SKY PREMIERE HD, MOVIE FAMILΥ HD, SCREEN2 HD

Re: Απάντηση: SKY PREMIERE HD, MOVIE FAMILΥ HD, SCREEN2 HD

Σόρυ κοτσάνα είπα, έχω 9.80 και στα δύο (αφού είναι η ίδια συχνότητα.... ) :grinning-smiley-043
Δεν πειραζει,
Εγω εχω τον ιδιοκτησιακο δεκτη και δεν μπορω να δω τη συχνοτητα. Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη τη στιγμη ειναι αδυνατο να παρακολουθησω κανενα απο τα 3 καναλια που ανεφερα. (Ιδιος transponder). No satelite signal
Μετα τις 11 το βραδυ θα αρχισει να επιστρεφει το σημα και θα ειναι οκ μεχρι και αυριο το μεσημερι παλι.
Αναρωτιεμαι τι να κανω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SKY PREMIERE HD, MOVIE FAMILΥ HD, SCREEN2 HD

Η περίπτωσή σου είναι απλή. Απλά εφάρμοσε την υπογραφή μου.... -bye-

Λες?
Ηδη περιμενω το 1,40 να το βαλω το Σαβατο,
Θα δειξει, αλλιως τζαμπα η αλλαγη και η ταλαιπωρια
Το θεμα ειναι οτι βλεπω πολλες ταινιες και το PREMIERE hd ειναι ο βασιλιας των ταινιων.
Αντε να δουμε
Νικος

Αντε πάλι με το 1.40........ μανία με την στρογγυλοποίηση προς τα πάνω... :flipout:
Αν καταλήξεις σ' αυτό, στην δορυφορική γλώσσα και για να μιλάς πάνω στην ίδια βάση για να παίρνεις και σωστές απαντήσεις, θα πρέπει να αναφέρεις ότι έχεις πιάτο 1.25

Ποια περιοχη αν επιτρεπεται?
Με ποιο LNB?
2 feeds?
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ THΟMSON δεκτη?
Μιλας γενικα η ειδικοτερα για τα καναλια που ανεφερα στο topic?
Ευχαριστω,
Νικος
Η περιοχή Τρικάλων....
Το LNB είναι ένα Fraccarro (LSU05)
Ένα feed κινητό πιάτο
Δέκτη Dm8000
Μιλάω για τα κανάλια που ανέφερες

-bye-

Re: Απάντηση: SKY PREMIERE HD, MOVIE FAMILΥ HD, SCREEN2 HD

Αντε πάλι με το 1.40........ μανία με την στρογγυλοποίηση προς τα πάνω... :flipout:
Αν καταλήξεις σ' αυτό, στην δορυφορική γλώσσα και για να μιλάς πάνω στην ίδια βάση για να παίρνεις και σωστές απαντήσεις, θα πρέπει να αναφέρεις ότι έχεις πιάτο 1.25

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να το λεω 1,25 αφου αυτο ειναι αλλα οι εδω τεχνικοι με αναγκαζουν αφου ειναι οι οροι που χρησιμοποιουν. Ωστοτο μου εχουν μπει οι ψυλοι στα αυτια οτι δεν ειναι το πιατο η τουλαχιστο δεν ειναι μονο αυτο.
Παντως ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει. Τωρα για παραδειγμα ολα παιζουν μια χαρα. Μολις παει παλι 6 το απογευμα θα αρχισει το πιξελιαρισμα και σε λιγη ωρα θα βγει και το no satelite signal.
Καταλαβαινω οτι οι ατμοσφαιρικες συνθηκες μπορει να παιξουν πολυ σημαντικο ρολο αλλα τοσο πολυ τοσο επιμονα μονο σε συγκεκριμενο transponder?
Μπορει να σκεφτει κανεις κατι αλλο περα απο την αλλαγη πιατου (αυτη τη στιγμη εχω televes 120) ?
Και μη βιαστειτε να μου πειτε γιατι αλλαζω ενα πιατο 1,20 με ενα αλλο 1,25, Απλα για την καλυτερη απολαβη που δινει ενα πιατο giberdini με ενα αλλο στις ιδιες διαστασεις.
Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ειμαι ολος αυτια.
Στο μεταξυ ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις τους,
Νικος

