Slow Horses [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 23 56.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 43.9%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    41
Στο γνωστο, και επιτυχημένο, μοτιβο και ο νεος κυκλος.

Λιγο βαρετο πια...

Αν και η υπόθεση μοιάζει να είναι πιο ενδιαφέρουσα τα επαναλαμβάνομενα fuck off και ο υπερβολικά πια & υπερθετικά άξεστος oldman έχει αρχίσει να κουράζει …

Μετα απο τεσσερα επεισοδια μπορω να πω οτι ειναι η χειροτερη σεζον με διαφορα.
Το θεμα που καταπιανεται ,τερμα κοινοτυπο και κατ' επεκταση αδιαφορο,θα μπορουσε να εχει βγει απο τα οραματα ενος καθημερινου Τεξανου (μ)πατριωτη.

• Like
Reactions: FINIX
Είμαι ακόμα στο 2ο επεισόδιο αλλά δείχνει που πάει το πράγμα.
Δυστυχώς κάθε πέρσι και καλύτερα.

• Like
Reactions: savvas
Μόνο εμένα μου αρέσει ακόμα δηλαδή? Και δεν το βρίσκω καθόλου επαναλαμβανόμενο. Άσε που δεν υπάρχει ο χαρακτήρας του Roddy. Ο απόλυτος ηλίθιος μιλάμε.

• Like
Reactions: chocbhed
Μια χαρά η φετινή σεζόν… πάντως,αν εξαιρέσεις την πρώτη, για μένα καλύτερη από τις προηγούμενες.
Η συνέχεια δείχνει ..’ενδιαφέρουσα’, τουλάχιστον!
’…ανατιναξαν τους κωλοπινγκουινους!

Πες μου ένα πρόσωπο που δεν χωνεύει τους πιγκουίνους.
..
Ο Μπατμαν?
Γ@μησε μ@ς!’

Παει κι αυτη η σεζον - εντος εκτος και επι τα αυτα αλλα ...βλέπουμενη! Εν αναμονη της νεας, που μαλλον δεν θα αργησει.

Δεν συμμεριζομαι την απογοητευση για την τεταρτη σαιζον. Ειναι απλα εκπληκτικη και αυτη. Καμια υποχωρηση στο υφος και στην ποιοτητα.

• Like
Reactions: pontios
Εξαιρετική παραγωγή, καλογυρισμένη κλπ, όλα αυτά παραμένουν. Απλά λίγο βαρεθήκαμε, λίγο τα ίδια και τα ίδια πια, παρά τις ανατροπές νομίζω πως έκανε τον κύκλο της η σειρά. Είναι δε και τόσο ασυμπάθιστοι όλοι οι χαρακτήρες που δεν είναι η η φάση που τη βλέπεις έτσι απλά επειδή γουστάρεις και δε σε ενοχλεί το τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς που υπήρχε και η Hiba Bennani και ερωτευτήκαμε στα γεράματα 😍, αλλά και παλι…

Δεν συμμεριζομαι την απογοητευση για την τεταρτη σαιζον. Ειναι απλα εκπληκτικη και αυτη. Καμια υποχωρηση στο υφος και στην ποιοτητα.
Αν όντως μιλάς για την τέταρτη και όχι την τρέχουσα, συμφωνώ.

Αν όντως μιλάς για την τέταρτη και όχι την τρέχουσα, συμφωνώ.
Καλά η τρέχουσα ήταν για τα πανηγύρια. Δεν περίμενα τέτοια πτώση , οι προηγούμενες ήταν σε άλλο επίπεδο.
Είδα αποσπάσματα από την επόμενη, αμερικανίλα ολκής μου φάνηκε, λογικά στη μεθεπόμενη θα ξαμοληθουν στο διάστημα .