Slow Horses [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 18 50.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 50.0%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    36
Slow Horses[Season 3]

image.png

https://www.imdb.com/title/tt5875444/episodes/?season=3

Μπορω να πω οτι ηταν ακομα μια εξαιρετικα απολαυστικη σεζον. Rollercoaster με τις ανατροπες να δινουν και να περνουν και πολυ πολυ δραση ειδικα προς το τελος ο κακος χαμος. Λιγο υπερβολικη μιας και δεν θελω να πιστεψω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα απο MI5 CIA κτλ μυστικες υπηρεσιες αν οντως συμβαινουν τοτε το σεναριο ειναι μια χαρα ρεαλιστικο και μπορει να συμβει. Απο εκει και περα η αναπτυξη χαρακτηρων των αργων αλογων συνεχιζει να ειναι θαυμασια νοιαζεσαι πραγματικα για αυτους και για αυτο και γουσταρεις οταν τελικα βλεπεις να δικαιωνονται. Οι αθωες γκαφες δινουν και περνουν και προσφερουν μικρα διαλειμματα απο την πραγματικοτητα των χαρακτηρων. Η ιστορια πισω απο τους χαρακτηρες κυλαει οπως πρεπει απο την πρωτη σεζον παρολο που σε καθε σεζον ασχολουνται με αυτοτελη ιστορια πουθενα δεν ξεχνανε το κεντρικο backstory των αλλων σεζον. Στο τελος κινηση ΜΑΤ για τον Ριβερ στον παππου του. Μετα το τελος δειχνει ενα καλουτσικο trailer απο την 4η σεζον. Εχει γυριστει δηλαδη αλλα δεν εχουν πει ακομα ποτε θα κυκλοφορησει μεσα στο 2024 λογικα αλλα μπορει σε 1 μηνα μπορει και χειμωνα. Το οποιο trailer απλα δειχνει εξαιρετικο και καταιγιστικο μπραβο που επιασε η σειρα ειναι ενα μικρο διαμαντακι το οποιο καπως underrated και δεν το γνωριζει παρα πολυς κοσμος. Πρεπει να αλλαξει σιγα σιγα αυτο οσο ανεβαινουν οι σεζον. 9/10

Ξεκίνησα την 3η σεζόν και ακούω:

Doctor: Has it really been a year?
Jackson Lamb: It has. My balls are hanging a bit lower. But apart from that, all good.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Και μόνο για κάτι τέτοια αξίζει

Καλά που να δεις και 4η. Ξεκινάει επικά και με τρελές ατάκες και νέους χαρακτήρες. Αυτός ο Calis, πως γίνεται να παίζει τον χαρακτήρα του, όπως έπαιζε τον Dr Gaius στο Galactica, ένας θεός ξέρει. Και δεν έχει γεράσει ο κερατάς.
Για να δούμε πως θα πάει. Για την ώρα, είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.

Καλά που να δεις και 4η. Ξεκινάει επικά και με τρελές ατάκες και νέους χαρακτήρες. Αυτός ο Calis, πως γίνεται να παίζει τον χαρακτήρα του, όπως έπαιζε τον Dr Gaius στο Galactica, ένας θεός ξέρει. Και δεν έχει γεράσει ο κερατάς.
Για να δούμε πως θα πάει. Για την ώρα, είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
2 επεισόδια έσκασαν σήμερα πάμε να την απολαύσουμε. 2 Οκτωβρίου το τελευταίο επεισόδιο θα έχουμε ανά βδομάδα από ένα. Και ανακοινώθηκε και 5η. Είναι τόσο γαματη σε χαρακτήρες που πιστεύω άνετα βγάζουν 10 σεζόν και εμείς να δίνουμε γερό χειροκρότημα σε κάθε μία. Ατόφιο διαμάντι γιατί δεν την ξέρει πολύς κόσμος. Αρέσκονται ας σκουπίδια και σειραρες όπως slow horses the bear κτλ μένουν στην αφάνεια.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: donk
2 επεισόδια έσκασαν σήμερα πάμε να την απολαύσουμε. 2 Οκτωβρίου το τελευταίο επεισόδιο θα έχουμε ανά βδομάδα από ένα. Και ανακοινώθηκε και 5η. Είναι τόσο γαματη σε χαρακτήρες που πιστεύω άνετα βγάζουν 10 σεζόν και εμείς να δίνουμε γερό χειροκρότημα σε κάθε μία. Ατόφιο διαμάντι γιατί δεν την ξέρει πολύς κόσμος. Αρέσκονται ας σκουπίδια και σειραρες όπως slow horses the bear κτλ μένουν στην αφάνεια.

1 σήμερα, το δεύτερο 11/9

1 σήμερα, το δεύτερο 11/9
Στο imdb το είδα το έχουν λάθος λογικά. Για τις 11 έχουν το τρίτο επεισόδιο.
3a0d2acc21263ca7820b43c0aafd69a7.jpg

Με τοσα καλα λογια ειπα να κατσω να τη δω κι εγω... εβαλα το πρωτο επεισοδιο του πρωτου κυκλου... εκει με την ασκηση που δεν πηγε καλα, για οσους το θυμουνται... που μπερδεψαν τα χρωματα στα πουκαμισα και στις μπλουζες στις οδηγιες....

