Sky Digital Sports και Champions League

Billy Digital

New member
23 October 2007
25
Αθήνα
Όσοι έχετε SKy Digital και κυρίως το Sports Mix, βλέπετε τα interactive κανάλια του Champions League στο Sports Extra; Όταν βλέπεις το Extra, πατάς το "κόκκινο" κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ και σε πάει σε ένα μενού που επιλέγεις ένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Εκεί δείχνει και τον Ολυμπιακό.

Έχει καταφέρει κανείς να τα δει; Όταν το πατάω μου γράφει "Technical Fault - Try Again Later". Όταν το κάνω στο NFL (Sky Sports ή στο Five) βλέπω κανονικά τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τί γίνεται; Το μηχανάκι μου δε γουστάρει το ποδόσφαιρο ή απλά δε θέλει να βλέπω τον Ολυμπιακό;

Πείτε και μένα βρε παιδιά ...

Προσθέτω: Μήπως η δέσμη Astra 2D, που δεν λαμβάνω, χρησιμοποιείται για αυτές τις πληροφορίες; Για τον ίδιο λόγο δεν βλέπουμε BBC, ITV, κλπ...
Όσοι έχετε HD, μήπως τα βλέπετε;

Πείτε μου, πείτε μου, πείτε μου...

τι πιατο εχεις? επισης καποιες συχνοτητες στον Astra δεν κατεβαινουν ουτε με 5 μετρο στην Αθηνα

Τα SKY Sports είναι στον 2Α και 2D. Οπότε λογικά το συγκεκριμένο θα ήταν στο 2D και για αυτό δεν το έπιασες.

Τα SKY Sports είναι στον 2Α και 2D. Οπότε λογικά το συγκεκριμένο θα ήταν στο 2D και για αυτό δεν το έπιασες.

Ναι MANOS έτσι πρέπει να είναι. Αυτό που θέλω είναι επιβεβαίωση από όσους έχουν SKY+, ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Επίσης, αναρωτιέμαι μήπως οι ΧουΝτίνηδες (HD) τα πιάνουν κανονικά; Σκέφτομαι μήπως οι Άγγλοι δεν χρησιμοποιούν τη δέσμη του 2D για το ΧουΝτι του SKY; Τότε, εάν αναβαθμιστώ σε Χουντίνι, θα βλέπω και τις 4άρες του Ολυμπικού ...

MANOS, νομίζω ότι μου έδωσες την απάντηση. Δεν το είχα προσέξει πριν. Εάν δεις, για το SKY Sports Active 1-8 (προφανώς του HD) χρησιμοποιείται η δέσμη 2A North (συχνότητα 11758 H), ενώ για το SKY Sports Active 9-17 (προφανώς του SD), χρησιμοποιείται η δέσμη 2D.

Λογικά με HD θα πρέπει να βλέπουν κανονικά. Εάν όμως βλέπουν όλοι SKY Sports Interactive, εκτός από εμένα, τότε κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά. Αλλά τί μπορεί να είναι αυτό; Οέο;

Εσύ MANOS, έχει SKY Sports και τα βλέπεις κανονικά;

Όλα τα SKY Sports Active είναι SD. HD είναι αυτά με το πράσινο χρώμα. Στο κάτω μέρος της σελίδας εξηγεί τα χρώματα.

Δεν έχω SKY.

Όλα τα SKY Sports Active είναι SD. HD είναι αυτά με το πράσινο χρώμα. Στο κάτω μέρος της σελίδας εξηγεί τα χρώματα.

Δεν έχω SKY.

Έχεις δίκιο είναι όλα SD. Τα Sky Active 1-9 θα έπρεπε να τα πιάνω. Τα 9-16 είναι "άπιαστα" (θές 3μετρη πιατέλα για την 2D...). Ίσως την Τρίτη, όταν θα είναι ανοικτά, θα κάνω manual εγκατάσταση. Πρέπει να δουλέψει.

Αν ξέρετε κανέναν με SKY Digital, ρωτήστε τον, γιατί κάτι δεν πρέπει να κάνω σωστά.

Τα 2D στην Αθήνα από ότι ξέρω δεν μπορείς να τα πιάσεις ότι πιάτο και να έχεις.
Τι θα είναι ανοιχτό την Τρίτη???
Υπάρχουν topic σχετικά με το SKY. Εκεί θα βρεις αρκετούς με συνδρομή SKY.

οτιδήποτε σου ζητάει κόκκινο κουμπάκι απαιτεί συνδεδεμένη τηλ.γραμμή δλδ είναι υπηρεσία pay per view και από Ελλάδα είναι δύσκολο (ακριβό) να γίνει

Εγώ από ότι κατάλαβα απ' το 1ο post, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει VOD και του έβγαζε αυτό το μήνυμα γιατί δεν υπήρχε επαφή με το κανάλι στο 2D.
Δεν έχω όμως SKY για να τα ξέρω καλά αυτά τα πράγματα. Όταν ξαναέρθει θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. ;)

