Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

στο περίμενε.....αλλά οχι για πολύ ακόμη....διότι είμαι διατεθιμένος να ακυρώσω αν είναι να περιμένω 1 μήνα.

Θα επικοινωνήσω μαζί τους μπορεί αύριο μπορεί από βδομάδα να δω τί έχουν αν μου πούνε.

Καλησπερα παιδια ! Εγω παρελλαβα απο schlauer... εδω κ μια εβδομαδα ! απο την ημερα παραγελιας ακριβως 6 εργασιμες μερες κ ειμαι κ αγρινιο! ακομα βεβαια δν τον σεταρισα γιατι περιμενα καινουργιο rack! αυτο που ειχα δν το σηκωνε το θηριο (906)! παντως απο μια απλη ακουστικη εκτιμηση σε cd τα παει πολυ καλα! πολυ λεπτομερεις εντυπωσεις απο εβδομαδα!

Νικο καλοριζικος και καλα ακουσματα !
Περιμενουμε εντυπωσεις μολις στρωθει το εργαλειο !!

Παιδες μετά τις νέες τιμές του Αndrea Dolling στο νεο site απο τις 18-Μαρτ-2009 δεν ισχυει η προσφορά του
για εκπτωση τουλαχιστον για τον 876. Παρακατω βλεπετε την απαντηση του οταν του ειπα οτι ανηκω στο AVCLUB
και περιμενω καποια εκπτωση....

βεβαια επεσε η τιμη αρκετα... σε αλλες τιμες κανατε τις συζητησεις ...Αλλα σας το γραφω για να το ξερετε
Δεν ξερω τι θακανει για τον 906...

thank you very much for your order.

" I have to notice that I am a member of the AVCLUB (nickname: HAL-9000) and I think that there is a discount for us. (δικο μου μαιλ)"
Basically we make better prices for forum members, but here is no discount possible unfortunately.

Best regards

Andreas Dölling
schlauershoppen.de

Για όσους περιμένουν για Onkyo από technidirekt, να σας πω ότι επικοινώνησα μαζί τους την Παρασκευή και μου είπαν ότι είναι άγνωστο πότε θα παραλάβουν. Επομένως ακύρωσα τη παραγγελία, και συγχρόνως παρήγγειλα από schlauershoppen. Χθες έλαβα ειδοποίηση ότι ο 906 θα σταλεί σήμερα Τρίτη 24ς και με αισθητά καλύτερη τιμή απο techni μάλιστα.

Επομένως μη περιμένετε άδικα. Τρέχτε...... :D

Για όσους περιμένουν για Onkyo από technidirekt, να σας πω ότι επικοινώνησα μαζί τους την Παρασκευή και μου είπαν ότι είναι άγνωστο πότε θα παραλάβουν. Επομένως ακύρωσα τη παραγγελία, και συγχρόνως παρήγγειλα από schlauershoppen. Χθες έλαβα ειδοποίηση ότι ο 906 θα σταλεί σήμερα Τρίτη 24ς και με αισθητά καλύτερη τιμή απο techni μάλιστα.

Επομένως μη περιμένετε άδικα. Τρέχτε...... :D

Τελικα σε τι τιμη τον παρηγγειλες ? και ποσο πηγαν τα μεταφορικα ?

τελική τιμή που πλήρωσα είναι 1.128,47 EUR (μαζί με μεταφορικά και χρέωση μέσω Paypal/κάρτα). Αλλά ζήτησα να μου κόψουν τιμολόγιο, επομένως από την αγορά μου εκπίπτεται το 19% Φ.Π.Α. (196,23 EUR).

επομένως πιστεύω γύρω στα 1320 EUR με το ΦΠΑ και κοντά στα 1400 ΕUR αν θέλεις με αντικαταβολή.

Μαλλον μας βλέπω και εμας τους τελευταίους των Μοικανων να ακυρωνουμε και να παμε για Ανδρεα !!
Ρε παιδια μηπως βγαινει ο 907 να περιμενουμε λιγο ακομα να παρουμε νεο μοντελο ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Παιδια αν μπορει κανεις ας μας πληροφορησει για το θεμα του main firmware

Εχετε καποια πληροφορηση απο Γερμανια... Δλδ εχει τη δυνατοτητα ο Andreas πχ. να μας τα παραδωσει με τα νεα main firmware.
Αν αποτανθουμε στον εδω αντιπροσωπο θα πεσει γελιο και εκβιασμό πιθανως για να πληρωσουμε χοντρα την αναβαθμιση...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ νεα...??? Αντε και ειμαστε προ των πυλων για 876 η 906...:ears:

Απο την Onkyo Γερμανιας δεν απαντησαν στα μυνηματα μου και απο την Onkyo Ελλας στην ερωτηση μου απαντησαν με την ερωτηση ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που εχετε και θελετε να λυσετε με αναβαθμιση ?

