kover
AVClub Enthusiast
Για το νέο epg και το πρόβλημα με τα feeds το διάβασα και στο avforums, όμως το περίεργο είναι πως εγώ έχω το παλιό epg...
Για το νέο epg και το πρόβλημα με τα feeds το διάβασα και στο avforums, όμως το περίεργο είναι πως εγώ έχω το παλιό epg...
Mti λευκό, φίλε μου.Μπορείς να μου προτείνεις ένα ποιοτηκό lnb και ας είναι ακριβό.
Σήμερα κι όλας θα αγοράσω ένα απο τα lnb που μου προτείνεται. Επειδή δεν έχω ξανα βάλει χέρι εκεί πάνω, δε θα έχω πρόβλημα στο να αλλάξω το υπάρχων lnb μου, σωστά? Πρέπει να προσέξω κάτι, εκτός του να μη κουνήσω το πιάτο?
Δεν έχω πεδιόμετροκαι να είχα δε ξέρω πως να το λειτουργώ.
Τελικά το lnb που έχω είναι mti, οπότε δε προχώρησα σε αγορά. Τώρα μάλον χρειάζομαι πεδιόμετρο για να το ρυθμίσω λίγο, γιατί ίσως έχει κουνηθεί. Πόσο έχει ένα πεδιόμετρο?![]()
Εχει πολλες ποιοτητες με εγχρωμα η μαυροασπρα monitors, αλλα σε γενικες γραμμες αυτο που χρησιμοποιουν οι τεχνικοι κυμαινεται στα 1200-1500 ευρω. Καλεσε ενα τεχνικο να σου το ρυθμισει. Ουτε συζητηση για αγορα!!![]()
Με γεια να νέο πιάτο!
Μπορείς να μας δώσεις τιμές σήματος στις 12012 και 12324?
Ευχαριστώ για την αναφορά Νίκο.
Οι 28 μοίρες για μας που έχουμε σχετικά δύσκολη λήψη παρουσιάζουν προβλήματα.
Να σκοπεύσεις και να ρυθμίσεις το Lnb στις 28,2 ή στις 28,5? Η μικρή μετατόπιση προς τη μια ή την άλλη θέση δυναμώνει ή εξασθενεί το σήμα αντίστοιχα, στις οριακές λήψεις.
Η μόνη σωτηρία είναι το μεγάλο κάτοπτρο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.