Εγώ θα σου ξανά πω πως με το 1.25*1.34 gibertini και από Αθήνα μάλιστα δεν έχω πρόβλημα στα συγκεκριμένα κανάλια. Μετά απο 4 μήνες που χρησιμοποιώ το sky, όμως, έχω μετανιώσει λίγο που δε ξόδεψα 280 για το αμέσωε μεγαλύτερο gibertini. Όχι πως έχω δημαντικά προβλήματα τώρα απλά με ξενερώνει το rush hd και το bloomberg που δε μπορώ να τα δω όλη μέρα και εύκολα. Δε ξέρω τι θα γίνει με το itv hd, όταν με το καλό κατέβει και σε μένα το καινούργιο firmware. Αν αντιμετοπίζω πρόβλημα και στο itvhd τότε θα δρομολογήσω την αγορά μεγαλύτερου πιάτου. Από την άλη είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά στα χρήματα των δύο πιάτων, οπότε διαλέγεις και παίρνεις.

Εχω χασει και εγω αυτα τα καναλια, μαλιστα να προσθεσω και το FX HD, βεβαια με 1.0 απο Βεροια. To RUSH HD ειναι πολυ καλα

Ξερει κανεις ποια αλλα μετακομισαν η θα μετακομισουν? Υπαρχει περιπτωση ολα τα καινουργια HD να ανεβαινουν εκει ?

Προς το παρων υπαρχουν τα εναλλακτικα non-HD για τα συγκεκριμενα

Καποιος αλλος θα προχωρησει σε αλλαγη PSU?

ilise, θα παρεις το κιτ απο ebay ? Θα το κανεις μονος σου ? Φανταζομαι εχεις τον Thomson.

Εχω χασει και εγω αυτα τα καναλια, μαλιστα να προσθεσω και το FX HD, βεβαια με 1.0 απο Βεροια. To RUSH HD ειναι πολυ καλα

Ξερει κανεις ποια αλλα μετακομισαν η θα μετακομισουν? Υπαρχει περιπτωση ολα τα καινουργια HD να ανεβαινουν εκει ?

Προς το παρων υπαρχουν τα εναλλακτικα non-HD για τα συγκεκριμενα

Καποιος αλλος θα προχωρησει σε αλλαγη PSU?

ilise, θα παρεις το κιτ απο ebay ? Θα το κανεις μονος σου ? Φανταζομαι εχεις τον Thomson.

Αγαπητε φιλε φαινεται τελικα οτι αιτια του προβληματος ειναι η αλλαγη σε νεο transponder. Ελπιζω ωστοσο να κανω δουλεια με το 1,40. Σιγουρα ειναι δυσκολο να ανεβω στα 280 ευρω αλλα ειναι και θεμα χωρου. Εχω το πιατο στην ταρατσα πολυκατοικιας επανω στο κλιμακοστασιο του ασανσερ. Εκει εχει ακομα ενα δικο μου πιατο κινητο για το υπολοιπο τοξο, το σταθερο για sky 1,20 και 1,40 απο μεθαυριο και ακομα ενα κινητο πιατο ενος φιλου. Πολυ μα παρα πολυ δυσκολα θα επαιρνε ενα θηριακι πιατο αυτο που λεω δηλαδη 1,80.
Ναι σαφως υπαρχουν εναλακτικα καναλια αλλα θελω οταν αποφασισω βραδακι να δω μια ταινια HD να μπορω να τη δω HD.
Ναι εχω το κουτι THOMSON HD αλλα προς το παρων δουλευει υποδειγματικα φτου φτου και δεν θα προχωρησω σε αλλαγη psu. Ωστοσο εχω ηδη στα συρταρια μου τα ανταλλακτικα απο το satcure για καθε ενδεχομενο. Οχι δεν θα το κανω μονος μου. Εχω πολυ καλο τεχνικο και φιλο μεσα στην οικοδομη!
Νικος

