Slow Horses [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 50.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 50.0%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    36
Η σειρά είναι ότι καλύτερο έχει βγει από την Apple TV ποτέ. Δεν συγκρίνεται με άλλη παραγωγή τους. Να είναι καλά τα Αγγλάκια που την τρέχουν. Το μοναδικό πρόβλημα, είναι ότι μας δίνουν στο τέλος teaser από την επόμενη σαιζόν. Ποιος περιμένει έναν χρόνο πάλι?

• Haha
  • Like
Reactions: cmoustos and Larry
Ναι θα συμφωνισω οτι ειναι καλογυρισμενη σειρα.
Αν και η υποθεση στην 4η σεζον δεν με τραβηξε ιδιαιτερα (σχεδον βασικα δεν την καταλαβα και ακριβως πια ειναι...) οι χαρακτηρες ειναι πιο 'ωριμοι' και ακομα πιο 'ανθρωπινοι'.
Αναμονη λοιπον....

Ναι θα συμφωνισω οτι ειναι καλογυρισμενη σειρα.
Αν και η υποθεση στην 4η σεζον δεν με τραβηξε ιδιαιτερα (σχεδον βασικα δεν την καταλαβα και ακριβως πια ειναι...) οι χαρακτηρες ειναι πιο 'ωριμοι' και ακομα πιο 'ανθρωπινοι'.
Αναμονη λοιπον....
Θα σου πρότεινα να την ξαναδείς τώρα που έχεις όλα τα επεισόδια και όχι ένα κάθε εβδομάδα. Η υπόθεση είναι προφανής, εάν έχεις υπόψιν σου ότι η βόμβα στην αρχή δεν είναι η κεντρική ιδέα αλλά παρενέργεια.

• Like
Reactions: leonkoum
Το τελείωσα πρίν λίγο.
Όσο πάει μου θυμίζει όλο και πιο πολύ τον τυφώνα Μίλτον.
Ξεκίνησε με ένταση κλίμακας 5 και, σεζόν τη σεζόν, καταλήγει στην κλίμακα 1.

Το τελείωσα πρίν λίγο.
Όσο πάει μου θυμίζει όλο και πιο πολύ τον τυφώνα Μίλτον.
Ξεκίνησε με ένταση κλίμακας 5 και, σεζόν τη σεζόν, καταλήγει στην κλίμακα 1.
Εννοείς ότι δεν σου αρέσει τελικά?

Οκ, εγώ αντιθέτως, θεωρώ ότι παραμένει 5. Και όχι, δεν επαναλαμβάνεται σε καμία περίπτωση, όπως λέει ο Τάσος. Εκτός εάν μιλάμε για το ποιος βγάζει συνέχεια το φίδι από την τρύπα. :p

Βλέπω την τρέχουσα και έχει αρχίσει να με κουράζει. ΄Όχι, δεν είναι κακή σε καμία περίπτωση, απλά πλέον έχει χάσει όλο αυτό το ουάου που μας κέρδισε στην αρχή, λίγο τα ίδια και τα ίδια.

• Like
Reactions: Babis K.
WTF!!!

Γιατί αυτή η αψυχολόγητη εξέλιξη στο 1ο επεισόδιο;;;

Ξενέρωσα και (προς το παρόν) το άφησα.

Μα γιατί να σκοτωθεί ο River;

WTF!!!

Γιατί αυτή η αψυχολόγητη εξέλιξη στο 1ο επεισόδιο;;;

Ξενέρωσα και (προς το παρόν) το άφησα.

Μα γιατί να σκοτωθεί ο River;
Δεν ξέρω και τι να σου γράψω, εκτός από το απλά συνέχισε. Α, και από ανατροπές, όσες θέλεις.

• Like
Reactions: avpap
Η 4η σεζον ειναι η χειροτερη δυστυχως. Οι πρωτες 3 μεγαλη αγαπη ομως.

Η 4η σεζον ειναι η χειροτερη δυστυχως. Οι πρωτες 3 μεγαλη αγαπη ομως.
Δεν συμφωνώ καθόλου. Καταπληκτική σαιζόν και με αρκετές αλλαγές και καινούργιο καστ, αλλά και ανακαλύψεις. Ακριβώς ότι χρειάζεται μια σειρά για να παραμένει ενδιαφέρουσα, εκτός από καταπληκτικούς ηθοποιούς.