Sky 3DTV ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ποιος είπε ότι η ΕΡΤ έχει στέρεο? Έχουνε βάλει απλά τις στερεογεννήτριες του nicam στους πομπούς (Υμηττό, Πάρνηθα, Χορτιάτη, Χλωμό και όσους αναμεταδίδουν αυτούς) και τις έχουν έτσι απλά για να ανάβει η ένδειξη!
Πολλοί μπερδεύονται γιατί έχει ενεργοποιηθεί και το spatial αλλά το master control δεν στέλνει ούτε μία πληροφορία στερεοφωνικής εκπομπής!
Στην απόλυτη αχρηστία τους στέλνουν μονοφωνικά όλα τους τα προγράμματα, και έτσι το στέρεο έχει πάρει το ρόλο του...μπιμπελό!!!:HTEHETH63:
Επίσης δεν μπορούν να συγκριθούν ανόμοια πράγματα μεταξύ τους! Ας αρχίσουν με το απλό joint και τα 2 με τα 5 όσο και να τα συγκρίνεις τα τρία σου μένουν θες δε θες (περιττό να αναφέρω πού πάνε)!

Last edited:
ξενερώστε μαζί μας!!! Σήμερα ένεργοποίησα το sky 3d. Μου ανοίξανε την υπηρεσία σε 1 λεπτό και ήδη είχα αρχίσει να μαγεύωμαι απο τα βιντεάκια, ζωάκια, κοπελίτσες με μπαλέτο, στιγμιότυπα απο αγώνες ποδοσφαίρου και περιμένω πως και πως το γεγονός bluckburn arsenal για να δω τον αγώνα live, και να τον γράψω φυσικά, και ξαφνικά μου πετάει ένα μήνυμα the program is not available. Μπαμ και κάτω ο νικολάκης!!! Ξέρει κανείς το γιατί; μήπως ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί πλήρως σε 24 ώρες; μήπως live αγώνες μόνο σε Pub στην αγγλία; πείτε μου παιδιά γιατί θα σκάσω!!!

Τελικά ισχύει!!! from Autumn for home viewers!!! Μόνο Previews όχι live πρόγραμμα.

ξενερώστε μαζί μας!!! Σήμερα ένεργοποίησα το sky 3d. Μου ανοίξανε την υπηρεσία σε 1 λεπτό και ήδη είχα αρχίσει να μαγεύωμαι απο τα βιντεάκια, ζωάκια, κοπελίτσες με μπαλέτο, στιγμιότυπα απο αγώνες ποδοσφαίρου και περιμένω πως και πως το γεγονός bluckburn arsenal για να δω τον αγώνα live, και να τον γράψω φυσικά, και ξαφνικά μου πετάει ένα μήνυμα the program is not available. Μπαμ και κάτω ο νικολάκης!!! Ξέρει κανείς το γιατί; μήπως ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί πλήρως σε 24 ώρες; μήπως live αγώνες μόνο σε Pub στην αγγλία; πείτε μου παιδιά γιατί θα σκάσω!!!

Τον αγωνα που εχασες θα τον δεις σε επαναληψη μεσα στην εβδομαδα οποτε εχε το νου σου. ΟΙ ζωντανοι αγωνες οπως αυτος που ηθελες να δεις ειναι ανοικτοι μονο για τις καρτες των pabs. Για μας τους κοινους θνητους το προγραμμα θα το βλεπουμε αυτουσιο απο τον Σεπτεμβρη ασε που εχουμε αλλα τρια 3D να μπαινουν στο χορο.
Αναμενω με ανηπομονησια.
Μετα απο 2 ταινιες που ειδα full HD 3D σε bluray 3D και εκανα συγριση με το side by side του sky ομολογω οτι δεν υπαρχει καμμια μα καμμια διαφορα. Ειναι απλα τελειο!
Νικος

Τον αγωνα που εχασες θα τον δεις σε επαναληψη μεσα στην εβδομαδα οποτε εχε το νου σου. ΟΙ ζωντανοι αγωνες οπως αυτος που ηθελες να δεις ειναι ανοικτοι μονο για τις καρτες των pabs. Για μας τους κοινους θνητους το προγραμμα θα το βλεπουμε αυτουσιο απο τον Σεπτεμβρη ασε που εχουμε αλλα τρια 3D να μπαινουν στο χορο.
Αναμενω με ανηπομονησια.
Μετα απο 2 ταινιες που ειδα full HD 3D σε bluray 3D και εκανα συγριση με το side by side του sky ομολογω οτι δεν υπαρχει καμμια μα καμμια διαφορα. Ειναι απλα τελειο!
Νικος

