Sky Digital Sports και Champions League

ΒBCi ειναι η interactives υπηρεσίες του ΒΒC

οριστε και ενα απόσπασμα απο το site BBC.co.uk

BBCi is the BBC's interactive service. Just press the red button from any BBC TV channel for features including:

* News – the latest local, national and international news, and a menu of multiple screens for video updates, all available 24 hours a day
* Sport – up-to-the-minute sports news and results, plus a choice of coverage with extra live matches and alternative commentary
* Information – weather forecasts, travel reports and business news
* Join in with programmes – have your say
* CBeebies – games and stories for very young children

Interactive TV is available with any digital service, though the type and number of features vary according to whether you have digital terrestrial, satellite, cable or broadband.

Most of the interactive features currently available are provided by the BBC, Sky and the cable companies. A few other broadcasters, including Channel 4, offer a limited range, and there are also games participation channels such as ITV Play and YooPlay.

MANOS, νομίζω ότι μου έδωσες την απάντηση. Δεν το είχα προσέξει πριν. Εάν δεις, για το SKY Sports Active 1-8 (προφανώς του HD) χρησιμοποιείται η δέσμη 2A North (συχνότητα 11758 H), ενώ για το SKY Sports Active 9-17 (προφανώς του SD), χρησιμοποιείται η δέσμη 2D.

Λογικά με HD θα πρέπει να βλέπουν κανονικά. Εάν όμως βλέπουν όλοι SKY Sports Interactive, εκτός από εμένα, τότε κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά. Αλλά τί μπορεί να είναι αυτό; Οέο;

Εσύ MANOS, έχει SKY Sports και τα βλέπεις κανονικά;
Τελικά δε βλέπω... να βλέπω CL! Ένας φίλος από αγγλία με ενημέρωσε ότι τα SS1 και SS2 χρησιμοποιούν τα κανάλια της 2A (Active 1-8), και τα SS3 και SS Extra, χρησιμοποιούν τα κανάλια στη 2D (9-17). Και φυσικά τα ματς τα δείχνει ή το 3 ή το Xtra (γκαντεεεεέμηηη...)!

Το ερώτημα που παραμένει είναι: ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ SKΥ HD ΒΛΕΠΟΥΝ CHAMPIONS LEAGUE INTERACTIVE Ή ΟΧΙ; Ας μας πει κάποιος για να κάνουμε αν είναι την αναβάθμιση τώρα, στα μέσα της χρονιάς. :BDGBGDB55:

Last edited:
Τελικά δε βλέπω... να βλέπω CL! Ένας φίλος από αγγλία με ενημέρωσε ότι τα SS1 και SS2 χρησιμοποιούν τα κανάλια της 2A (Active 1-8), και τα SS3 και SS Extra, χρησιμοποιούν τα κανάλια στη 2D (9-17).

Το ερώτημα που παραμένει είναι: ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ SKΥ HD ΒΛΕΠΟΥΝ CHAMPIONS LEAGUE INTERACTIVE Ή ΟΧΙ; Ας μας πει κάποιος για να κάνουμε αν είναι την αναβάθμιση τώρα, στα μέσα της χρονιάς. :BDGBGDB55:

ΟΧΙ δεν μπορουμε να δούμε για πολλούς λόγους προς το παρόν όπως μου ειπε ενας φίλος μου Αγγλος . Υπάρχει ενα bug αυτή τη στιγμή που δεν αφήνει το σημα να κατέβει παρα μόνο για το NFL που μπορούμε .Παρότι έκανα 2 αναβαθμίσεις μεγάλες (complete reboot) και τις 2 τη νύχτα δεν έρχεται σήμα .(Οι αναβαθμίσεις στο HD γίνονται νύχτα γι αυτό να τον αφήνεται στην θέση stand by ) για να λαμβάνει ολο το update .Θα δούμε λοιπόν την Τρίτη τι θα γίνει.Υπομονή

Λοιπόν, ακούστε τί θα γίνει:

Θα πάρω την κάρτα του Sky+, θα τη βάλω στο DM-500 με Ccam 2.0.4 (δούλεψε άψογα). Στα Favourites θα βάλω τα Sky Sports 1 και 2, το Five που δείχνει 3 UEFA παιχνίδια, από τον Astra 2, μαζί με τα PREMMIERE Sport από τον Astra1/Hotbird.

Εεεεέ ρε γλέντια... Θα πάρει φωτιά το Beertender και ο φούρνος για τις πίτσες.

Υ.Γ.
Στη σύζυγο υποσχέθηκα ότι την άλλη φορά, με το δεύτερο DM-500 που θα πρέπει να μου αγοράσει δώρο (χι χι), θα μπορεί ταυτόχρονα να δει και καμμία σειρά από τα υπόλοιπα κανάλια του Sky...

apo simera den vlepo kanalia tou skydigital (eho sindromi ) mou vgazi to minima oti na prospathiso argotera yparhi tenkiko provlima ayto to grafi se ola ta klidomena kavalia kai ta HD