Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

ααααα.....μου απαντησαν από technidirekt.de και μου είπαν "για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με έκπτωσεις επικοινωνήστε με το Ματ την άλλη βδομάδα επειδή είναι διακοπές" ..........

............αφού δε πήρα το κωδικό της έκπτωσης θα περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα που θα επιστρέψει.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ παιδια για τον 876 ή τον 906 ?

Έχουμε τιμές ?

Προχώρησε η παραγγελεία ή εχει κολήσει κάπου , σας παρακαλώ απαντήστε μου !!!

Ενδιαφέρομαι κι εγώ παιδια για τον 876 ή τον 906 ?

Έχουμε τιμές ?

Προχώρησε η παραγγελία ή εχει κολλήσει κάπου , σας παρακαλώ απαντήστε μου !!!
@ΧΡΗΣΤΟΣΜ
Και σε μενα πμ, παρακαλω.

Γενικά παραγγειλαμε στα δυο Γερμανικα ιντερνετομαγαζα οι μεν για 876 απο Σλοπεν (Ανδρεας?) οι δε 906 απο tecknickdirect(Ματιας).
Ο πρωτος ειχε stock και εστειλε ο Ματιας ειναι out of stock και δυστυχως ειμαστε σε αναμονη !
Αυτά εν ολίγης!

Καλημέρα ,εαν διαβασεις ολο το threat γραφωνται ολα αναλυτικα για τιμες μεταφορικα κτλ.
Εσυ για ποιον ενδιαφερεσαι ?

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω για τον 876 η τον 906 και πιθανον τη εβδομαδα που ερχεται να κανω παραγγελία
(επειδη δεν γραφτηκα στη λιστα) μπορω να κανω χρηση την ιδιοτητα του μελους για την τιμη που ειπωθηκε μεχρι τωρα..?
(υπαρχει προβλημα..?) ... ευχαριστω...

ΥΓ. Παιδες οσοι πηρατε απο Γερμανια... εχει αγγλικο manual .. η συσκευασία ... η ειναι μονο γερμανικά...?
Αλλιως θα πρεπει να βρουμε το αγγλικο manual....

Last edited:
και ο dedicator και ο HAL μπορουν ακομα να εκμεταλευτουν την προσφορα. Ενδεικτικα να σας πω οτι παρηγγειλα τον 906 πριν απο 5 μέρες.

Επισης πληροφοριακα αν θέλετε να μη πληρώσετε το ΦΠΑ 19%, τότε εκτός απο το να ζητησετε να σας κοψουν τιμολογιο στην εταιρεια σας, πιθανοτατα να σας ζητησουν επισημη βεβαιωση του Α.Φ.Μ. της εταιρειας απο τη Δ.Ο.Υ που υπαγεται. Το λεω γιατι μου το ζητησαν, τους το σκαναρα και το στειλα.

Για το πως να παραγγηλετε οπως ειπε και ο Χρηστος, διαβαστε το νημα...ειναι κατατοπιστικοτατο.

Δεν πειραζει που δεν ηταν το ονομα σας στην πρωτη λιστα ,απλα θα αναφερετε οτι ειστε μελος το avclub και θα ισχυουν οι τιμες που μας εχουν πει.
Το θεμα του stock πρεπει να προσεξετε γιατι οπως εχω γραψει ο 906 ειναι σε ελειψη απο τον tecknickdirect και περιμενει απο μαμα ΟΝΚΥΟ παραλαβη!
Αυτο δυστυχως για μας μπορει να αργησει ... ιδωμεν!
Αληθεια ο Ανδρεας (Σλοπεν) πως παει απο stock ?

Re: Απάντηση: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Προσοχη παιδια αυτα που ερχονται δεν εχουν νεα firmware .
Οι 876 εχουν main firmware 1.01/08801Α και dsp 1 sr 9061 08611A
Ενω τα τελευταια ειναι main 1.04 και dsp 1 08919A.
Εδω τα φρεσκα νεα .
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1016297
Οσοι θελετε να προχωρησετε ρωτηστε πρωτα τι Firmware θα φοραει αυτος που θα παραλαβετε.
Αυριο email στην ονκυο Γερμανιας για επισημη ενημερωση και μετα ονκυο Ελλας για αναβαθμιση.
Ε ρε γελια που θα κανουμε με τον εδω αντιπροσωπο.
Φανταζομαι τα μουτρα τους οταν θα διαβαζουν τα εξωδικα της Das
Αχχιλεα για δες τι εχει ο 906 που πηρες ?

Παιδια αν μπορει κανεις ας μας πληροφορησει για το θεμα του main firmware

Εχετε καποια πληροφορηση απο Γερμανια... Δλδ εχει τη δυνατοτητα ο Andreas πχ. να μας τα παραδωσει με τα νεα main firmware.
Αν αποτανθουμε στον εδω αντιπροσωπο θα πεσει γελιο και εκβιασμό πιθανως για να πληρωσουμε χοντρα την αναβαθμιση...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ νεα...??? Αντε και ειμαστε προ των πυλων για 876 η 906...:ears:

Εαν δεν κανω λάθος ο svellinis ξερει επ'αυτού του θεματος αλλα για μας που θα παραλαβουμε λογικα θα εχει το τελευταίο firmware update απο το εργοστασιο .Ετσι τουλαχιστον μου ειπε ο Ματτιας για τους νεους 906 που θα παραλαβει ! Το κακο ειναι οτι η μαμα ΟΝΚΥΟ δεν τους εχει δωσει συγκεκριμενη ημερομηνια παραλαβής και αυτο ειναι ασχημο για μας που περιμένουμε !

Καλησπερα, με ενδιαφερει ενας 906 θα κανω την προβλεπομενη ερωτηση της τιμης. Υπαρχει τα δικαιολογηκα για το ΦΠΑ(εταιρεια αφμ). Οποιος μπορει ασ με κατατοποισει. Ευχαριστω:afro:

Καλημέρα, στείλε εν PM η στον VEN REN η στον svellini γιατι νομιζω οτι παραγγείλαν με τον τροπο που θελεις!
Οι τιμες και τα δυο μαγαζια ειναι στα 1298 με φπα + μεταφορικα που διαφερουν στο καθε μαγαζι. Αρα εχουμε 1091 + φπα στην περιπτωση σου.

Σημερα περηγγειλα τον 876 ....απο SCHLAUER SHOPPEN

Στη νεα σελιδα του εχει σημερινη τιμή 819 Ε ....:2thumb22sup:

Καλορίζικος !

Ευχαριστω.... μου εκανε εντυπωση η μεγαλη διαφορά τιμης για τον 876
με το technikdirect 1116 E ... :bang:

http://www.technikdirekt.de/main/en...271642/-/article-onkyo-tx-sr-876-silber.html?

τωρα τι θα κανει εκπτωτικα στην παραγγελια μου δεν ξερω... αν και εγω του εστειλα μαιλ υπενθυμιζοντας οτι ειμαι μελος
του AVClub ....

Εχει και 1250 τον 906,αραγε εχει stock ? μηπως πρεπει να παμε ολοι στον Ανδρεα μιας και δεν υπαρχει πληροφορια απο Tecknickdirect για παραλαβη απο μαμα ΟΝΚΥΟ ?
Αληθεια ποσοι ειμαστε σε αναμονη απο Mattias ?
Μονο εγώ και ο Θοδωσης? Εσύ Ven Ren σε τι κατασταση εισαι ?