Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Re: Απάντηση: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Μολις εκανα την αναβαθμιση στον 876 απο main 87 1.01 σε 1.04 και στο dsp sr 9061 se 08919a τσαμπα το ανχος ευκολο ηταν .
Εχει κανεις το 1.05 στην συσκευη του ?

Αν εχεις διαθεση και χρονο σε παρακαλουμε γραψε μας αναλυτικά απο που κατεβασες και τι αρχειο... και πως εκανες αναβαθμιση στον 876....

Οδηγιες και link για το κατεβασμα των αρχειων εδω :
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1016297

Οσοι εχουν την σειρα xx6 δεν ανησυχουν για την εκδοση του loader αυτα που θα διαβασετε ισχυουν για την σειρα xx5.
Εσεις απλα κατεβαζεται τo main 1.04 και το update στο dsp και τα βαζετε συμφωνα με τις οδηγιες .

Προσοχη
1) οχι ακομα την 1.05 οπως φαινεται αφορα την αναβαθμιση των integra και οχι των onkyo κανει βεβαια και στους δικους μας αλλα εγω τουλαχιστον εαν δεν επιβεβαιωσω οτι υπαρχουν κομματια onkyo που να φορανε 1.05 δεν την βαζω.

2) Κατα την αναβαθμιση της 1.04 λιγο πριν το τελος σταματαει το μετρημα για λιγο και μετα συνεχιζει δεν εχει κολησει μην πειραξετε τιποτα θα συνεχισει.

3) Εβαλα πρωτα την αναβαθμιση dsp και μετα την main καθως ο δευτερος 876 που παρηγγειλλα για τον κουμπαρο μου ειχε την 1.01 με την τελευταια dsp sr 9061 08919a και θεωρησα λογικη την σειρα πρωτα dsp sr 9061 08919a μετα main .

Εχει κανεις 1.05 βρε παιδια ?

Στα λινκ που εχω δωσει υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες για τις σωστες ρυθμισεις ωστε να παρουμε το καλυτερο αποτελεσμα.
Τα μηχανακια εχουν πολλες δυνατοτητες αλλα θελει πολυ ψαξιμο για να παρεις το καλυτερο αποτελεσμα .Οσοι μιλουν Αγγλικα ας ριξουν μια ματια ωστε να βοοηθησουν και τους υπολοιπους .
Τα Αγγλικα μου δεν ειναι καλα και πολυ φοβαμαι οτι καποια θεματα δεν τα πιανω σωστα.

Re: Απάντηση: Σκέψεις γιά Power Buy Onkyo TX-SR 876 & SR 906...

Παρακαλω να κλεισει καθως και οι τελευταιες παραγγελιες εχουν πλεον δωθει .

Καλημέρα , ετσι για την ιστορια εμεις οι τελευταιοι θα παραλαβουμε η σημερα η αυριο !-bye-

Εχω μεινει εξαιρετικα ικανοποιημενος απο την απόδοση του DVD απο τον 876...
Παιζοντας με το Picture adjust κανεις την εικονα τελεια...
αν το mastering του DVD ειναι απο καλο και πανω... και να σημειωσω οτι η TV μου ειναι σχετικά παλιοτερη HD-Ready (Philips 32PF9830).

Aκομα B-Ray δεν εχω παρει... γιατι περιμενω να δω και το πολλα υποσχομενο ΟΡΡΟ BD-83...

Εβλεπα τις προάλλες το Fifth Element & King Kong και εμεινα με το στομα ανοικτό... για την εικονα που μπορει
να δωσει ακομα και μια HD-Ready παλιοτερη... (Philips με Perfect pixel... )

Και αν τα πραγματα ηταν σχετικά ευκολα στην επιλογη Ενισχυτη... αμα ερθει η ωρα αλλαγης TV ... εκει να δω τι θα κανω...
που οι επιλογες πολλες... και τα νεα καλουδια ακομα οχι δοκιμασμενα αρκετα... LEDs ... Edge Light... και παει λεγοντας...

για όσους έχουν τον 906, οι 2 έξοδοι HDMI είναι ταυτόχρονα ενεργείς?

πρακτικά, μας χρειάζονται οι 2 ταυτόχρονα ενεργείς έξοδοι και πότε?

Δεν το νομίζω μιας και εχει επιλογέα monitor main & monitor sub.

Εδώ λέει ότι μπορείς να δώσεις ταυτόχρονα εικόνα σε tv και projector...

http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/UAN/2885/v/3/sp/

"You only get four HDMI inputs, which should nevertheless suffice for most users. They will accept hi-def audio from Blu-Ray players, as well as standard bitstreams (like Dolby Digital and DTS). Like Yamaha and Sony, Onkyo has specified two HDMI outputs for simultaneous connection of a flat-panel TV and projector."

κατά τα άλλα (πλην της δικτύωσης) τι διαφορές έχουν ο 876 από τον 906?
Επίσης, τι σημαίνει 3 ζώνες? Ότι μπορεί να παίζει από 3 διαφορετικές πηγές διαφορετικό ήχο σε αντίστοιχα ηχεία? Το έχει επιχειρήσει κανείς?

Last edited:
κατά τα άλλα (πλην της δικτύωσης) τι διαφορές έχουν ο 876 από τον 906?
Επίσης, τι σημαίνει 3 ζώνες? Ότι μπορεί να παίζει από 3 διαφορετικές πηγές διαφορετικό ήχο σε αντίστοιχα ηχεία? Το έχει επιχειρήσει κανείς?

Δες εδώ

http://www.us.onkyo.com/products_compare.cfm