Έχουν εγγύηση, οπότε..παντως τις osram τις εχουν θαψει, τουλαχιστον στο γερμανικο αμαζον, επειδη ελεγαν οτι σταματουν να δουλευουν μετα απο σχετικα συντομο χρονικο διαστημα. Ισως βγηκε ελαττωματικη παρτιδα
Έχουν εγγύηση, οπότε..παντως τις osram τις εχουν θαψει, τουλαχιστον στο γερμανικο αμαζον, επειδη ελεγαν οτι σταματουν να δουλευουν μετα απο σχετικα συντομο χρονικο διαστημα. Ισως βγηκε ελαττωματικη παρτιδα
και σε εναν φιλο μου με seat του εχουν αλλαξει τη μηχανη 3 φορες, μεσα στην εγγυηση. Οπως καταλαβαινεις ειναι φοβερα ενθουσιασμενος και εννοειται οτι θα ξαναπαρει seat!!!!
![]()
Έχουν gateway απλά λειτουργούν και χωρίς αυτό. Δεν ξέρω και αν με την προσθήκη gateway έχουν περισσότερες δυνατότητες.
Όταν θα μου έρθουν θα ενημερώσω.
Πηρα gateway, ceiling lamp, RGB, αισθητήρες θερμοκρασίας και κίνησης, την mijia desktop lamp, το air purifier και άλλα πολλά.
Δυστυχως οχιΤoo expensive για την ασχολια που τις ηθελα. Οι κριτικές των Yeelight ειναι τετοιες που καθιστουν μαλλον παραλογη την αγορά των Hue.
cyborg σε βλεπω
παρε και κανενα tado (αν και ειναι λιγο εκτος εποχης) να γουσταρεις!
Ποιος θα κάνει την καλή να αγοράσει και τα δύο και να μας κάνει ένα συγκριτικό![]()
Το Tado είναι top και έχει και εξαιρετικό support.
για πες;
και εξαιρετικά ακριβό βεβαια..πάντα σε σχεση με xiaomi
αν δεν μας έλεγες ψέμματα χθες και προλάβαινα να τις αγόρασω 53 , θα σου έκανα ενα τεστ μεταξυ Ikea, Yeelight και Hue.
αλλα τέτοιος εισαι :HTEHETH63:
Ε τότε πως θεωρείς ότι είναι καλύτερες οι κινεζικες; Βάσει specs;
Το σημαντικότερο πράγμα σε τέτοιες συσκευές που λειτουργούν όλη μερα είναι η αξιοπιστία (να μην καινε, τρελαίνονται, αποσυνδέονται κλπ) και αμέσως μετά η ασφάλεια (πχ οι hue παίζουν με encrypted zigbee protocol). Καθόλου δεδομένα τα παραπάνω σε μια φθηνή έξυπνη λάμπα από Κινα...
Specs και πολλες χιλιαδες reviewsΧωρίς να διαφωνώ σε τιποτα απο οσα λες, η xiaomi ειναι τρανό παραδειγμα ποιοτικών προιόντων.
To 11h το είχα δει και εγώ σίγουρα, ίσως έδωσαν τα κομμάτια που είχαν κατά νου και το έκοψαν. Άλλη φορά auteur θα ΤΡΈΧΕΙΣ όταν προτείνω κάτι και όχι χαλαρά το βραδάκι μαζί με την μπύρα![]()
Έχω πάντως βέρα κινεζικα προιοντα τα αποφεύγω για λογους ασφαλειας κυρίως. Θυμάσαι φαντάζομαι ένα backdoor που ανακαλυψαν πριν μερικά χρονια σε ZTE (νομίζω) routers που μοιράζει και εδώ ο ΟΤΕ, ο οποιος έδινε access στην κινεζικη κυβέρνηση!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.