Νίκο, ρώτησε τον φίλο σου αν μπορεί να αναλάβει και το upgrade άλλων Thomson (με το κατάλληλο κόστος φυσικά) και αν είναι θα πάρω τα ανταλακτικά από satcure ή ebay, απλώς δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ στη Βέροια θα μπορέσω να βρώ τεχνικό που να τα καταφέρει.

Εγω έχω 1.00 στο μπαλκόνι οπότε δύσκολα θα πάω σε 1.40! Πάντως θα περιμένουμε και άλλες αναφορές της λήψης για την περιοχή με διάφορα μεγέθη.

Βαγγέλης

Νίκο, ρώτησε τον φίλο σου αν μπορεί να αναλάβει και το upgrade άλλων Thomson (με το κατάλληλο κόστος φυσικά) και αν είναι θα πάρω τα ανταλακτικά από satcure ή ebay, απλώς δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ στη Βέροια θα μπορέσω να βρώ τεχνικό που να τα καταφέρει.

Εγω έχω 1.00 στο μπαλκόνι οπότε δύσκολα θα πάω σε 1.40! Πάντως θα περιμένουμε και άλλες αναφορές της λήψης για την περιοχή με διάφορα μεγέθη.

Βαγγέλης

Αγαπητε Βαγγελη ευχαριστως να τον ρωτησω και θα σου πω. Θα ηθελα να γνωριζεις οτι συμφωνα με το satcure στο ebay κυκλοφορουν psu μαιμου με capacitors αμφιβολου ποιοτητας και ικανοτητας να εκκινησουν τα THOMSON μετα την αναβαθμιση. Στη σελιδα τους ακομα εχουν και φωτογραφια πως να ξεχωριζεις να μαιμου απο τα κανονικα psu. Προτεινω αν ειναι να αγορασεις kit επιδιορθωσης πυκνωτων να αγορασεις και τις πλαστικες βιδες για το πλαινο ανεμιστιρακι γιατι σχεδον τις μισες φορες αυτες που εχει το κουτι ειναι σχεδον αδυνατο να επανατοποθετηθουν.
Νικος

PS Μου φαινεται πολυ παραξενο να μην το εχει παρει μυρωδια και καποιος αλλος εκτος κι αν εχουν πιατα τερατακια.
Εσυ Βαγγελη εχεις σημα το πρωι και πιξελιαρει το απογευμα η εχασες το σημα των συγκεκριμενων καναλιων τελειως?
Εμενα παντως επαιζαν παλι ολη μεχρι και τις 6 το απογευμα και μετα με θρησκευτικη ευλαβεια αρχισαν παλι να πιξελιαρουν, τωρα εχει χαθει το σημα τελειως και εχω ενδειξη NO SATELITE SIGNAL

Ευχαριστώ για τις συμβουλές Νίκο. Θα ψάξω το κιτ.

Εγώ το βράδυ που γυρίζω, δηλαδή τέτοια ώρα, έχω No signal found.
Θα περιμένω το σαββατοκύριακο να δω για τις πρωινές ώρες.

Λοιπόν, χτες που δεν είμουν στη δουλειά, έκατσα και παρατήρησα όλη μέρα τα συγκεκριμένα κανάλια, αλλά και το rush hd/bloomberg που δε δουλεύουν καλά σε μένα. Τα familyhd/premierhd/screen 2 hd/FX HD μου δουλεύουν απροβλημάτιστα όλη μέρα. Αυτό που παρατήρησα δυστηχώς και τόσο καιρό δε το είχα πάρει πρέφα λόγω δουλειάς, είναι πως το rush hd τα πρωινά βγάζει nosignal και μετά της 6-7 το απόγευμα αρχίζει να πιάνει και με άπειρα πιξελιάσματα. Το bloomberg επίσης nosignal το πρωί και κατά της 16:00 αρχίζει να πιάνει και όσο νυχτώνει τα πιξελιάσματα εξαφανίζονται. Το ξέρω πως δεν έχει άμεση σχέση με το δικό σου πρόβλημα, αλλά δε ξέρω και αν έχει αξία να ξεκινήσω ένα καινούργιο topic. Καμία συμβουλη?

