SkyStar HD2

Re: skystar 2 HD

Γίνεται την συγκεκριμένη κάρτα να την συνδυάσω με NOVA -CAM EMULATOR μέσω internet?

Επίσης, βρήκα στο Internet με μικρή διαφορά τιμής και αυτή την καρτούλα, η οποία μου φαίνεται προτιμότερη γιατί μπορείς να βάλεις είτε δύο δορυφόρους ξεχωριστούς ή απλά να έχεις ταυτόχρονα εγγραφή/αναπαραγωγή. Επειδή γενικά είμαι άσχετος με τα δορυφορικά και δεν θέλω να ξηλωθώ χωρίς να έχω αποτέλεσμα, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο αν αξίζει ή όχι η αγορά και αν θα αντιμετωπίσω προβλήματα στη ρύθμιση.

Παιδια καλημέρα !

Σήμερα πήγα να σετάρω την Skystar HD2 που έχω στο pc με το DVB VIEWER PRO .

Το πιάτο και τα LNB τα οποία είναι είδη σεταρισμένα για τον HOTBIRD 30E και τον ASTRA 19,2 . Σταθερό πιάτο.

Χρησιμοποιώ δυο διπλά lnb και δίνω στην κάρτα του pc και σε έναν edition δορ. αποκ.

Ο edition παίζει χωρίς θέμα και μου δείχνει στο διάγραμμα εγκατάστασης που βγάζει στις ρυθμίσεις στο

DiSeqC A τον hotbird
DiSeqC B τον astra

Τελικά μετά το πρώτο σκανάρισμα στην SKYSTAR HD2 αν και μου έβγαλε αρκετά κανάλια και φαινόταν να έχει σήμα ... δεν έγινε τίποτα μαύρη οθόνη !!! Και αυτά με SIMPLE A και SIMPLE B για δοκιμή.

Με ενδιαφέρει η θέαση των ελεύθερων HD καναλιών κυριώς των γερμανικών που έχουν συναυλίες και σχετικά ποιοτική εικόνα! Αν μπορούσα να ξεκλειδώσω και το Mezzo hd θα ήμουν ευτυχισμένος ...

Το θέμα μου πιστεύω πως είναι στο σετάρισμα του DiSeqC switch !

Εχετε να δώσετε καμιά βοήθεια ή η κάρτα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ?

To project είναι το στήσιμο ενός media pc κάτω από την 55άρα TV και η αντικατάσταση όλων των παλαιών συσκευών αναπαραγωγής και εγγραφής με αυτό !

Αρχικά θα σετάρω με DVBVIEWER αλλά αμέσως μετά θα προσπαθήσω και με το KAFFEINE και το MythTV στα UBUNTU 12.04LTS

Το σύστημα αποτελείται από A10-5800K / FM2A75 PRO 4M / GEIL 8GB DDR3 1866Mhz/ KINGSTON V300 SSD/ 2TB HDD/ IPG 7660D / BEQUIET 300WATT / SKYSTAR HD2/ LG BLUE R. RW

Οι οδηγοί της κάρτας είναι οι :

1cgi.png

Και εδώ οι ρυθμίσεις .

509z.png

Last edited by a moderator:
Ρίξε μια ματιά στον channel editor (channel>channel editor) αν στις ρυθμίσεις diseqc για τον hotbird / astra έχουν αποθηκευθεί οι αντίστοιχες θέσεις του διακόπτη, simple A, simple B. Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης από το ίδιο μενού, αν δεν δουλεύουν τα simple A/B, τις επιλογές Pos A, Pos B κλπ.

channeleditor.jpg

Παρεμπιπτόντως, είναι προτιμότερο να κάνεις scanning επιλέγοντας τη λίστα με τους transponder του δορυφόρου που σε ενδιαφέρει (ακόμα καλύτερα, για το scanning μπορείς να χρησιμοποιείς το βοηθητικό πρόγραμμα Transedit, αν δεν το έχεις υπάρχει στο τμήμα members του Dvbviewer). Ανανεωμένα ini για το DVBViewer υπάρχουν στο http://www.fastsatfinder.com/transponders.html

scan1.jpg