Σαφώς και τα VA είναι προτιμότερα και καλύτερα πιο ποιοτικά σε εικόνα, αλλά μακάρι να είχαν τόσο μεγάλη γωνία θέασης χωρίς αλλοιώσεις. Δυστυχώς χωρίς ορατές αλλοιώσεις δε φτάνει ούτε τις 15 μοίρες η γωνία θέασης, από εκεί και πάνω τα πράγματα χαλάνε και χαλάνε αισθητά έως πολύ.Τα νούμερα αυτά είναι εντελώς πλασματικά. Με ένα VA ας πούμε, να περιμένεις περίπου 90-100 μοίρες γωνία θέασης, δηλαδή σε αυτό το εύρος δεν θα υπάρχουν αλλοιώσεις στην εικόνα.
...Δυστυχώς χωρίς ορατές αλλοιώσεις δε φτάνει ούτε τις 15 μοίρες η γωνία θέασης, από εκεί και πάνω τα πράγματα χαλάνε και χαλάνε αισθητά έως πολύ...
Μα, υπαρχουνε VA panel με 176 μοιρες θεασης
Από αυτές που παραθέτεις η πιο πλήρης τηλεόραση είναι η samsung. Την LG δε θα την έβαζα καθόλου στο παιχνίδι. Η sony έχει τη καλύτερη εικόνα σε SD σήματα , πολύ σημαντικό αυτό για τα Ελληνικά κανάλια ( Digea ) και το χαμηλότερο input lag αν παίζεις παιχνίδια, δεν έχει όμως 3D και ο media Player που έχει, είναι καλός δεν είναι όμως τόσο δυνατός όσο της Samsung. Επίσης σε αυτές τις ίντσες η sony είναι 50 Hz πραγματικά και η Samsung 100. Αν λοιπόν έχεις μικρή απόσταση θέασης και βλέπεις πολύ αθλητικά , τα 100 Hz είναι καλύτερα.Επειδη πηγα σε καποιο καταστημα Κωτσοβολος και ειδα αυτη, αυτη και αυτη
Εχω την εντυπωση οτι η samsung ειχε την καλυτερη εικονα απο ολες,(με μια προχειρη ματια), παρ'οτι απο (πολυ) πλαινη θεαση ειχε καποιες μικροαλλοιωσεις (μα, υπαρχει περιπτωση να δεις απο τετοιο σημειο?πωλητης- και που ξερεις, του λεω)
Μαλλον σ' αυτη που ειπα καταληγω, αν μπορουσα να την δω live,ακομα καλυτερα, ειναι και τα 400(100 ηθελα να πω) Hz, ενω η sony, εχει μονο 50 καθαρα...εσεις τι λετε?
Συνφωνω για την LG, αλλα η samsung αυτο που με προβληματιζει ειναι η γωνια θεασης, περιμενω ακομα τηλεφωνημα απο την samsung σε ερωτηση μου για γωνια θεασης αυτου του μοντελου
Αυτο που μου την ''δινει'' ειναι οτι δεν το αναφερουνε καν στα τεχνικα χαρακτηριστικα, σε κανενα site, πρεπει να παρουμε σβαρνα τα καταστηματα, να κανουμε αυτοψιαμονοι μας
Παντως κακα τα ψεματα, ειναι ο μονος λογος που με βαζει σε σκεψεις εναντι της lg, κατα τα αλλα, full samsung, για sony μαλλον εχω σταματησει να το σκεφτομαι λογω των hertz, αλλα και ακριβων ανταλλακτικων, που λενε.
Εdit: Eκει που ελεγα για γωνια προβολης το συγκεκριμενο καταστημα αναφερει 178 μοιρες στην samsung, δεν γνωριζω, αλλα αν αληθευει ειμαι ενα βημα...πισω
...Eκει που ελεγα για γωνια προβολης το συγκεκριμενο καταστημα αναφερει 178 μοιρες στην samsung, δεν γνωριζω, αλλα αν αληθευει ειμαι ενα βημα...πισω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.