γιατι 70 το δίμηνο ειναι πολλα. Σκέφτομαι για forthnet 24 που κοστιζει 18 το μήνα. Μένω μυτιληνη ακούω καλα λόγια για την εταιρία
Είχα τεράστια προβλήματα και με τη σύνδεση στο ίντερνετ και με τη συγκεκριμένη εταιρία: Μου χρέωσαν αναίτια τέλος διακοπής, μέχρι εξώδικα μου έστειλαν από δικηγορικό "γραφείο", που όταν προσπαθούσα να του στείλω μέιλ γύριζε πίσω.
Βρήκα άκρη μετά 6 μήνες και δεκάδες ώρες ενασχόλησης με το θέμα, με καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
15 μέρες μετά το μέιλ μου στην επιτροπή, εκκαθαρίστηκε ο λογαριασμός μου όπως ακριβώς ζητούσα - και ήταν και το σωστό: Το υπόλοιπο των τελών χρήσης μέχρι τη διακοπή, χωρίς το τέλος που χρέωσαν παράτυπα, μιας και είχα πάνω από χρόνο στην υπηρεσία.
Ο πατέρας μου στην Τρίπολη έλαβε στα καλά καθούμενα λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας από αυτούς -φυσικά χωρίς να έχει ιδέα. Το ίδιο συνέβη την ίδια περίοδο και σε άλλους ηλικιωμένους στην περιοχή.
Τους αγνοήσαμε απλά και έκαναν φυσικά το κορόιδο,μιας και δεν είχαν τίποτα στα χέρια τους (σύμβαση, ή έστω κάποια τηλεφωνική συνομιλία).
Αν είχαμε παραπλανηθεί και πληρώσει, θα είχαμε συναινέσει σε συμβόλαιο - όπως πιθανόν έκαναν άλλοι πιο ανυποψίαστοι.
Τα σχετικά έγγραφα τα έχω ακόμα ΟΛΑ, σε περίπτωση που κανένα παπαγαλάκι διανοηθεί έστω και να ψελλίσει τίποτα μαγκιές περί δυσφήμισης.
Θελω να μειώσω το κόστος γιατι 70 το δίμηνο ειναι πολλα. Σκέφτομαι για forthnet 24 που κοστιζει 18 το μήνα. Μένω μυτιληνη ακούω καλα λόγια για την εταιρία
Λοιπόν... άκου τι έγινε με μένα πριν 2 μήνες...))
Πλήρωνα τα ίδια με εσένα στον ΟΤΕ... Αποφάσισα να πάω Forthnet. Βρήκα το - όντως καλό - πακέτο που με βόλευε και έκανα την αίτηση αυτοπροσώπως στο κατάστημά της Forthnet στην Ξάνθη. Εκεί μου είπαν οτι η σύνδεση θα γίνει σε 2 εβδομάδες (να ειδοποιήσουν τον ΟΤΕ, να γίνει η αλλαγή φορέα, κλπ)...
Σε 3-4 μέρες (μόλις η αίτησή μου άρχισε να προωθείται και ενημερώθηκε ο ΟΤΕ), με πήραν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ κάποια γατόνια - ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ αν κάνεις αίτηση αλλαγής φορέα - και μου έκανα αντιπρόταση... Μου πρόσφεραν το double play πακέτο που δίνει ο ΟΤΕ στους καταναλωτές με 27.90 Ε για 6 μήνες (μετά τους 6 μήνες πάει 32.90 Ε), στην τιμή των 25.90 Ε άλλα για 12 μήνες + 10Ε μείωση στον λογαριασμό του κινητού μου (cosmote έχω) + μια πολύ καλή προσφορά (που όμως δεν με ενδιαφέρει) για 10 Ε τον μήνα, το full πακέτο TV του ΟΤΕ με δωρεά αποκωδικοποιητή, πιάτο, εγκατάσταση...
Αποτέλεσμα ?