Πολλες υπηρεσιες στον sky ναι ειναι pay per view. Πολλες φορες οταν βλεπεις sky sports βγαινει ενα κοκκινο κουμπακι συνηθως κατω δεξια και οταν το πατησεις σου βγαζει interactive υπηρεσιες η video games. Καποιες απο αυτες απαιτουν τηλεφωνικη συνδεση για χρεωση στην πιστωτικη καρτα.
Ο φιλος μας δεν νομιζω να εννουσε αυτο. Συνηθως σε sports παλι βγαινει το κοκκινο το κουμπακι αλλα οταν το πατησεις σου επιτρεπει να βλεπεις διαφορα στιγμιοτυπα του αγωνα η αλλο αγωνα η τον ιδιο αγωνα απο αλλες καμερες.
Αυτο νομιζω οτι εννοει ο φιλος μας.
Προσωπικα se sky active μου δουλευει κανονικα. Στην αλλη περιπτωση οπως ακριβως λεει ο φιλος μια φορα που το δοκιμασα μου εβγαλε τεχνικο σφαλμα και εχω τον Thomson HD. Συνεπως δεν εχει να κανει με το HD toy sky.
Το μεγαλο μου παραπονο εμενα ειναι οτι εχουν επιλεξει το BBC HD να ειναι και αυτο στον transponder που δεν ειναι ευκολος απο Ελλαδα και χανουμε ενα παρα πολυ καλο καναλι ο:bigcry:μολογουμενως και απο τα λεγομενα των Αγγλων στο www.avforums.com
Νικος

Μια που μιλαμε για sky digital με πιατο 1,05 το κατεβαζεις?πιανει?(αρχαριος)
Ευχαριστω

Τα 2D στην Αθήνα από ότι ξέρω δεν μπορείς να τα πιάσεις ότι πιάτο και να έχεις.
Τι θα είναι ανοιχτό την Τρίτη???
Υπάρχουν topic σχετικά με το SKY. Εκεί θα βρεις αρκετούς με συνδρομή SKY.
MANOS, την Τρίτη θα είναι ανοικτά τα κανάλια Active 1-8, τα οποία χρησιμοποιούν τη δέσμη 2A North (συχνότητα 11758 H), την οποία λαμβάνουμε κανονικότατα. Στη δέσμη 2D είναι τα Active 9-17.

Εύκολο;

οτιδήποτε σου ζητάει κόκκινο κουμπάκι απαιτεί συνδεδεμένη τηλ.γραμμή δλδ είναι υπηρεσία pay per view και από Ελλάδα είναι δύσκολο (ακριβό) να γίνει
Τάκη μου κάνεις λάθος. Ότι σου ζητάει "κόκκινο" δεν είναι pay per view. Εάν βλέπεις NFL, θα δεις ότι όταν έχει "Double" ή "Triple" Header, πατώντας το "κόκκινο" κάνει ότι έγραψε ο άλλος φίλος: Επιλέγεις αγώνα, βλέπεις στατιστικά, ή βλέπεις τους "κανόνες του παιχνιδιού". Επίσης, εάν πας στα παιδικά κανάλια, πολλά από τα παιχνίδια είναι δωρεάν.
Τέλος, η έννοια του δύσκολου, εάν περιορίζεται στην έννοια του ακριβού, είναι σχετική...

Πολλες υπηρεσιες στον sky ναι ειναι pay per view. Πολλες φορες οταν βλεπεις sky sports βγαινει ενα κοκκινο κουμπακι συνηθως κατω δεξια και οταν το πατησεις σου βγαζει interactive υπηρεσιες η video games. Καποιες απο αυτες απαιτουν τηλεφωνικη συνδεση για χρεωση στην πιστωτικη καρτα.
Ο φιλος μας δεν νομιζω να εννουσε αυτο. Συνηθως σε sports παλι βγαινει το κοκκινο το κουμπακι αλλα οταν το πατησεις σου επιτρεπει να βλεπεις διαφορα στιγμιοτυπα του αγωνα η αλλο αγωνα η τον ιδιο αγωνα απο αλλες καμερες.
Αυτο νομιζω οτι εννοει ο φιλος μας.
Προσωπικα se sky active μου δουλευει κανονικα. Στην αλλη περιπτωση οπως ακριβως λεει ο φιλος μια φορα που το δοκιμασα μου εβγαλε τεχνικο σφαλμα και εχω τον Thomson HD. Συνεπως δεν εχει να κανει με το HD toy sky.
Το μεγαλο μου παραπονο εμενα ειναι οτι εχουν επιλεξει το BBC HD να ειναι και αυτο στον transponder που δεν ειναι ευκολος απο Ελλαδα και χανουμε ενα παρα πολυ καλο καναλι ο:bigcry:μολογουμενως και απο τα λεγομενα των Αγγλων στο www.avforums.com
Νικος
Και οι 2 περιπτώσεις ήταν για Champions league; Έχεις δει ποτέ interactive Champions League;
Όσο για το BBC, sorry αλλά, όλα τα BBC είναι στη δέσμη 2D, εκτός από το BBC Parliament... Δεν τα αλλάζουν μεταξύ τους, καλύτερα; Για να πάω σε SKY HD περιμένω το Five HD. Είχα ακούσει παλαιότερα ότι θα γίνει, μαζί με 2-3 νέα HD κανάλια.

Μια που μιλαμε για sky digital με πιατο 1,05 το κατεβαζεις?πιανει?(αρχαριος)
Ευχαριστω
Andrean, καλύτερα να ρωτήσεις έναν τεχνικό, διότι εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεσαι. Πάντως για Αθήνα οι περισσότεροι μιλάνε για 1,20 πιάτο.