Μιας και το Σεπτέμβρη που μας έρχεται θα φύγω για μεταπτυχιακό, σκέφτομαι ότι είναι απαραίτητο να έχω ένα laptop.Eπειδή όμως έχω και το μικρόβιο του hi-def (πολύ καιρό τρολλάρω στο thread των τηλεοράσεων) θέλω να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις. Μεγάλη οθόνη (18 ίντσες),κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει hi-def ταινίες,αν είναι και ati ακόμα καλύτερα,(δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια),σίγουρα blue-ray writer,bluetooth-wifi.Υπάρχει η δυνατότητα κάρτας τηλεόρασης,μιας και στην εστία δεν θα έχω tv? Το βάρος δεν με πειράζει πολύ,αντέχουν οι πλάτες μου...!:2thumb22sup: όσο για την αυτονομία,από τη στιγμή που δεν θα παίζω Games πιστεύω ότι 1,5 ώρες είναι αποδεκτά?
Με τρώει να το πάρω σύντομα,έτσι για να get used to it (πολύ χάλια δικαιολογία ε?). H εγγύηση στην Ελλάδα έχει και ισχύ στο εξωτερικό? Και κάτι τελευταίο, αξίζει η επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο μιας και πλέον τα πιο πολλά λάπτοπ δίνουν 2 χρόνια εγγύησης?
Λογισμικό αναγκαστικά (s)vista... Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα,λόγω διευκολύνσεων πληρωμής.
Προτάσεις?
Με τρώει να το πάρω σύντομα,έτσι για να get used to it (πολύ χάλια δικαιολογία ε?). H εγγύηση στην Ελλάδα έχει και ισχύ στο εξωτερικό? Και κάτι τελευταίο, αξίζει η επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο μιας και πλέον τα πιο πολλά λάπτοπ δίνουν 2 χρόνια εγγύησης?
Λογισμικό αναγκαστικά (s)vista... Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα,λόγω διευκολύνσεων πληρωμής.
Προτάσεις?