Εδω στην ελλαδα, μεχρι και τα τηλεφωνα στα delivery καταγραφονται, εκει που παρακολουθουσαν ολοκληρο αεροδρομιο, τις συνομιλιες δεν τις κατεγραφαν ?
Δεν μπορουσαν να σκεφτουν κατι αλλο για να παει στραβα στο παληκαρακι ?

Αν ειναι ετσι η αληθοφανεια που λετε της σειρας.... καλυτερα John Wick για 100στη φορα :cool:

Εκτος αν εχασα κατι που θα εξηγηθει αργοτερα....

Με τοσα καλα λογια ειπα να κατσω να τη δω κι εγω... εβαλα το πρωτο επεισοδιο του πρωτου κυκλου... εκει με την ασκηση που δεν πηγε καλα, για οσους το θυμουνται... που μπερδεψαν τα χρωματα στα πουκαμισα και στις μπλουζες στις οδηγιες....

Εδω στην ελλαδα, μεχρι και τα τηλεφωνα στα delivery καταγραφονται, εκει που παρακολουθουσαν ολοκληρο αεροδρομιο, τις συνομιλιες δεν τις κατεγραφαν ?
Δεν μπορουσαν να σκεφτουν κατι αλλο για να παει στραβα στο παληκαρακι ?

Αν ειναι ετσι η αληθοφανεια που λετε της σειρας.... καλυτερα John Wick για 100στη φορα :cool:

Εκτος αν εχασα κατι που θα εξηγηθει αργοτερα....
Θα εξηγηθεί αργότερα.

"του την στήσανε"

Θα εξηγηθεί αργότερα.

"του την στήσανε"
καλα, αυτο ειναι φως φαναρι, αλλα αυτος ζητησε πχ τις συνομιλιες και του ειπαν οτι εκεινη την ωρα δεν ειχε ιντερνετ και δεν καταγραφηκαν ξερωγω οπως συμβαινειι εδω στην ελλαδα συχνα πυκνα :)

Αλλο να σε πυροβολουν 100 απο τα δυο μετρα και να μη σε πετυχαινουν, τα εχουμε συνηθισει... αυτα τα απλα ειναι που μου χτυπανε περισσοτερο στις ταινιες.... :cool::ROFLMAO:

καλα, αυτο ειναι φως φαναρι, αλλα αυτος ζητησε πχ τις συνομιλιες και του ειπαν οτι εκεινη την ωρα δεν ειχε ιντερνετ και δεν καταγραφηκαν ξερωγω οπως συμβαινειι εδω στην ελλαδα συχνα πυκνα :)

Αλλο να σε πυροβολουν 100 απο τα δυο μετρα και να μη σε πετυχαινουν, τα εχουμε συνηθισει... αυτα τα απλα ειναι που μου χτυπανε περισσοτερο στις ταινιες.... :cool::ROFLMAO:
Βρε, δες το παρακάτω και θα καταλάβεις πολλά. Η σειρά είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το Apple TV+ από τότε που ξεκίνησε. Και είναι στις κορυφαίες σειρές από όλες τις πλατφόρμες. Έχει τρία τέρατα τις Αγγλικής ηθοποιίας και καταπληκτικούς "δευτεράτζες". Το σενάριο είναι καταπληκτικό και οι ατάκες άπειρες. Μην κολλάς σε τίποτα, νεράκι βλέπεται.

• Like
Reactions: ilias and takis
εγω εκανα μεγαλη προσπαθεια να την συνεχισω καταλαβαινω τον ilias.

Απλα εκει στην αρχη ειναι το κολλημα μεχρι να σε "πιασει" μετα παραδιδεσαι στο μεγαλειο της σειρας.

Ειναι σαν φαγητο σουπα.....αλλα με πολυ βαθια γευση.

το βλεπεις και σουρχεται κατι.....το δοκιμαζεις και ειναι μια σουπα.....μεχρι να σου ερθει η επιγευση που ομως αργει.

εγω εκανα μεγαλη προσπαθεια να την συνεχισω καταλαβαινω τον ilias.

Απλα εκει στην αρχη ειναι το κολλημα μεχρι να σε "πιασει" μετα παραδιδεσαι στο μεγαλειο της σειρας.

Ειναι σαν φαγητο σουπα.....αλλα με πολυ βαθια γευση.

το βλεπεις και σουρχεται κατι.....το δοκιμαζεις και ειναι μια σουπα.....μεχρι να σου ερθει η επιγευση που ομως αργει.
Μην την τρως πάντως με τον χαρακτήρα του Oldman στο μυαλό, γιατί δεν θα ξαναφάς τίποτα με τέτοια σιχαμάρα.

• Haha
Reactions: Kosh

Το έβαλα για πλάκα να δω τι παίζει πριν 5 μήνες που ήμουν άρρωστος και έφυγε σε 3 μέρες. Καπάκια το ένα μετά το άλλο. Απίστευτος Γκάρυ Όλντμαν.

2o επεισόδιο εστίασε περισσότερο σε χαρακτήρες και ιστορία. Παραμένει άψογο. Πολύ καλή επιλογή ο Hugo. Ελπίζω ο χαρακτήρας του να φανεί αντάξιος του ταλέντου του.