Last edited:
Λοιπόν, χτες που δεν είμουν στη δουλειά, έκατσα και παρατήρησα όλη μέρα τα συγκεκριμένα κανάλια, αλλά και το rush hd/bloomberg που δε δουλεύουν καλά σε μένα. Τα familyhd/premierhd/screen 2 hd/FX HD μου δουλεύουν απροβλημάτιστα όλη μέρα. Αυτό που παρατήρησα δυστηχώς και τόσο καιρό δε το είχα πάρει πρέφα λόγω δουλειάς, είναι πως το rush hd τα πρωινά βγάζει nosignal και μετά της 6-7 το απόγευμα αρχίζει να πιάνει και με άπειρα πιξελιάσματα. Το bloomberg επίσης nosignal το πρωί και κατά της 16:00 αρχίζει να πιάνει και όσο νυχτώνει τα πιξελιάσματα εξαφανίζονται. Το ξέρω πως δεν έχει άμεση σχέση με το δικό σου πρόβλημα, αλλά δε ξέρω και αν έχει αξία να ξεκινήσω ένα καινούργιο topic. Καμία συμβουλη?

Κατ αρχη καλημερα φιλε μου,
Ειναι αληθες οτι οσο κατεβαινουμε νοτιοτερα τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.
Τα συγκεκριμενα καναλια που εχεις προβλημα πιξελιαρουν σε μενα εδω Θεσσαλονικη μονο σε πολυ βαρια συνεφια η εντονο υετο. Πραγμα που σημαινει με τις λιγες γνωσεις που εχω οτι ενα μεγαλυτερο πιατο θα σου ελυνε τελειως το προβλημα.
Ωστοσο ειναι πραγματικα παραξενο το οτι λαμβαμεις κανονικα τα αλλα καναλια που εχω εγω προβλημα την ιδια στιγμη μαλιστα που και ενας φιλος απο Βεροια αναφερει ακριβως το ιδιο προβλημα με μενα απο τον ιδιο γεωγραφικο χωρο.
Θεωρητικα η Αθηνα θα επρεπε να εχει μεγαλυτερο προβλημα. Ωστοσο ευτυχως δεν εχετε!
Νικος

PS Αν δεν ειναι δυσκολο δεν δοκιμαζεις και αλλο LNB?

Και εγώ προς αυτή τη κατεύθυνση είμουν, γιατί εκτός των άλλων τις τελευταίες 3-4 μέρες το δεύτερο Input, χάνει εντελώς το σήμα του και θέλει restart to samsung για να συνέρθει. Μπορείς να μου προτείνεις ένα ποιοτηκό lnb και ας είναι ακριβό.

Και εγώ προς αυτή τη κατεύθυνση είμουν, γιατί εκτός των άλλων τις τελευταίες 3-4 μέρες το δεύτερο Input, χάνει εντελώς το σήμα του και θέλει restart to samsung για να συνέρθει. Μπορείς να μου προτείνεις ένα ποιοτηκό lnb και ας είναι ακριβό.

Απο οτι γνωριζω τα Humax kai Edition 02-05db. Δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα ειναι κοντα στα 30-40 ευρω.
Μετα το νεο epg αν και ειναι θαυμασιο απο πλευρας χρηστικοτητας βγαζει συνεχως προβληματα στα signal quality. Σε πολλα καναλια βγαζει signal quality 0 κι αυτο συμβαινει ποτε στο ενα feed και ποτε στο αλλο.
Θα μας τρελλανουν αυτοι!
Νικος