Καλή ερώτηση, δεν το ξέρω. Αν βρω πληροφορίες θα σου πω.Το BBCi έχει καμία σχέση με το BBC??? Κανάλι είναι ή τίποτα άλλο???
Τουλάχιστον 1,2 μ..Πάντως για Αθήνα οι περισσότεροι μιλάνε για 1,20 πιάτο.
Τελικά δε βλέπω... να βλέπω CL! Ένας φίλος από αγγλία με ενημέρωσε ότι τα SS1 και SS2 χρησιμοποιούν τα κανάλια της 2A (Active 1-8), και τα SS3 και SS Extra, χρησιμοποιούν τα κανάλια στη 2D (9-17). Και φυσικά τα ματς τα δείχνει ή το 3 ή το Xtra (γκαντεεεεέμηηη...)!MANOS, νομίζω ότι μου έδωσες την απάντηση. Δεν το είχα προσέξει πριν. Εάν δεις, για το SKY Sports Active 1-8 (προφανώς του HD) χρησιμοποιείται η δέσμη 2A North (συχνότητα 11758 H), ενώ για το SKY Sports Active 9-17 (προφανώς του SD), χρησιμοποιείται η δέσμη 2D.
Λογικά με HD θα πρέπει να βλέπουν κανονικά. Εάν όμως βλέπουν όλοι SKY Sports Interactive, εκτός από εμένα, τότε κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά. Αλλά τί μπορεί να είναι αυτό; Οέο;
Εσύ MANOS, έχει SKY Sports και τα βλέπεις κανονικά;
Τελικά δε βλέπω... να βλέπω CL! Ένας φίλος από αγγλία με ενημέρωσε ότι τα SS1 και SS2 χρησιμοποιούν τα κανάλια της 2A (Active 1-8), και τα SS3 και SS Extra, χρησιμοποιούν τα κανάλια στη 2D (9-17).
Το ερώτημα που παραμένει είναι: ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ SKΥ HD ΒΛΕΠΟΥΝ CHAMPIONS LEAGUE INTERACTIVE Ή ΟΧΙ; Ας μας πει κάποιος για να κάνουμε αν είναι την αναβάθμιση τώρα, στα μέσα της χρονιάς. :BDGBGDB55:
Αφού είχες εσύ το πρόβλημα, δεν θα 'πρεπε ο δέκτης να σου εμφανίζει μήνυμα "no signal"?to provlima to eiha ego sto lnb
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.