- 10 January 2011
- 33
Γεια σας ρε παλικαρια.Το τελευταιο καιρο που ερχονται στο μυαλο σκεψεις για αντικατασταση της τηλεόρασής μου (Panasonic plasma TX-P50G20E).Δεν εχω καποιο προβλημα (περαν του γνωστου buzzer λογω του τροφοδοτικου φανταζομαι).Εχω βρει υποψιφιο αγοραστη.Το θεμα ειναι οτι λογω περιορισμενου χρηματικου buget η τιμη στην οποια μπορω να κινηθω για αγορα νεας tv ειναι στα 650 .Επειδη ειμαι κολλημενος με τις plasma και μου αρεσουν τα μεγαλα panel,εχω δυο επιλογες κατα νου.Η μια ειναι να παω στην LG 60PB5600 (στα 600 ) και η αλλη να παω σε μια σχεδον αχρησιμοποιητη Panasonic TH-65PF10EK 65" (στα 650 ). Επειδη δε το κατεχω και πολυ με τις tv, θα ηθελα τα "φωτα" σας.Το πλεονεκτιμα της LG ειναι οτι θα παω σε πιο μεγαλο panel και θα εχω και 2 χρονια εγγυηση.Απο την αλλη, η Panasonic TH-65PF10EK ειναι σχεδον αχρησιμοποιητη,ειναι τεραστια (πραγμα που μου αρεσει), αλλα δεν εχει εγγυηση και ειναι και αρκετα ενεργοβορα.Επισης δε ξερω τι παιζει σχετικα με την υποστιρηξη του service και στις δυο εταιριες.Μηπως να καθησω ως εχω με την G20 και να μη κανω καμια κινηση?
Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου και για αυτο θελω τη βοηθεια σας!
Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για καθε γνωμη.
Φιλικα Δημητρης
Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου και για αυτο θελω τη βοηθεια σας!
Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για καθε γνωμη.
Φιλικα Δημητρης