Re: Απάντηση: Re: Sky 3DTV ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Εντάξει. Εχει Stereo Nicam η ΕΤ-1 και NET.σε κάδρο 4:3 και μονοφωνικό ήχο!![]()
Εντάξει. Εχει Stereo Nicam η ΕΤ-1 και NET.σε κάδρο 4:3 και μονοφωνικό ήχο!![]()
ξενερώστε μαζί μας!!! Σήμερα ένεργοποίησα το sky 3d. Μου ανοίξανε την υπηρεσία σε 1 λεπτό και ήδη είχα αρχίσει να μαγεύωμαι απο τα βιντεάκια, ζωάκια, κοπελίτσες με μπαλέτο, στιγμιότυπα απο αγώνες ποδοσφαίρου και περιμένω πως και πως το γεγονός bluckburn arsenal για να δω τον αγώνα live, και να τον γράψω φυσικά, και ξαφνικά μου πετάει ένα μήνυμα the program is not available. Μπαμ και κάτω ο νικολάκης!!! Ξέρει κανείς το γιατί; μήπως ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί πλήρως σε 24 ώρες; μήπως live αγώνες μόνο σε Pub στην αγγλία; πείτε μου παιδιά γιατί θα σκάσω!!!
Τον αγωνα που εχασες θα τον δεις σε επαναληψη μεσα στην εβδομαδα οποτε εχε το νου σου. ΟΙ ζωντανοι αγωνες οπως αυτος που ηθελες να δεις ειναι ανοικτοι μονο για τις καρτες των pabs. Για μας τους κοινους θνητους το προγραμμα θα το βλεπουμε αυτουσιο απο τον Σεπτεμβρη ασε που εχουμε αλλα τρια 3D να μπαινουν στο χορο.
Αναμενω με ανηπομονησια.
Μετα απο 2 ταινιες που ειδα full HD 3D σε bluray 3D και εκανα συγριση με το side by side του sky ομολογω οτι δεν υπαρχει καμμια μα καμμια διαφορα. Ειναι απλα τελειο!
Νικος
Θα πρεπει να ενεργοποιησουμε εχτρα αυτη την υπηρεσια και θα υπαρχει προσθετη χρεωση?
Θα πρεπει να ενεργοποιησουμε εχτρα αυτη την υπηρεσια και θα υπαρχει προσθετη χρεωση?
Όντως είναι super! Έχω λυσάξει απο το πρωί να Βλέπω golf
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.