Παρέμεινα στον ΟΤΕ (για τους επόμενους 12 μήνες) με 15.90 Ε τον μήνα (αν αφαιρέσω τα 10 Ε που μειώθηκε ο λογαριασμός του κινητού μου). Δηλαδή απο τα 70 Ε έπεσα στα 31.80 Ε το δίμηνο...
Συμβουλή... Ξεκίνα την διαδικασία αλλαγής σε Forthnet και περίμενε τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ... Αν το μετανοιώσεις, έχεις 2 εβδομάδες περιθώριο, απο την ημέρα υπογραφής της αίτησης στο κατάστημα, να ακυρώσεις με ένα fax την όλη διαδικασία...
Εγω εκανα την αίτηση μεσω τηλέφωνου και περιμένω να μου στείλουν τα χαρτιά την Τετάρτη μα κούριερ. Σκέτο ιντερνετ αν μου κανει προσφορα ο ΟΤΕ και πληρωνο 40 δίμηνο μόνο ιντερνετ ευχαρίστως να μείνω. Μιας και εχω και στο μαγαζι και ειμαι της περισσοτερες ωρες θελω κατι φθηνό σπιτι και μόνο η forthnet εχει
Τα χαρτιά είναι η αίτηση που θα έκανες αν πήγαινες αυτοπροσώπως στο κατάστημα... Κατόπιν προωθούν αυτή την αίτηση και ενημερώνεται ο ΟΤΕ... δεν αλλάζει κάτι... Σε εμένα η Forthnet μέχρι και τον router μου είχαν δώσει επι τόπου την ημέρα που έκανα την αίτηση... Περίμενε τηλ. απο τον ΟΤΕ... άκου τι αντιπρόταση θα σου κάνουν και αποφάσισε ανάλογα... Απο τον ΟΤΕ θα σου πουν οτι έχεις μερικές μέρες να σκεφτείς την αντιπρότασή τους, και τι πρέπει να κάνεις αν αποφασίσεις να παραμείνεις... Μέχρι και το fax της forthnet θα σου δώσουν και θα σου πουν τι πρέπει να γράψεις στο fax που θα στείλεις... Δεν χρειάζεται να βιαστείς σε τίποτα...
Επειδή εκ των υστέρων το έψαξα (η αντιπρόταση του ΟΤΕ ήταν σούπερ-εξτρα-ντούπερ συμφέρουσα), ουσιαστικά πρόκειται για έναν πόλεμο μεταξύ των εταιριών... Στον οποίο όμως, το πάνω χέρι το έχει - ακόμα - ο ΟΤΕ... Και 5 Ε να σου πάρει, απο το να σε χάσει τελείως, κέρδος έχει, και εμφανίζει και μεγάλο πελατολόγιο. Αλλωστε, bandwidth σου πουλάει, όχι πετρέλαιο...
Όχι φυσικα δεν βιαζομαι. Απλώς για ιντερνετ μόνο 70 ηταν πολλα ειδικα τέτοιες εποχές που ολοι μας έχουμε τα οικονομικά μας.
Πανάκριβο!!!Ανακεφαλαίωση... Μετά την αντιπρόταση του ΟΤΕ, για 12 μήνες θα πληρώνω
κάθε μήνα 25.90 Ε για απεριόριστο internet 24mbps + 210 λεπτά προς όλα τα σταθερά + 30 λεπτά προς όλα τα κινητά + μείωση 10 Ε στον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού
= 15.90 Ε τον μήνα = 31.80 Ε το δίμηνο.
)))
Τι εννοείς να το βρω αλλού φθηνότερα;Μα αφού αυτό ήταν το πακέτο που προτιμούσα απο τον ΟΤΕ !
24αρα, 210 σταθερά και 30 κινητά... Δεν ήθελα τίποτα περισσότερο... Κι αυτό το δίνει 27.90 για 6 μήνες και 32.90 τους υπόλοιπους 6 μήνες... Εγώ το πήρα με 15.90... Aν μπορείς να βρεις τα ίδια κάπου αλλού φτηνότερα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.