Εγώ πήρα το σώμα(xsi) με τον tamron 17-50 f2.8(είχα διαβάσει τα καλύτερα πριν αγοράσω) αλλά είδα οτι το εύρος του δε με καλύπτει και θα χτυπήσω και τον tamron 28-300 VC για να ολοκληρωθώ :dancing:
Το γνωρίζω οτι είναι κατώτερης ποιότητας απο τον 17-50 αλλά πάνω απο 550$(θα έρθει απο US) ΔΕΝ μπορώ να δώσω σαν αρχάριος που είμαι στη φωτογραφία...(και πολλά είναι εδώ που τα λέμε)Πολύ καλό σετ. Θα το ευχαριστηθείς. Ο 28-300 πρέπει να είναι πολύ τίμιος φακός, αλλά όχι σα επίπεδα του 17-50. Αν θέλεις φακό παρόμοιας ποιότητας, τίποτε λιγότερο από CANON 70-200 4.0 L (550 ευρώ).
Ο βασικός φακός κιτ της Nikon (18-55 VR) είναι ΚΑΛΟΣ. (έχει και διπλάσιο κόστος απο τον αντίστοιχο Canon π.χ.)
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο πιο απλός φακός που μπορεί να φορέσει η 450d και να θεωρείται αξιοπρεπής είναι πλέον ο CANON 17-85 IS.
Το σύστημα καθαρισμού δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Καλό να υπάρχει αλλά δεν σε σώζει από τις σκόνες. Ούτε και οι τελευταίες είναι εδώ που τα λέμε τίποτε το ιδιαίτερο. Θέλουν πολύ κλειστά διαφράγματα για να φανούν, από f/13 και πάνω μπορώ να πω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.