Απάντηση: Re: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Μαλλον μας βλέπω και εμας τους τελευταίους των Μοικανων να ακυρωνουμε και να παμε για Ανδρεα !!
Ρε παιδια μηπως βγαινει ο 907 να περιμενουμε λιγο ακομα να παρουμε νεο μοντελο ??

Τι σου ελεγα Χρηστο ?
Οσοι δεν παραλλαβατε καλο ειναι να περιμενετε να βγει ο 907 θα πεσουν οι τιμες στον 906

Απάντηση: Re: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Παιδες μετά τις νέες τιμές του Αndrea Dolling στο νεο site απο τις 18-Μαρτ-2009 δεν ισχυει η προσφορά του
για εκπτωση τουλαχιστον για τον 876. Παρακατω βλεπετε την απαντηση του οταν του ειπα οτι ανηκω στο AVCLUB
και περιμενω καποια εκπτωση....

βεβαια επεσε η τιμη αρκετα... σε αλλες τιμες κανατε τις συζητησεις ...Αλλα σας το γραφω για να το ξερετε
Δεν ξερω τι θακανει για τον 906...

thank you very much for your order.

" I have to notice that I am a member of the AVCLUB (nickname: HAL-9000) and I think that there is a discount for us. (δικο μου μαιλ)"
Basically we make better prices for forum members, but here is no discount possible unfortunately.

Best regards

Andreas Dölling
schlauershoppen.de

Χρηστο σε παρακαλω στειλε ενα mail στον Andrea και υπενθυμισε του τι εχουμε πει και ζητα του μια νεα τιμη λογω της μειωσης .
Προφανως περασε πολυς καιρος και ο ανθρωπος μας ξεχασε.

θα του γράψω την δευτερα το πρωι, βασικα πρεπει να ειμαστε 3 που θελουμε 906 και ειμαστε στο site του Ματτιας .
Αν και πιστευω πως με τιμη 1226 ειναι ηδη πολυ χαμηλη και φοβαμαι πως δεν θα κατεβει κιαλλο! Ιδωμεν ...

Καλημέρα & καλέ εβδομάδα.
Ανεκαθεν οι τιμες των Ονκυο ηταν σαν τους δεικτες του Χρηματηστηριου Αθηνων πανω κατω κτλ.
Προφανως υπαρχει μια μειωσει της τιμης που εφαρμαζουν σχεδον ολοι .
Για τα αλλα μαγαζια καλο θα ηταν να υπαρχει feedback πριν καποιος εκταμιευσει τα ζεστα ευρουδακια του μην τυχον εχουμε τιποτα παρατραγουδα!

Σημερα παρελαβα τον 876 απο Γερμανια... και η πρωτη στεναχωρια... δεν ξερω αν κανω κατι λαθος...
ΔΕΝ αναγνωριζει το ΚΕΝΤΡΙΚΟ και τα 2 SURROUND L+R .. και στο τεστ θορυβου (level calibration) αλλα και
στο setup του AUDYSSEY....

Μονο τα ΜΑΙΝ και το SUBW εχουν ηχο στα τεστ...:AFADF0: Παιδες καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι...??
Ελπιζω να κανω κατι λαθος εγω και να μην χρειαζεται επισκευη... Γιατι αν ειναι να παει πισω Γερμανια...:AFADF0::AFADF0:

Ειναι κανεις απο Θεσ/κη που να εχει εμπειρια στο στησιμο του 876..???

αν δεν εχεις κανει λαθος στις ρυθμισεις, ανοιξε το καπακι και κουμπωσε τις πλακετες των καναλιων, που πολλες φορες φευγουν κατα την μεταφορα - τις κραταει στην θεση τους ενα βιδακι.

Κάνε αυτό που λέει ο thanasis k.
Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλους και όντως είχαν ξεκουμπωθεί οι πλακέτες των καναλιών.

Δηλωσε στο setup οσο ηχεια εχεις σαν large και βγες απο το setup βαλε ενα dvd με μουσικη η οτιδηπωτε αλλο εχεις και επελεξε σαν προγραμμα το all channel stereo εαν ακους ηχο σε ολα τα ηχεια τρεξε παλι το setup εαν οχι κανε εναν ελενχο στις συνδεσεις .
Εαν ολα ειναι σωστα ψαξε να βρεις το ποστ που εχει κανει ενας φιλος παλιοτερα που ειχε το ιδιο προβλημα και τελικα αποδειχθηκε οτι δεν πατουσε καλα η καρτα των πισω ηχειων μολις την κουμπωσε στην θεση της ολα καλα.
Ειχε ποσταρει οδηγιες εαν θυμαμαι καλα
Συμβαινει καμμια φορα κατα την μεταφορα