Small lights Big lights

Χαχα, έτσι ο... Rubikus Prime! Ωραία έμπνευση και εκτέλεση. Στήσιμο φλας;
Θα δοκίμαζα και λίγο περισσότερο interaction του Optimus με τον κύβο. Αν τον είχε μπροστά του και με το χέρι σηκωμένο, ας πούμε...

α το εχω και αυτο:)))
το στισημο ειναι μια ομπρελα ακριβως απο πανω , και ενα φλας να ριχνει στο τοιχο πισω.....

use the force:)
269005_10150236897247511_552897510_8010704_4064615_n.jpg

cheerz, προσπαθουμε:)
μου χαρισαν την κολονια και ειπα θα ειναι ωραιο θεμα για φωτο το μπουκαλακι:)

ειναι με δυο φλας, το ενα βαραει στο ασπρο τοιχο απο πισω, και το αλλο με ομπρελλα ειναι αριστερα πανω.
Εχω βαλει και δυο μαυρες καρτες, μια απο καθε πλευρα.Και απο κατω εβαλα ενα ταψι απο φουρνο για να μην χυνεται το νερο, και επειδη ηταν και αυτο μαυρο, εδωσε αυτη την μαυριλα στο αλλο γιαλι που ειναι απο κατω.
Και μετα ερυχνα νερο απο ποτηρι πανω στη κολονια οταν τραβαγε η μηχανη, αυτα:)
Ειναι τραβηγμενη με την ε420, και τον zuiko 50mmf2 στα φ4, 1/200 και ισο100

μπα αυτο ειναι κλασσικο σετ-απ, μια ομπρελλα απο πανω και ενα φλασ απο πισω αριστερα, και για να την τραβηξω μου πηρε 5 λεπτα, για πλακα ηταν περισοτερο:)

:)))
δικια μου, βαριομουν σπιτι, και ειπα να πειραματιστω με φως, μονο μοντελα θα τραβαμε???:)))

Πολύ καλή η πρώτη.
Η κάτω όμως θαρρώ πως ήθελε περισσότερο φως, με περισσότερο κόντραστ για να μείνουν στο ίδιο επίπεδο τα σκιερά. Επίσης το κοινότυπο του logo του μπλουζακίου αφαιρεί πόντους από την πρωτοτυπία της λήψης. Καλύτερα σκέτο μαύρο ή κάτι να μην το ξέρουν και οι κότες.

την δευτερη θελω να ξανατραβιξω με διαφορετικο φως ωστε να φωτιστουν και τα κατω μερη της ταινιας, και το σωμα να μην ειναι υπο γωνια. Για την μπλουζα μαλλον δικιο εχεις, απλα επρεπε να την εχω βγαλει...
ειναι δυσκολο να τραβας τον εαυτο σου, αλλα δεν γρινιαζεις τουλαχιστον:)

Στην πρώτη υπάρχει τάλκ / σταγονίδια νερού ή κάτι αντίστοιχο ?
ή είναι noise?

νερο ειναι ναι, το concept ηταν να ψεκαζω στο κεφαλι μου, και να ειναι μεσα στις σταγονες, αλλα δεν μπορω να τα κανω μονος μου ολα τελικα:)))