Έβαλα φίλο Γερμανό να το παραγγείλει και ελπίζω να το έχω τέλος του μήνα. Θα σας πω τοτε εντυπώσεις.
That's it? Well, yes. That is it. The Home Mini does everything the larger Home does
Ναι ακριβως. Εμεις ωστόσο εχουμε τον λογαριασμο μου και το guest account (η συζυγος δε νοιαζεται τοσο.., μονο να αναβοσβηνει τα φωτα!). Ωστόσο η βλακεια ειναι πως αν εχεις Hue ή καποια αλλη home device, μονο ο πρωτος λογαριασμος μπορει να τη χειριζεται. Ειχα διαβασει πως ο κοσμος ειχε θεματα με το multiple account και το IFTTT γι αυτο και φοβηθηκα να ασχοληθω. Ωστόσο διαβαζω σημερα μετα την ερωτηση σου πως το εφτιαξαν, οποτε ισως να του ριξω μια ματια.Και ξεκινούν οι ερωτήσεις
Έχω καταλάβει καλά ότι μπορείς να έχεις περισσότερους από έναν Google accounts τους οποίους ξεχωρίζει η συσκευή βάσει της χροιας της φωνής;
Αυτά μάλλον θέτουν το Logitech Harmony hubhttps://youtu.be/SuB_lRmvChs
Το Nvidia shield είναι πάντα ανοιχτό; λογικά το παραπάνω δεν θα γίνεται με το shield αλλά ούτε με το mi tv box που έχουν chromecast inside.
Αυτά μάλλον θέτουν το Logitech Harmony hub
https://youtu.be/jkXWUfi_AN4
θα μπορέσω άραγε να κάνω το google home mini να συνεργαστεί με το b&W zeppelin air;
έχει optical/aux και coaxial..
Το κακό είναι ότι θέλω 3 amazon home mini..
Μια άλλη σκέψη είναι να δώσω το Zeppelin air (που έχει όμως καταπληκτικό ήχο) και να πάρω ένα Google home max. Αλλά θα παίζει το ίδιο καλά με το Zeppelin air? Αμφιβάλλω..
κοιτα το καλο με το google home (και για αυτο εγειρε η πλαστιγγα υπερ του) ειναι οτι στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενας google assistant + always listening μικροφωνο + μεγαφωνο. Επομενως, οτι κανει αυτο, μπορεις να κανεις και με τον google assistant στο andriod τηλεφωνο σου. Αντιθετως, απο οτι εχω καταλαβει, το amazon echo ειναι πιο "κλειστη συσκευη". Μπορεις βεβαιως να το συνδεσεις με calendar κτλπ μεσω ifttt, αλλα φτιαχτηκε για συσκευη μεσα στο σπιτι.
Προφανως, ιδανικο ειναι να εχεις εναν assistant (οποιου ειδους επιλεξει ο καθενας) σε καθε δωματιο, αλλα αυτο λιγουλακι δαπανηρο (αν και το 50αρικο δεν ειναι απαγορευτικο).
Εγω παντως αρχισα να συνδεω το ifttt και να βλεπω τι recipes με ενδιαφερουν, βρηκα και shopping list app με κοινες λιστες που συνεργαζεται με google home και το μεσημερι θα το εγκαταστησω και στο τηλεφωνο της συζυγου.... προετοιμαζω το εδαφος μην της ερθει ξαφνικο... ειναι και μικρο το mini.. μην καταληξει στον... "πατο" μου![]()
κοιτα το καλο με το google home (και για αυτο εγειρε η πλαστιγγα υπερ του) ειναι οτι στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενας google assistant + always listening μικροφωνο + μεγαφωνο. Επομενως, οτι κανει αυτο, μπορεις να κανεις και με τον google assistant στο andriod τηλεφωνο σου. Αντιθετως, απο οτι εχω καταλαβει, το amazon echo ειναι πιο "κλειστη συσκευη". Μπορεις βεβαιως να το συνδεσεις με calendar κτλπ μεσω ifttt, αλλα φτιαχτηκε για συσκευη μεσα στο σπιτι.
Προφανως, ιδανικο ειναι να εχεις εναν assistant (οποιου ειδους επιλεξει ο καθενας) σε καθε δωματιο, αλλα αυτο λιγουλακι δαπανηρο (αν και το 50αρικο δεν ειναι απαγορευτικο).
Εγω παντως αρχισα να συνδεω το ifttt και να βλεπω τι recipes με ενδιαφερουν, βρηκα και shopping list app με κοινες λιστες που συνεργαζεται με google home και το μεσημερι θα το εγκαταστησω και στο τηλεφωνο της συζυγου.... προετοιμαζω το εδαφος μην της ερθει ξαφνικο... ειναι και μικρο το mini.. μην καταληξει στον... "πατο" μου![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.