Λοιπόν έγραψα τον αγώνα και τον είδα τώρα το απόγευμα νομίζω ότι έχω να συγκρίνω τα εξής σε σχέση με τον αγώνα που είχα δει σε pub στην Αγγλία. Οσον αφορά την ποιότητα εικόνας νομίζω ότι είναι σούπερ. Όσον αφορά όμως τον αγώνα επειδή μάλλον το πήραν χαμπάρι οι σκηνοθέτες οτι οι κάμερες απο ψηλά δεν βοηθάνε το 3D λόγω του ότι χάνεται εκ των πραγμάτων η μια διάσταση, η λήψη έχει γίνει απο το ύψος του αγωνιστικού χώρου και είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι. Καλή φάση για να μαγευτείς στην αρχή με το 3D αλλά χάνει ο αγώνας γιατί είναι πολύ συχνό οι παίχτες που παρεμβαίνουν μεταξύ του τηλεθεατή και του παίχτη που έχει την μπάλα κρύβουν τον παίχτη με την μπάλα. Όσοι έχετε playstation ή γενικά ποδόσφαιρο σε παιχνίδι pc αλλάξτε την κάμερα λήψης του αγώνα σε αυτή που είναι στο ύψος του γηπέδου και θα καταλάβεται.
Σας ανεβάζω και screenshots για να καταλάβετε τι εννοώ. sorry για την θολούρα αλλά το 3D ξέρετε πως είναι! Στις φώτο που θα δείτε είναι σκηνές απο την κεντρική κάμερα λήψης.

Το συμπέρασμα μου λοιπόν είναι ότι τους αγώνες ποδοσφαίρου μαλλον σε HD θα τους βλέπω παρά σε 3D. Τώρα για άλλα αθλήματα όπως π.χ. τεννις ή στίβος ή box νομίζω ότι το 3D είναι σουπερ

Επισης έμαθα ότι επίσημο launch των υπηρεσιών 3D για οικιακούς χρήστες θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου με κανάλι αθλητικών, ταινιών και entertainment που θα περιλαμβάνει reality shows, τηλεπαιχνίδια, ντοκυμαντέρ....

Attachments

• IMG_0006.jpg
    IMG_0006.jpg
    65 KB · Views: 64
  • IMG_0007.jpg
    IMG_0007.jpg
    75 KB · Views: 48
  • IMG_0010.jpg
    IMG_0010.jpg
    73.3 KB · Views: 40
Last edited:
Θα πρεπει να ενεργοποιησουμε εχτρα αυτη την υπηρεσια και θα υπαρχει προσθετη χρεωση?

Θα πρεπει να ενεργοποιησουμε εχτρα αυτη την υπηρεσια και θα υπαρχει προσθετη χρεωση?

Απο ότι έχω καταλάβει δεν θα έχει extra χρέωση. Θα πρέπει όμως να ζητήσεις ενεργοποίηση απο το τμημα εξυπηρετησης πελατών

Οχι δεν υπαρχει εξτρα χρεωση αλλα μονο για τους κατοχους του sky world + HD.
Για τους υπολοιπους συνδρομητες δεν μπορει να γινει ενεργοποιηση.
Παντως οπως λεει και ο φιλος πιο πανω η εικονα του καναλιου δεν παιζεται. Τα αποσπασματα των documentaries ειναι ολα τα λεφτα.
Νικος

Όντως είναι super! Έχω λυσάξει απο το πρωί να Βλέπω golf

Ειναι τελειο, Δεν υπαρχουν λογια να περιγραφει η ποιοτητα της εικονας.
Ερχεται σε λιγο το bugs & καπακι το dance,
Σε trailer πετυχα τη διαφημιση alice in woinderland την πρωτοχρονια.
Αυριο το ice age 3 και επεται συνεχεια,
Πολλα συγχαρητηρια στην προσπαθεια!
Νικος