Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

1298 + 22 με τα μεταφορικα με καρτα-bye-:grinning-smiley-043

Πες οτι ηταν ο ενας και ο μοναδικος 906 που ειχε διαθεσιμο και μονον σε ασημι χρωματακι .
Για να μην ψαχνουν οι υπολοιποι με 20 ευρω μεταφορικα να φερουν 906

Ελα ομως που ετσι πιστευα και εγώ! Οτι δηλαδη οταν παρρήγγειλα θα επερνα τον τελευταίο 906 silver που εχει !! Αλλα δυστηχώς φιλε Στεργιο τα στοιχεια που μου εστειλε αφορουσαν την παρραγγελία που ΘΑ σταλεί μεσα σε αυτην την εβδομάδα !! Δεν προλαβα στο τσακ οπως μου ειπε ο Ματτιας .
Και γιαυτο εχω σκόπο να βαλω διπλή παραγγελια(για 11 ευρω μεταφορικα) με τον Θοδόση εαν τελικα αγορασει 906 απο Ματιιας και οχι 886 απο Αντρεα.
Πειμένω νεα του !

Ελα ομως που ετσι πιστευα και εγώ! Οτι δηλαδη οταν παρρήγγειλα θα επερνα τον τελευταίο 906 silver που εχει !! Αλλα δυστηχώς φιλε Στεργιο τα στοιχεια που μου εστειλε αφορουσαν την παρραγγελία που ΘΑ σταλεί μεσα σε αυτην την εβδομάδα !! Δεν προλαβα στο τσακ οπως μου ειπε ο Ματτιας .
Και γιαυτο εχω σκόπο να βαλω διπλή παραγγελια(για 11 ευρω μεταφορικα) με τον Θοδόση εαν τελικα αγορασει 906 απο Ματιιας και οχι 886 απο Αντρεα.
Πειμένω νεα του !

Χρηστο, ο Ματιας πρεπει να εφερε και 886, για ρωτα τον σε παρακαλω.

Απάντηση: Re: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Πειμένω νεα του !

Οταν μιλαγα δεν ακουγες .
"Βαλε παραγγελια θα το χασεις " ..... ελεγα
Στο περιμενε τωρα αντε να δουμε ποσες μερες εχει η εβδομαδα στην Γερμανια

Βασικά εβαλα απο τους πρώτους αλλα τον εχασα στο παρα πέντε !
Δε βαριέσαι θα πάρω φρέσκο πραγμα απο καινουργια παρτιδα και αν τον παρω με τον θοδωση θα μας ερθει τσαμπα !!

Τελικά ακυρώνω τη σκέψη μου για αγορά από Λας Βέγκας. Οι ανησυχίες του Χρήστου και αργότερα δικές μου σχετικά με το ρεύμα πιάσαν τόπο. Μίλησα με ένα φίλο πρώην τεχνικό ενισχυτών και μου είπε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω.

"Ότι ποιότητας μετατροπέα και να βάλεις, μόνο και μόνο που παρεμβάλετε μία 'τρίτη' συσκευή θα έχεις ελλάτωση/φθορά της απόδοσης."

Μπορεί να είναι απειροελάχιστη αλλά για μένα ήταν αρκετό να μην προχωρήσω.

Επομένως....η λίστα είναι ακόμα ανοιχτή; Κι αν ναι πως παραγγέλνω και ποια η τιμή για TX-NR906.

Καλημερα Ven Ren. Στελνεις εμαιλ στον Ματτιας και του γραφεις οτι εισαι απο το avclub και θελεις να τον παραγγήλεις στην συμφωνημενη τιμη(γραψε εαν θελεις το ονομα μου (CHRISTOS or svellinis) και αυτος θα σου στειλει εναν κωδικο πελατη & ενα κωδικο προσφορας οπου τον συμληρωνεις στο δευτερο σταδιο της παραγγελιας online απο στο site του (πολυ ευκολο πραγματι !!)
Θελεις να του στειλω εμαιλ και να του πω οτι προκειται να παραγγειλει το μελος VEN REN με καποιο εμαιλ ...?

Θοδωση εαν δεν κανω λαθος ο Αντρεας ειχε καλες τιμες στον 886 οχι ο Ματτιας ! Δεν εχει νοημα να το ρωτησω απο την στιγμη που εαν παραγγειλεις αυτον θα τον παραγγηλεις απο Ανδρεα !
Ο Ματτιας ειναι για 906 ,εκει κερδιζουμε περισσοτερο ! (μηπως εχω κανει λαθος ? Διορθωστε με !!)

Χρήστο ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Επικοινώνησα ήδη με το Ματ και ανέφερα και εσένα και το svellini. Πιστεύω είμαι οκ, θα σου έλεγα να μην μπεις στον κόπο να στείλεις e-mail, αλλά όπως νιώθεις.

Ven Ren τελικα θα παραγγειλεις απο Ματ ?
Ολα οκ ? Εγω απλως το ρωτησα καποια πραγματα για τον DimitrilL οπου προκειται να παραγγείλει και του εδωσα καποιες οδηγίες σχετικα με το ordering! Ελπιζω να μην το μετανοιώσεις εαν παραγγείλεις μαζι μας!

Σχεδόν έκλεισε, περιμένω απάντηση από Mat και προχωρώ άμεσα.

Μπα δε τίθεται θέμα να μετανιώσω, η τιμή καλή είναι αφού θα αφαιρεθεί και το 19% VAT επειδη θα παραγγείλω μέσω της εταιρείας μου, το μαγαζί αξιόπιστο, οι γερμανοί τελειομανής στις υπηρεσίες τους.....όλα καλά, είμαι σίγουρος.

Θεοδωση 886 απο τον Andrea ψωνιζουμε κανουμε τρην παραγγελια και κατοπιν στελνουμε email στο οποιο αναγραφουμε οτι ειμαστε απο avclub .

πόσο διάστημα χρειάζεται για να απαντήσει συνήθως ο Mattias, διότι έχει περάσει 1 μέρα και ακόμα δεν έχω απάντηση.

Νομιζα πως σου ειχαν απαντησει τα παιδια απο το [email protected] .
O Matthias θα επιστρεψει την Δευτερα 23/02 !
Κανε copy & paste το εμαιλ που εστειλες στον Ματ και στειλτο στο info@teck... και θα σου απαντησουν οι αλλοι (The Others !!)