BadCarma
Senior Member
- 16 May 2008
- 333
Είπαμε είναι σχετικό το πράγμα. Πάντως το να χαρακτηρίσεις την D300 απλώς "επαρκέστατη", είναι σχεδόν προσβλητικό.
XAXAXAXAXA σωστός
Φιλικά Πασχάλης
Είπαμε είναι σχετικό το πράγμα. Πάντως το να χαρακτηρίσεις την D300 απλώς "επαρκέστατη", είναι σχεδόν προσβλητικό.
Παιδια συγχαρητηρια για τα θεματα που ανοιγετε. Παρακολουθω το site γιια θεματα κυριως ηχου και προσφατα και εικονας λογω σχετικης τρελας. Οταν ειδα και τα θεματα φωτογραφιας ομολογω ειναι σαν να κατεβηκα απο τον Αρη. Παντως ομολογω εχω μαθει τοσα απο εδω μεσα οσα δεν εχω ακουσει τα προηγουμενα 30 χρονια πανω στη φωτογραφια.
Ειμαι κατοχος μιας κομπακτ sony T3 εδω και 4χρονια και μπορω να πω οτι λογω μεγεθους εχω βγαλει απειρες φωτο γιατι μεταφερεται παντου απροβληματιστα.
Τελευταια επιασα στα χερια μου μια dslr φιλου αρρωστησα. Μαλλον μου μπηκε το μικροβιο. Αρχισα να κοιταω στην αγορα και η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε το κιτ της Canon 450d. Πιστευετε οτι αν προχωρησω στην αγορα θα εχω τεραστιες διαφορες με την κομπακτ ή να παω σε κατι πιο ειδικο οσον αφορα το φακο; Ηδη το κοστος ειναι υψηλο για μενα λογω επικειμενης αγορας τv οποτε η dslr δεν ειναι στα πολυ αμεσα σχεδια μου. Ισως αν υπηρχε και κατι αξιολογο σε χαμηλοτερη τιμη θα ηταν ευπροσδεκτο αλλα δεν θελω να ειναι οριακα καλυτερο απο την κομπακτ αλλα να εχει εμφανεις διαφορες.
Οι φωτογραφικες ικανοτητες μου ειναι ισως λιγο καλυτερες απο ενα αρχαριο αλλα εχω ορεξη και διαθεση για ψαξιμο και βελτιωση. Φωτογραφιζω οτι δηποτε μου αρεσει απο προσωπα μεχρι και τοπια αλλα δεν ειμαι επαγγελματιας.
Έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα λόγια, έχω δει δείγματα, και τον σκέφτομαι και εγώ ως επόμενη αγορά, καθώς θέλω έναν τελε ζουμ που να αρχίζει από το 70. Απλώς σκέφτομαι τις άλλες εναλλακτικές (Canon 70-200/4L, Sigma 70-200/2.8, Tamron 70-200/2.8) στη συγκεκριμένη περιοχή τιμής και δεν έχω προχωρήσει ακόμη.
Ο 70-300 έχει στα υπέρ του, προφανέστατα τη σταθεροποίηση, το μεγαλύτερο εύρος (πάει μέχρι τα 300) και αν και πιο αργός στο τέλε (όχι εστίαση, διάφραγμα εννοώ, ξεκινάει μεν από το 4.0 στα 70mm, πιάνει όμως το 5.6 μέχρι τα 300) παίζει καλά και από ανοικτός.
είναι ο φωτοδεσμός.
θα είναι η πρώτη dsrl, μέχρι τώρα ειχα 3 power shot της canon και τον τελευταίο καιρό την χρησημοποιώ μόνο στο Μ (manual).
θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα?
ναι, το διάβασα που το ανέφερες και παραπάνω...να κινηθώ σε canon, η κάποια άλλη μάρκα (φακό)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.